Ik ben zeer tevreden met kwaliteit van de stickers! Ik heb een stickepack op een vel besteld, ik heb voor mat gekozen. Het papier voelt heel mooi velvet mat, goeie kwaliteit afdruk! Ik heb wat moeten... Näytä lisää

De custom stickers die we besteld hebben zijn van goede kwaliteit en het maakproces was simpel en leuk. Maar we kregen in eerste instantie de stickers van compleet andere mensen, met foto’s van hen... Näytä lisää
Ik heb custom stickers en custom plaktattoo's besteld, en nadat ik de order geplaatst had, wilde ik toch nog graag een aanpassing in het design. Ik nam snel contact op en StickerApp reageerde vervolge... Näytä lisää
Super levering en contact! Stickers zijn snel geregeld en de website is fijn om mee te werken. Stickers nu fysiek binnen, voelen goed en plakken goed. Erg tevreden! Wilde ik graag delen met de volge... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä StickerApp
Yrityksen kirjoittama
Al onze materialen, machines en medewerkers zijn perfect op elkaar afgestemd om u een geweldige ervaring en een product te bieden waar u van houdt.
Ons team bestaat uit ambitieuze mensen die enthousiast zijn over het maken van de best mogelijke stickers met een vriendelijke website voor onze klanten. We stimuleren voortdurend onze creativiteit en verbeteren onze technologieën om de beste bron voor gepersonaliseerde stickers te worden.
Bronsgatan 12, 23435, Lomma, Ruotsi
- info@stickerapp.nl
- stickerapp.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Fijn om je eigen stickers te ontwerpen
Fijn om je eigen stickers te ontwerpen. Heel Makkelijk te doen op de website en bestellen gaat snel en simpel. Snel en netjes bezorgd.
Een tip is de mogelijkheid om de stickers ndat je deze hebt opgemaakt op ware groottete kunnen zien zodat je beter kan beoordelen of alles goed lees en zichtbaar is.
Always a fast delivery and great…
Always a fast delivery and great quality as always!
Zeer tevreden!!
Mijn 2e bestelling gedaan. Bij de eerste was ik zo zeer tevreden erover, dat ik al snel een 2e bestelling had gedaan. Resultaat zijn precies als de afbeelding die ik had geleverd. Er zal sowieso binnenkort een nieuwe bestelling geplaatst worden
feedback op mijn ontwerp, helaas vertraging in de levering
Ik kreeg regelmatig feedback op mijn ontwerp. Jammer alleen dat het door het vele heen-en-weer-mailen, de levering daardoor extra vertraging opliep...
Mooie kwaliteit stickers
Mooie kwaliteit stickers, ik ben echt tevreden en bestel gauw nog wat na!
Goede service en kwaliteit
De online module om je ontwerp te uploaden vind ik een beetje verwarrend, maar verder een hele fijne ervaring. Er was iets misgegaan met mijn bestelling en dat werd direct heel netjes opgelost. De kwaliteit van de stickers is heel goed.
Stickers besteld voor mijn bedrijf mooi…
Stickers besteld voor mijn bedrijf mooi logo erop, is de plak kwaliteit van de laagste klasse.
Nog nooit z’n slechte sticker gezien echt een domper
Snelle levering, goede kwaliteit
Lekker makkelijk in de tool online te bestellen, stickers zijn van goede, stevige, kwaliteit. Heb meteen nog een bestelling gedaan!
No way to improve other than...
Great quality. Always fast shipping. No way to improve other than including a free beer and slice of pizza.
You can be better
You use Very bad shipping company to NL which is fedex, printing quality before was good now really poor.
Goed en snel
Mijn stickers zijn goed aangekomen en de prijs kwaliteit verhouding is gewoon goed. Ik ben er erg tevreden over.
The best sticker makers in the world!
The best sticker makers in the world!
The quality is just amazing and the service they give is absolutely great! I keep coming back for more
Snel geleverd
Snel geleverd, hele mooie kwaliteit en aardige klantenservice!
Top service en snelle levering!
Top service en snelle levering!! Ik ga hier zeker vaker bestellen.
I like it!
Super snelle bezorging, keurig verpakt en prachtige kwaliteit. Ook vond ik de tool om de stickers te maken super fijn en ook lijkend met het eindresultaat. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!