Beställde flera bakstenar igen. Snabb respons och leverans inom någon enstaka dag. Tyvärr var en sten trasig. Jag påtalade detta och fick till svar frågan om jag ville ha en ny sten eller pengarna ti... Näytä lisää
Jag beställde en pizzasten som tyvärr var sprucken när jag öppnade paketet. Kontaktade kundservice och redan nästa dag kunde jag hämta ut en ny sten i iBoxen på min gata. Mycket bra! Jag ger fyra s... Näytä lisää
Behövde lite tips och råd då jag tänkt lägga nytt utegolv till sommaren. Trevlig och kunnig personal som hjälpte mig med mina frågor och funderingar. Rekommenderar varmt!
Nöjd
Snyggt och prydligt, trevlig personal, handlar gärna igen =)
Jättetrevligt bemötande i butik
Jättetrevligt bemötande i butik. Snygg utställning som gav mig inspiration till att köpa offerdalsskiffer.
Behövde lite tips och råd då jag tänkt…
Väldigt snygg utställning som…
snygg utställning som inspirerat och mycket bra kundservice som levererar på topp!
Toppenservice
Alltid tillmötesgående och toppenservice. Så nöjd med hjälpen jag fick med mitt projekt!
Sjukt smidigt att bara svänga in på…
Sjukt smidigt att bara svänga in på drive-in och lasta det man behöver. Mycket trevlig personal!
Proffsigt och varmt bemötande från…
Proffsigt och varmt bemötande från kunnig personal!
Hjälpsam personal och snabb och smidig…
Hjälpsam personal och snabb och smidig leverans! 🚚
Rekommenderar 👌🏽👌🏽
Grymma grabbar på lagret
Grymma grabbar på lagret! Blir fler besök till sommaren!
Trevlig personal och trevlig…
Trevlig personal och trevlig utställning.
Bra sortiment
Bra sortiment, snabb leverans, trevlig personal.
Fantastisk service och superkvalité på…
Fantastisk service och superkvalité på stenarna!!!
VARNING
VARNING! KÖP EJ! Dålig kvalitet och omöjliga att få besked av gällande reklamation! Stenbolaget har sålt oss en defekt vara och vårt reklamationsärende mot dem har pågått i över två månader utan ett enda besked. Handla någon annanstans och bespara dig huvudvärken!
Fick ny sten redan samma dag
Beställde tre entrétrappsteg i granit, snabb leverans men dessvärre hade en av stenarna en stor ådring (som en fläck mitt på) så jag hörde av mig till kundservice för att få en ny. Fick en ny sten levererad redan samma dag! Fantastisk kundservice.
Fick snabbt ny sten
Jag ger fyra stjärnor eftersom det var ett litet minus att stenen inte var tillräckligt emballerad.