Saanut 5/5 tähteä

Återkommer till stick.se då produkterna de säljer är att lita på, de funkar. Har använt ull, tejp & nät mot möss&råttor. Och det är snabba leveranser. Mkt bra!

Saanut 5/5 tähteä

Jag är jättenöjd med servicen! Vi gjorde en reklamation i lördags och redan tidigt på måndagsmorgonen fick vi svar. De skickade snabbt ett nytt lock till den trasiga lampan utan krångel. Allt gick smi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag fick svar efter utlovad tid och man verkar kunnig om hur man bäst bekämpar malen (i mitt fall). Detta utan att propsa på mig en massa onödiga produkter. Sedan så dröjer det nog ett tag innan jag k... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, utmärkt produkt som tog plattbaggarna jag fått bland torrvaror, man måste bara ha tålamod för dom har en tendens att komma tillbaka. Jag sprayade skåp och lådor och dom försvann men ko... Näytä lisää

1. Kauppa
  2. Tee se itse -kauppa
  3. Rautakauppa

Yrityksen kirjoittama

Nordens ledande internetbutik inom produkter för skadedjursbekämpning. Expertguider och produkter för att bli av med skadedjur. Myggmedel, snigelmedel, rödceder, mus- och råttfällor, silverfiskfällor, sorkfällor, malfällor, insektspray, produkter mot fåglar, getingspray, malmedel, flugspiraler, fästingkit mm. Trädgårdsprodukter och inomhusprodukter. 120 dagars öppet köp. Över 500.000 nöjda kunder!

4,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 70 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 2/5 tähteä

Gaslighting

Their "UV" light in the AMT200 is just green.
The LEDs look to be indoor ones and so used outside didn't last long.
But I saw they were selling a "UV LED" replacement, so I bought what I thought was an upgrade given green isn't proven anywhere to attract insects.

Nope. Green.

I asked for a refund, first as one to replace the one that broke too soon and then if I sent it back.

They tried to tell me that it *was* UV, that I should have asked if I cared about the colour (it's listed as UV!), that LEDs lifetimes are short and can be affected by knocks (as if I had done that!), that EU rules don't apply after when the product has been tested. (You get 2 years if it's not fit for purpose)
I tried writing a review to warn others it wasn't as described, but of course it wasn't published.
I would leave it at that but they still list it as UV on their site.

It's a real shame as their website is nice, they have a good range of stuff, delivery was OK etc.. it would have been better if they were rude or didn't respond.. Instead they choose to outright lie and try to claim black is white (or in this case Green is UV)

[edit after reply: Look below at their reply and you will see what I mean! "Green UV". Lol. Even if that was a thing, the listing says "Ljuskälla: LED UV-lampa Black Light."
5 months later they are playing dumb and outright lying!
I got my money back from klarna anyways. ]

24. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stick

Hi Andy, I don’t fully understand what issue you’re experiencing with the product. The product is marketed with green UV both in the description and in the images, which it indeed has. It’s a product and light source that can be used both indoors and outdoors. I kindly ask you to contact our Customer Support at https://stick.se/contact/ so that we can investigate what you believe is wrong with the product, in the hope that we can resolve it.

Har ingen returfrakt

Beställde ett myggnät som var för litet. Det misstaget var på mig men när jag kontaktade dem för att utnyttja ångerrätten har de inga returalternativ. De vill att jag själv ska köpa frakt från något fraktbolag och att det behöver vara direktleverans och inte till ombud. När själva returfrakten helt plötsligt blir dyrare än själva produkten är det ju något som är fel. Känns som ett väldigt oseriöst företag som inte erbjuder returfraktsedel (även om köparen står för frakten). Kommer inte handla härifrån igen.

30. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stick

Hej Johanna, jag förstår frustrationen. Returer ska vara tydliga och hanterbara. Tyvärr kan fraktkostnader ibland som du säger överskrida priset på en relativt billig produkt. Vi tittar gärna på ditt ärende för att se om det finns en smidigare lösning. Vänligen kontakta vår kundtjänst via https://stick.se/contact/

Saanut 1/5 tähteä

Man får inte skicka tillbaka när man…

Man får inte skicka tillbaka när man ångrat sin beställning. Utan får betala 89kr för frakt själv. Själva produkterna är bra för har beställt flera gånger förut!

25. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stick

Hej Emma, jag förstår frustrationen. Det stämmer att vi inte har fria returer utan kunden får bekosta returen, dock högst 70kr. Vi tittar gärna på ditt ärende för att se om det finns en smidigare lösning eller om något kan förbättras i processen. Vänligen kontakta vår kundtjänst via https://stick.se/contact/

Beställde snigelmedel

Beställde snigelmedel, fick leverans på två dagar, helt ok priser, ett otroligt sortiment. Blev mycket glad och överaskad av denna butik!
Mer än supernöjd!

28. heinäkuuta 2025

Bluff-företag, undvik

Köpte en myggfälla AMT 200 och har följt alla instruktioner, fällan har efter två förverkade doftpatroner inte fångat en enda mygga. Valde därför att reklamera produkten då den inte fungerar så som den marknadsförs, men reklamationen nekades. Bluff-företag, undvik ...

29. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stick

Hej Patrick, tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att produkten inte motsvarade dina förväntningar. Vänligen kontakta vår kundtjänst via https://stick.se/contact/ så kan vi se om det finns något som kan göras för att produkten ska fungera bättre och så kan vi se över din reklamation på nytt.

Saanut 1/5 tähteä

De skickade mitt paket 3 mil fel så…

De skickade mitt paket 3 mil fel så fick åka och hämta det där, förvisso DHLs fel men stick kräver ändå fullt betalt för frakten och är extremt dryga i sina mail.
Hade det inte vart för att jag behövde produkterna direkt hade jag aldrig hämtat ut det.
Stor varning på detta företag!

23. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stick

Hej Johan, förstår att situationen blev frustrerande även om det var DHL som skickade fel och inte vi. Hör gärna av dig till vår kundtjänst via https://stick.se/contact/ så tittar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vibrations- & ljudskrämma TheVault®

Vibrations- & ljudskrämma TheVault®
Är tyvärr helt värdelös.
Har en huggorm som vandrar mellan mig och grannen. För att se var ormen passerar mellan oss har jag placerat en lång sandsträng på ca 1 met bredd på min tomt. Blev något förvånad när jag såg ringelspår ca 1 meter från och förbi vibrationsskrämman.
2 andra vibrationsskrämmorna finns på rad vid sanden med ca 10 met avstånd.

3. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stick

Hej Bosse, tack för att du ger feedback på produkten. Vi vill gärna undersöka varför produkten inte gav önskad effekt, om det är något i användningen som kan justeras eller om den tex är defekt. Hör gärna av dig till vår kundtjänst via https://stick.se/contact/ så kan vi gå vidare.

Saanut 1/5 tähteä

Varning! Akta er för att råka beställa fel!

Jag skickade in en förfrågan om att avbryta min order inom fyra minuter!!! Ändå skickades min order iväg och nu vill företaget debitera mig ”samma frakt som ut + 20% + ca 60kr”. Är detta verkligen rimligt när man upptäcker att man beställde fel vara och kontaktar inom fyra minuter?!?

7. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stick

Hej Rose, tack för att du hör av dig. En så snabb avbeställning ska hanteras smidigt och sker i princip automatiskt via kundtjänstformuläret - så något måste ha blivit fel. Kontakta gärna vår kundtjänst via https://stick.se/contact/ med ditt ordernummer så löser vi det.

Ringe hjælp ved levering

I'll do this one in English whilst I am a Dane. I ordered 5 kg. Of snail remover to my daughter who lives in Sweden.

Package arrived in an insta box which she was not given the code to. Well she was given a code for the Sweden national members / residence. After trying to clarify to them that she hadn't gotten all papers and documents she needed they blamed it all on us. Didn't give us an alternative pickup besides insta box.

Be mindful, if you can't for some reason get your package due to reasons that, are out of your control. This company will not help you out, well at least you will pay for it. 200sek paid for a return and no package.

2. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stick

Hi Richard, sorry about the delivery issue. Even when carriers are involved, we try to help find solutions. Please reach out to our customer service via https://stick.se/contact/ and we’ll follow up on your case.

Saanut 1/5 tähteä

Oseriöst företag med falsk…

Oseriöst företag med falsk leveransinformation! När det visade sig att de inte skulle klara av att leverera enligt utsago vägrade de avbryta ordern!

Det enda positiva är att då de fortsatt skicka reklam, trots återkommande uppmaningar att radera personlig information! Det är väl enda trösten att en anmälan till IMY.se kommer ske!

16. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Stick

Hej Tri, beklagar verkligen din upplevelse. Vi vill gärna förstå mer och göra en ordentlig genomgång, om det rör sig om någon dags försening av leverans eller något mer omfattande där det vore helt rimligt att erbjuda dig att avbryta ordern trots att den (som jag antar) redan skickats. Kontakta gärna vår kundtjänst via https://stick.se/contact/ med ditt ordernummer så får vi undersöka detta vidare och se vad som gick fel.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin