Saanut 3/5 tähteä

Nieuwe printer gekocht, omdat oude defect was. Kreeg showroommodel mee, wat op zich geen bezwaar is. Wel is het vervelend dat de nieuwe inktpatronen afwijken van het oude model. Daarom zit ik nog met... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kom al jaren bij Staples (voorheen Office Center) en is altijd plezierig. Personeel is behulpzaam maar laat je met rust als je dat aangeeft. Online een groter assortiment wat je kunt ophalen bij je ei... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Twee maal verkeerde levering ontvangen. Achteraf bleek dat het product verkeerd stond vermeld. Kan gebeuren, maar los het probleem dan op (lees: lever het product alsnog). Klantenservice is vriendelij... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Ophaalservice zeer slecht. Tot 2! keer aan toe problemen met ophalen van 3 pakketten. De eerste keer pakketten geheel niet opgehaald door GLS. Busje stopte voor de deur. en reed plotseling weer weg... Näytä lisää

1. Toimistotarvikekauppa
  2. Toimistokalusteet

Yrityksen kirjoittama

Staples is de toonaangevende totaalleverancier voor de zakelijke markt. Werkt u thuis of op kantoor? Ons doel is om u zorgeloos in uw werk te laten uitblinken.

2,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Medewerker rijdt zeer gevaarlijk onder invloed van drugs en/of alcohol

Een persoon in een Kia Niro van Staples (HBV-81-T) heeft in Almere-Haven (Ambachtsmark en Hofmark) meerdere mensen bijna aangereden door slingerend met snelheden van 80+ kmh door de woonwijk heen te rijden. Bestuurder leek onder invloed van drugs en/of alcohol. Ik ben de bestuurder meerdere keren tegengekomen in Almere-Haven waarbij hij constant op zeer gevaarlijke manier automobilisten en voetgangers (waaronder kinderen) afsneed. 27-04-2025 rond 18:00.

27. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

GRAAG WIL IK MIJN GELD TERUG ONTVANGEN…

GRAAG WIL IK MIJN GELD TERUG ONTVANGEN VOOR DEFECTE LAMINEERMACHINE!!!!

EDIT: HET GELD IS NOG NIET UITBETAALD!!! OP 12-oktober-2023 nog steeds niet, Nikki hoe kom je daarbij?

18. elokuuta 2023

Beste klant,
Bedankt voor uw review. Ik heb begrepen van mijn collega op de financiële administratie dat zij de creditnota inmiddels heeft uitbetaald.
Ik wens u een prettige dag toe

Nikki

onvolledige en verkeerde bestelling

onvolledige bestelling - ontbreken van bestelde cartdriges , geen mail hierover ontvangen en heel slecht bereik per telefoon, bekende kreet dat "we heel druk zijn. probeert u het later nog eens"
ook slechte info op de site over het product - gladde transparante showtassen staat er, maar nu blijkt dat het niet het gewenste product is, niet volledig glad(crystal clear),
Zojuist gesprek gehad met support@- na 4 minuten in de wachttijd. Inmiddels de 3 cartridges binnen in 2 aparte zendingen!!!
nu vragen om een retourbon voor de verkeerde showtassen via klantenservice officecentre nl
Wordt vervolgd.

26. kesäkuuta 2023

Beste klant,

Bedankt voor je review, wat vervelend dat de bestelling niet volledig is aangekomen.

De klantenservice zoekt dit graag uit, Ondanks dat we het druk hebben krijg je na 1 minuut in de wacht de optie om gebruik te maken van terugbelverzoek op die manier behoud je je plek in de wachtrij en belt het systeem je automatisch terug als er een medewerker beschikbaar is.

Ik verzoek je dan ook contact op te nemen zodat we kunnen nagaan waar de rest van je order is en meteen met je meekijken naar de showtassen.

Saanut 1/5 tähteä

geen idee wanneer bestelling gestuurd gaat worden.

goederen zouden dezelfde dag gestuurd worden inmiddels 5 dagen en nog steeds geen enkele reactie ontvangen, gecontroleerd maar het product is nog steeds op voorraad alleen niet weggestuurd. ook mail gestuurd maar geen enkele reactie tot op heden. jammer ik plaats liever een positieve ervaring.

19. kesäkuuta 2023

Beste klant,

Oei, dat is geen mooie review.
Ik kan helaas niet zien of er al contact is geweest met de klantenservice, advies is om contact met ons op te nemen zodat we kunnen nagaan waar de bestelling is gebleven en wat er precies aan de hand is en dit voor je oplossen. uiteraard willen wij graag een positieve review en blije klant.

Goed prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering, goede kwaliteit/prijs verhouding.

30. toukokuuta 2023

Beste klant,

Bedankt voor je vijf sterren, fijn om te zien dat je tevreden bent! Tot een volgende keer in onze webshop

Nikki

Saanut 1/5 tähteä

Mini computer en beeldscherm van HP…

Mini computer en beeldscherm van HP besteld en ontvangen. Er was geen kabel bij voor de verbinding tussen HP monitor en HP mini computer. Kabel nu zelf gekocht voor euro 30. Tijdverlies.

25. toukokuuta 2023

Beste klant,

Ik heb begrepen van de klantenservice dat er gisteren contact is geweest en dat wij een oplossing hebben aangeboden waarmee u tevreden was.

Indien de oplossing niet naar wens is of je bent toch niet tevreden dan horen wij dit graag zodat we een gepaste oplossing kunnen vinden.

Snel en goed geleverd

11. toukokuuta 2023

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de snelheid van levering.
We zien je graat terug op de website.

Saanut 5/5 tähteä

Snel en makkelijk bestellen en gauw…

Snel en makkelijk bestellen en gauw geleverd.

9. toukokuuta 2023

Beste Klant,

We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met snel en makkelijk bestellien via onze website.

Verrassend goed.

Heel duidelijke site en prima communicatie betreffende de levering.

8. toukokuuta 2023

Beste klant,

Bedankt voor je vijf sterren review en je tevredenheid met betrekking tot de levering.

Saanut 1/5 tähteä

Wat een bedrijf is dat zeg!!

Wat een bedrijf is dat zeg!!
Je besteld een duur bureau waarvan blijkt dat er blaasje op het bureaublad zit en vervolgens constateer je onderkant blad dat er 2 scheurtjes inzitten.
Blaasje valt binnen tolerantie en die 2 scheurtjes schuiven ze af, komt niet door ons en valt niet onder garantie.
Nooit gehoord van fabricage fouten?
Geven geen garantie, geen service, slechte kwaliteit en zeker een dure prijs!!
Nooit meer Staples voor mij!!!
Svp geen reactie van Staples alsjeblieft met spijtig te horen dat u blahbalahblah.
Hou die onzin maar voor jullie!

13. helmikuuta 2023

Beste Sylvester Koenen,

Spijtig om te lezen dat uw aankoopervaring niet positief was. Bij nagaan van uw gegevens merkte wij op dat u niet in onze open webshop Staples.nl heeft besteld, maar via uw werkgever gebruik heeft kunnen maken van een aanbieding binnen de Staples Benelux Enterprise inkoopomgeving. Dit zijn twee van elkaar losstaande divisies.

Uiteraard begrijpen wij uw frustratie bij gebruikers- en productklachten, echter daarvoor is dit open webshop review portaal niet bedoeld. Wij willen u daarom vriendelijk vragen om u te richten tot uw werkgever. Zij kunnen met hun accountmanager de situatie beoordelen.

Hopelijk komt u via de omschreven route alsnog uit op een passende oplossing.

Saanut 1/5 tähteä

Not upholding legal standard chairs…

Not upholding legal standard for office equipment. After ordering several chairs, that only upon delivery did we discover are not up to Netherland office equipment standard requirements, we then requested to return. We were then told the chairs could not be returned as this was not their problem nor a legal requirement they had to abide by. If this company "only delivers to business customers." and all business are legally obligated to provide employees with proper desk chairs we do not think it is out of line to ask to return the chairs. Any business owners in the NL who want to provide their employees with proper legal office equipment, don't shop with Staples.

29. marraskuuta 2022

Dear Quin,

We are sorry to hear that your shopping experience did not meet your expectations.

We offer a wide range of office supplies in all sorts of quality levels. From basic and economic choices, up to very exclusive high-end (certified) products.

Depending on your product feature requirements, and the importance of it for your application, it is wise to first contact our support and request a checkup on your desired order. This to see if your initial selected products – your first choice – matches with your expectations.

Although this order seemed to be a bit of a disappointment for you, we hope that together with the above information we can make the difference for you in a new order. Feel free to contact our support at any time.

Kind regards,

Staples customer service

Erg slechte service

Erg slechte service. Na een product besteld te hebben wat niet voldeed aan onze eisen was er geen mogelijkheid tot retour zending. De webshop verschuild zich achter het zinnetje "Staples levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht" Na een uitgebreide mailwisseling was de enige mogelijkheid uiteindelijk om het meubelstuk dan maar op eigen kosten terug te zenden. Zelfs het persoonlijk afleveren was geen optie. Bedroevend slechte interpretatie van het begrip serviceverlening. Advies; zoek een leverancier die hier op een fatsoenlijke wijze mee omgaat.

24. lokakuuta 2022

Beste Soraya,

Spijtig uiteraard om te lezen dat u zo verrast bent door de uitwerking van het retourbeleid binnen het Business to Business (B2B) segment.

Onze reactie hierop is echter gelijk aan die van onze reactie bij andere soortgelijke klantervaringen.

Staples.nl online shop biedt een 100% B2B shopomgeving aan voor al haar zakelijke klanten. Dit heeft heel veel voordelen voor de zakelijke gebruiker. Echter betekent dit ook dat de retourrechten, die wij kennen van consumenten shops, niet aan de orde zijn voor B2B shops. Koop = koop, tenzij de shop een fout heeft gemaakt uiteraard.

Omdat veel (grote) producten, zoals meubelstukken, vaak direct vanuit de leveranciers worden verzonden, worden diezelfde B2B voorwaarden toegepast waardoor die leverancier eveneens een correct geleverd product niet terug kan nemen.

Zo te lezen is in uw specifieke situatie toch nog een uitzondering voor u gemaakt. In dat geval is het wel redelijk om te vragen zelfstandig zorg te dragen voor de retourzending. Gezien wij geen fysieke filialen hebben – waardoor wij onze producten ook weer voor u en andere beter in de markt kunnen zetten – zal dit via een postdienst of een koeriersdienst dienen te verlopen.

Bedrijven die voor B2B toch een consumenten herroepingsrecht beschikbaar stellen – laat staan kosteloos retourneren aanbieden – die hebben de kosten die daarmee gepaard gaan verwerkt in de productprijzen. Het moet tenslotte ergens vandaan komen, er is geen postdienst op aarde die gratis rondrijdt… of vliegt 😄

Hopelijk geeft deze toelichting u in ieder geval een beter beeld van de situatie voor alle partijen.

Retourneren niet meer mogelijk

Een van de collega's heeft per ongeluk een verkeerd model printer besteld. Anders dan de standaard hier dus gewoon retourneren (dacht ik) Product nieuw in doos, niet gebruikt. Bij de retouraanvraag kreeg ik als antwoord dat "verkeerd bestelde producten niet kunnen worden geretourneerd".
Ook telefonisch nog gecheckt of dit geen foutje was, maar nee, zei de customer service meneer "dit is het nieuwe beleid van het hoofdkantoor "
Prima beleid Staples!!
We hebben ons meteen uit het klantenbestand laten verwijderen.
Met dit soort bedrijven wil je liever geen zaken doen.
Jammer , Staples was vroeger prima bedrijf, prima partner, maar tijden veranderen :-)

27. syyskuuta 2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review aan ons te schrijven. Uiteraard wel spijtig om te lezen dat uw ervaring niet positief was.

Staples.nl online shop biedt een 100% Business to Business (B2B) shopomgeving aan voor al haar zakelijke klanten. Dit heeft heel veel voordelen voor de zakelijke gebruiker. Echter betekent dit ook dat de retourrechten, die wij kennen van consumenten shops, niet aan de orde zijn voor B2B shops. Koop = koop, tenzij de shop een fout heeft gemaakt uiteraard.

Omdat veel (grote) producten, zoals printers, vaak direct vanuit de leveranciers worden verzonden, worden diezelfde B2B voorwaarden toegepast waardoor een leverancier eveneens een correct geleverd product niet terug kan nemen.

Uiteraard zijn wij er wel bewust van dat er mogelijkheden zijn om onze service verder uit te breiden. Dit specifieke onderwerp staat bij ons op de agenda; de ontwikkelingen bij Staples staat niet stil 🙂

Saanut 5/5 tähteä

We moesten snel headsets hebben voor…

We moesten snel headsets hebben voor nieuwe medewerkers. Kon ze gemakkelijk in de webshop kopen, snel bij de medewerkers thuis en toen er eentje omgewisseld moest worden super goed geholpen door klantenservice.

8. maaliskuuta 2022

Top site!

Ik heb een dockingstation gekocht voor mijn laptop en deze was perfect afgeleverd. In de toekomst ga ik zeker vaker bij Staples bestellen voor kantoorartikelen!

13. tammikuuta 2022

Aanrader

Super fijn geholpen en alle spullen voor kantoor aangeschaft. Absoluut een aanrader!

12. tammikuuta 2022

Super website!

Ontzettend goed geholpen door de vriendelijke klantenservice! Ik ga vaker bestellen via Staples.

12. tammikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin