STILT Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Leuke showroom, we hadden een bouwpakker geregeld door mijn zoon Thijmen Schoorl. Als je handig bent geen probleem anders zou ik zeker adviseren hem te laten bouwen. Goede service want er ontbrak een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bar besteld bij steigerhoutje. Zeer goede prijs kwaliteit , komen afspraken na en communiceren duidelijk en snel. Toen we de bar kwamen ophalen bleek dat wij een fout hadden gemaakt in de afmetin... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Nadat ik dit bedrijf gevonden had op internet ben ik een overkapping gaan samenstellen. Nette offerte gekregen maar wilde het toch even in het echt zien. Dus bij de jongens langs gegaan in Beek en Do... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

De service en het online contact waren top. Echter de levering wat minder. Ze kunnen niet specifiek vertellen welke dag het geleverd wordt. Ook is het gat voor mijn kamado te klein gezaagd waardoor... Näytä lisää

1. Kalustevalmistaja

Yrityksen kirjoittama

We zijn gespecialiseerd in het maken van complete bouwpakketten voor buitenkeukens, bars en Douglas overkappingen. Met een enthousiast team leveren we vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Bezoek onze showroom en ontdek wat we voor u kunnen betekenen, de koffie staat klaar.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

50 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Mooi resultaat!

Mooi resultaat!
Mooie scherpe prijs. Tijdens transport helaas een plint beschadigd maar deze is vervangen en als service is er nog een extra plank mee geleverd voor de vensterbank. Mooi opgelost!! En zeker aan te raden

12. helmikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Heel scherpe

Heel scherpe, complete, duidelijke offerte gehad voor een overkapping. Zelfs met 3D Goede snelle communicatie. Als je zelf tijd en zin hebt, raad ik aan een offerte op te vragen. Wij kiezen voor een bedrijf die de overkapping ook voor ons plaatst.

31. tammikuuta 2025

Klasse

Klasse. Mooi meubel, ziet er fraai uit en snelle levering + hielp me ook om de kamado in het meubel te plaatsen.

24. joulukuuta 2024

Alles was goed.

Alles was goed, snelle levering. Afspraken altijd nagekomen. Robuuste buitenkeuken. Zelf nog wat mooier gemaakt met afwerklatjes aan de bovenkant zodat de schroeven onzichtbaar zijn. Heel blij mee.

23. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Belachelijk deze partij zet op fb een…

Belachelijk deze partij zet op fb een oproep om een review te krijgen in ruil voor een bigbag afvalhout wat helemaal niet in de kachel hoort. Triest als je als bedrijf zo aan je reviews moet komen.

18. joulukuuta 2024
STILT-logo

Vastaus yritykseltä STILT

Beste Peter,
Excuses voor uw ervaring.
Dit is niet onze intentie. We hebben stookhout teveel waar we graag vanaf willen.
Mensen kunnen hierdoor een gratis kuub hout komen halen in ruil voor een leuke reactie:)
Dit is meer in een vrolijke en vriendelijke richting bedoeld en dat mensen hier met een lach langskomen.
Dat er ooit mensen zijn die na het afhalen van het (gratis) hout een leuke review achterlaten is voor ons leuk meegenomen, maar dat is niet de intentie van het bericht.
We hopen dat u ons begrijpt en dat uw mening hier misschien door veranderd is.
We ontvangen u graag als u stookhout nodig heeft :)

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin