ik heb een fiets aangekocht in België jaar 2024. Zes maanden later waren ze failliet. Stella had :meerdere vestigingen in Belgie en heeft duizenden fietsen verkocht. Wanneer je het huidige Stella... Näytä lisää
Stella Bikes
Toen we bij het testcentrum van Kampenhout aankwamen werden we heel vriendelijk onthaald door Evelien. We mochten verschillende E- Bikes uitproberen en gaf ons genoeg tijd om te beslissen zonder te... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De man diexde fiets lerverdewas erg vtiebdelijkvrn behulpzaam. Ook in de winked doe ik vooraf bezicht te kuyrne was de verkoper heel behulpzaam. Ik had een lekker band bijbmijn oude fiets toen ik de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij de aankoop van mijn Stella bike, voldoende informatie en toelichting gehad. Het was ook heel aangenaam, om onmiddellijk de fiets te testen en een proefrit te maken. Fijn om de opties te overlo... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Stella Bikes is dé e-bike specialist van België en biedt een complete en unieke fietsbeleving voor iedereen. De elektrische fietsen van Stella zijn in meerdere onderzoeken en e-bike testen als winnaar uitgeroepen.
Beemdenstraat 7 bus 1, 2340 , Beerse, Belgia
- 0800 82 707
- info@stellabikes.be
- stellabikes.be
Muut katsoivat myös näitä
De levering werd gedaan door Arno
De levering werd gedaan door Arno. Zeer vriendelijke man, legt alles goed uit. Echt tof!!

Vastaus yritykseltä Stella Bikes
Heel tevreden.Zijn heel goed geholpen zowel in Goes…
Zijn heel goed geholpen zowel in Goes als in Hulst.

Vastaus yritykseltä Stella Bikes
Heel deskundige en sympathieke verkoper…
Heel deskundige en sympathieke verkoper in Kampenhout! Stipte levering.

Vastaus yritykseltä Stella Bikes
Wij zijn zeer te vreden op onze nieuwe…
Wij zijn zeer te vreden op onze nieuwe fiets;
mijn vrouw heeft wel graag een computer op het stuur
dat ze kan zien hoe snel ze rijd, kan het geplaatst worden dan graag in beerse is niet ver van ons,laat iets weten.het is niet dringent.
Groetjes Alfons

Ketting defect na 200 km
Ketting defect na 200 km
Schakel geblokkeerd.
Geen garantie..
Begrijp dat dit slijtonderdeel is, maar na 200 km lijkt mij dit eerder een constructiefout.
Ondertussen fijn opgelost

Vastaus yritykseltä Stella Bikes
3 maal de voorwaarden gevraagd voor de…
3 maal de voorwaarden gevraagd voor de anti diefstal verzekering en nog steeds niets ontvangen noch feedback

Fijne service
Fijne service, goede opvolging, duidelijk, anticiperend op‘mogelijkse gebreken’

Vastaus yritykseltä Stella Bikes
De winkel is eenvoudig en…
De winkel is eenvoudig en overzichtelijk. Je krijgt niet het gevoel dat er zoveel meer verkocht moet worden. De vriendelijkheid van de winkelbediende was prima. Hij heeft mij een fiets verkocht aangepast aan mijn eenvoudige vraag.
De levering verliep niet zoals afgesproken en dat is jammer.

Vastaus yritykseltä Stella Bikes
Goede uitleg gekregen over gebruik van…
Goede uitleg gekregen over gebruik van de fiets.
Enige opmerking : mijn kettingslot heb ik nog altijd ( naar weken) nog altijd niet toegetreden. Was beloofd dat het zou toegestuurd worden.

Vriendelijk onthaal.
Vriendelijk onthaal.
Goede uitleg.
Prijs/kwaliteit lijkt mijn keuze uitstekend.
(Recupel is normaal toch inbegrepen bij aankoop van een elektrisch toestel. Eigenaardig dat men hier toch voor de accu nog 15 euro bijlapt bij de getoonde prijs?)

Levering
Beste, wij hebben een stella fiets aangekocht en die zou thuis geleverd worden. Spijtig genoeg kregen wij bij de levering geen uitleg over de fiets en werd hij ook niet afgesteld. Dit is jammer want nu staat de fiets helemaal niet goed en is het niet aangenaam fietsen, we zijn er met naar de winkel in rumst( antwerpen) gereden en daar hebben ze dit met veel plezier gedaan

Vastaus yritykseltä Stella Bikes
Omdat het een mooi en goede fiets is…
Omdat het een mooi en goede fiets is ,en de persoon was heel vriendelijk en de fiets werd goed behandeld