Saanut 4/5 tähteä

Goede communicatie tijdens de ontwerpfase van een op maat gemaakte keuken. Netjes op afgesproken datum geleverd. Door goede en behulpzame chauffeur. Optisch mooie keuken. Helaas paar kleine... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige buitenkeuken laten maken! De dames en heren van buitenkeukendeal denken heel goed mee. Ik had een eigen plancha welke ik graag verwerkt wilde hebben in de buitenkeuken. Heel goe... Näytä lisää

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 5/5 tähteä

Superblij met onze nieuwe buitenkeuken!

Wat een geweldige ervaring! Sinds vorige week staat onze nieuwe buitenkeuken van Buitenkeukendeal.nl in de tuin, en we hadden ons geen betere service of kwaliteit kunnen wensen.

Vanaf het allereerste contact merk je dat je te maken hebt met échte professionals. De website is overzichtelijk, maar omdat we specifieke wensen hadden voor de indeling (ruimte voor de Big Green Egg én een ingebouwd koelkastje), hebben we eerst even contact opgenomen. We werden ontzettend vriendelijk, geduldig en deskundig geholpen. Niets was te veel gevraagd.

Waarom we zo enthousiast zijn:
Prachtig vakmanschap: Het hout is waanzinnig mooi afgewerkt en het geheel voelt ontzettend robuust en luxe aan. Dit is echt een eyecatcher in de tuin.

Snelle en nette levering: De keuken werd keurig volgens afspraak geleverd en perfect op zijn plek gezet.

Top service: Geen addertjes onder het gras, duidelijke communicatie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

We hebben er inmiddels al een paar keer heerlijk buiten op gekookt, en het voelt alsof we er een extra huiskamer bij hebben gekregen. Zoek je een buitenkeuken van topkwaliteit zonder gedoe? Zoek niet verder, Buitenkeukendeal.nl is een absolute aanrader!

Bedankt voor de fantastische service, wij gaan hier jarenlang van genieten!

28. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Goede service en kwaliteit buitenkeuken

Goede communicatie tijdens bezoek aan de showroom, en duidelijke informatie voor en tijdens de aflevering van de buitenkeuken.
De buitenkeuken is van prima kwaliteit, en we zijn er erg tevreden mee!

15. toukokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Goede communicatie tijdens de…

Goede communicatie tijdens de ontwerpfase van een op maat gemaakte keuken.
Netjes op afgesproken datum geleverd.
Door goede en behulpzame chauffeur.
Optisch mooie keuken.
Helaas paar kleine dingetjes die niet zo goed waren.
Deze door gegeven.
Echter worden afgewimpeld, of geen antwoord over de opmerking.
Hopelijk neemt men de opmerkingen mee voor een volgende klant.

21. toukokuuta 2026

Prima service

Er was even een probleem omtrent de factuur, deze was niet correct opgesteld. Na enkele weken is dit opgelost en ze hebben ook het geld teruggestort. Via whatsapp heel goed te bereiken. Het enige nadeel was dat we toch nog zelf wat hebben moeten bouwen, we hadden gekozen voor een boiler en dit moesten we nog zelf installeren. De wielen zijn ook behoorlijk klein om makkelijk mobiel te verplaatsen. We vrezen dat dit vrij snel kapot zal gaan. Het hout was ook niet behandeld voor buiten dus dit hebben we nog zelf gedaan.

18. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Supermooie inbouw-barbecue voor een…

Supermooie inbouw-barbecue voor een hele scherpe prijs. Goede communicatie, de bbq was niet op voorraad, maar we kregen meteen een seintje toen deze er weer was. Ook bij afhalen goede service.

4. toukokuuta 2026

Alles liep soepel

Alles liep soepel. Bestelling was gemaakt, eerder afgeleverd dan aangegeven en zwaar blij met het eindresultaat!

26. toukokuuta 2026

Tevreden met het resultaat

Mooi materiaal, goed afgewerkt. Je kan je volledige keuken zelf samenstellen naar uw eigen behoefte. Wanneer de keuken klaar is ontvang je nog een foto vooraleer deze wordt opgestuurd. Wij hadden wat vertraging met onze werken waardoor we de levering van de keuken voor een 3-tal weken moesten uitstellen, dit was geen enkel probleem. Stipte levering.
Kortom, zeer tevreden over dit bedrijf.

8. toukokuuta 2026

Goede kwaliteit en netjes

Het bestellen was makkelijk, de levering netjes volgens afspraak.
Het meubel zelf is precies zoals we verwacht hadden, compleet, goede kwaliteit en netjes.

26. toukokuuta 2026

Geweldige buitenkeuken!

Geweldige buitenkeuken laten maken!

Heel goed en meedenkend van Jesper om nog even kort te sluiten hoe groot de plancha precies was, de plancha paste hierdoor precies goed.

Ook de verwachte levertijd werdt netjes gehaald en de transporteur werkt goed samen met buitenkeukendeal.

Ik had de buitenkeuken bewust niet laten beitsen zodat ik dat zelf op mijn gemak kon doen, 3 mooie lagen beits op de buitenkeuken gedaan en heel blij. Lekker kokkerellen buiten, niets op aan te merken.

21. toukokuuta 2026

Koop na showrombezoek

Ik kreeg een goede aankoopbegeleiding in de showroom. Vervolgens een snelle levering. Kwaliteit is echt goed, met een mooie afwerking.

11. toukokuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Slechte service

We hebben vorig jaar een leuke buitenkeuken gekocht. Tijdens de winterperiode is het handvat van de bbq die wij erbij hebben grijs/zwart geworden. De bbq is nog niet eens gebruikt. Waarschijnlijk is er vocht ingetrokken in het handvat ondanks dat wij een extra nano coating hebben laten zetten en de keuken ook afgedekt hebben met een doek die van hun afkomstig is. Hierover contact gehad met de verantwoordelijke maar we krijgen hier geen nieuwe voor. We moesten het handvat zelf maar opschuren en lakken. Ik heb hier een erg slechte service ervaren.

7. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Buitenkeukendeal

Hartelijk dank voor uw bericht. We begrijpen uw teleurstelling volkomen; u heeft een prachtige buitenkeuken gekocht en wilt uiteraard dat deze, ook na de winter, er nog als nieuw uitziet voor het eerste gebruik. Het is dan ook ontzettend zonde dat het handvat grijs/zwart is uitgeslagen.

Graag lichten we toe waarom de eerdere serviceaanvraag op deze manier is afgehandeld.

Het handvat van de barbecue is gemaakt van hout (een natuurproduct). Hoe goed de keuken zelf ook is behandeld met een nanocoating of is afgedekt met een algemene afdekdoek: hout dat buiten staat is extreem gevoelig voor vocht en temperatuurwisselingen. Wanneer een barbecue in de winterperiode buiten blijft staan zonder een specifieke, direct sluitende beschermhoes om de barbecue zelf, ontstaat er onvermijdelijk condens en vochtophoping onder de algemene doek. Dit vocht trekt in het hout, wat de bekende grijze of zwarte weersplekken (schimmelvorming) veroorzaakt.

Omdat dit een direct gevolg is van de weersinvloeden op een natuurproduct bij het buiten laten staan zonder de juiste beschermhoes, valt deze schade helaas buiten onze garantievoorwaarden.

Hoewel de reactie om het handvat op te schuren en te lakken wellicht wat kort door de bocht overkwam, is dit technisch gezien wel de juiste oplossing om het handvat weer in nieuwstaat te krijgen:

Opschuren: Door de bovenste laag licht op te schuren, verdwijnt de oppervlakkige grijze/zwarte verkleuring direct.

Behandelen: Als u het hout daarna behandelt met een goede buitenlak of speciale olie, is het handvat weer optimaal beschermd tegen het komende barbecueseizoen.

We begrijpen dat dit niet de reactie is waarop u had gehoopt, maar we hopen op uw begrip voor deze situatie. Mocht u tips nodig hebben over de juiste lak of olie om het handvat te herstellen, dan helpen we u daar natuurlijk graag bij.

Saanut 5/5 tähteä

Buitenkeuken met wijnkoelkast, koelkast en prachtig granieten blad

De buitenkeuken kwam keurig ingepakt aan. Een prachtig granieten blad en mooi afgewerkte keuken met twee koelkasten. Mooie stabiele grote wielen waardoor hij makkelijk verplaatsbaar is. Veel complimenten gehad van familie en vrienden. We zijn er erg tevreden over.

3. huhtikuuta 2026

Saanut 2/5 tähteä

Mooie buitenkeuken, maar scheef in elkaar gezet.

De buitenkeuken is op zich mooi, maar erg scheef en niet goed sluitend in elkaar gezet. De verhouding met wat de buitenkeuken kost had het toch echt veel netter moeten zijn.

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Buitenkeukendeal

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat de buitenkeuken scheef is en niet goed sluit. Dit is absoluut niet de kwaliteit en afwerking die je voor deze prijs van ons mag verwachten.

Ik heb gezocht in ons systeem, maar ik kan helaas geen bestelling vinden op deze naam.

We willen dit heel graag snel en netjes voor je oplossen. Zou je ons een bericht kunnen sturen met je ordernummer (of de juiste naam) en eventueel een paar foto’s van de buitenkeuken? Dan gaan we er meteen mee aan de slag om dit recht te zetten.

Je kunt dit sturen naar info@buitenkeukendeal.nl. Alvast bedankt!

Mooi resultaat.

Mooi resultaat.
Goede communicatie, vriendelijke service, uitstekende aflevering!

3. huhtikuuta 2026

Aanschaf beutenkeuken

Nadat ik jullie bedrijf op het internet heb gevonden, is alles heel vlotjes verlopen. De samenstelling van de keuken via de tool. De bestelling ging ook heel vlot. De betaling gaf wat problemen, maar dat hebben jullie vlot opgelost. Jullie communicatie in verband met de latere levering was ook top en zeker op tijd. De levering was zelfs een dag vroeger dan verwacht maar de chauffeur heeft me geholpen om de keuken onder het droge te zetten. Dus wat mij betreft, 5 sterren

6. huhtikuuta 2026

Geweldig!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Buitenkeukendeal.nl. Ik heb via hun website zelf een buitenkeuken samengesteld en het resultaat overtreft al mijn verwachtingen.

Waarom ik zo enthousiast ben over deze buitenkeuken:
• Luxe afwerking: Het prachtige stenen blad van 12 mm is een absolute blikvanger en geeft het geheel een strakke, moderne en robuuste uitstraling.
• Echt vakmanschap: Er is gebruikgemaakt van kwalitatief hoogwaardig Douglas hout. Alles is perfect glad geschaafd, en door de stevige veer-en-groefverbinding zit de hele constructie oerdegelijk en naadloos in elkaar.
• Volledig naar wens: Het is fantastisch dat je de buitenkeuken helemaal zelf kunt samenstellen, zodat hij perfect in je tuin past.

Naast de uitmuntende kwaliteit wil ik ook een enorm compliment geven voor de topservice. Ik had de buitenkeuken namelijk met spoed besteld. Waar dit bij andere bedrijven vaak voor problemen zorgt, maakte Buitenkeukendeal.nl het gewoon waar: de keuken werd binnen één week al bij mij geleverd!

5. huhtikuuta 2026

Top product en bedrijf

Top bedrijf, prettig contact/afstemming en een erg mooie buitenkeuken geleverd gekregen. Goede kwaliteit!

2. huhtikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fantastisch bedrijf is…

Wat een fantastisch bedrijf is Buitenkeukendeal! We wilden onze tuin al een tijdje upgraden met een echte buitenkeuken voor onze Kamado, en na wat rondkijken kwamen we hier terecht. Dat is de beste keuze die we hadden kunnen maken.

Wat deze partij zo goed maakt:

Vakmanschap: Het meubel is waanzinnig mooi afgewerkt. Het hout voelt robuust en zwaar aan; dit is echt een meubel dat jarenlang mee gaat. Onze barbecue past er naadloos in.

Snel en soepel: Vanaf het bestellen tot aan de levering liep alles op rolletjes. Ze doen precies wat ze beloven en de communicatie is helder en snel.

Top service bij levering: De mannen die de keuken kwamen afleveren en installeren waren super vriendelijk, werkten netjes en namen al het verpakkingsmateriaal weer mee. Binnen no-time stond onze droomkeuken op z'n plek.

Sinds de buitenkeuken er staat, koken we bijna vaker buiten dan binnen. Het is een absolute eyecatcher in de tuin geworden. Twijfel je nog? Niet doen, gewoon bestellen bij Buitenkeukendeal. Je krijgt absoluut geen spijt!

2. maaliskuuta 2026

Dank je wel voor de mooie review!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin