Emails worden automatisch beantwoord, en niet gelezen. Na mijn bericht aan ze( want dat is verplicht), dat mijn schoenen te klein waren voor mij en ik retour wilde sturen, kreeg ik een email waar a... Näytä lisää
Hoewel men aangeeft in Coevorden gevestigd te zijn, komt je bestelling rechtstreeks uit China. Dit wordt nergens op de website duidelijk aangegeven waardoor je in de veronderstelling bent, je bestelli... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Deze sokken heb ik nu aal meer dan een half jaar na allerlei ellende met zogenaamde officiële steun kousen. Deze zijn veel gemakkelijker zelf aan te trekken, hebben ook een rokvoet, maar vooral; mi... Näytä lisää
Ik heb diverse sokken geprobeerd bij andere bedrijven, maar na lang zoeken zijn voor mij de compressiesokken van Stap Gezond het beste. Ik heb er veel plezier van. Het aantrekken van de sokken gaat z... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Wij geloven dat elke stap een stap naar gezondheid en geluk moet zijn. Waar comfort en stijl samenkomen om jouw elke stap opnieuw te definiëren. We begrijpen dat jouw reis naar welzijn begint met de juiste basis voor je voeten. Daarom zijn wij er, met een zorgvuldig samengestelde selectie van comfortabele orthopedische schoenen en accessoires, ontworpen om jouw comfort te verhogen zonder concessies te doen aan stijl.
Hollanti
- help@stapgezond.nl
- stapgezond.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Het product voldeed aan de verwachting.
Het product voldeed aan de verwachting.
Rustiger benen .wat ook beschreven werd .1

Ik word niet begrepen.
Ik heb een berichtje gestuurd over dat de sokken die ik besteld heb te klein zijn, ik wil ze terug sturen, maar ik heb geen retour sticker gehad. Het was maat 35-39 en ik moest hebben maat 49- 42. Jullie begrijpen mijn
vraag niet. Kan ik de sokken naar het adres sturen , wat op het pakketje staat. Of sturen jullie mij de juiste maat en kan ik het pakketje aan de bezorger meegeven.ik hoop dat ik het juiste antwoord krijg.
Mijn schoenen die ik bij jullie koopt…zijn echt zalig en kan je dragen zonder pijnlijke voeten te hebben
Mijn schoenen die ik bij jullie koopt zijn van goede kwaliteit. Ik ben er heel tevreden mee ze passen perfect en mijn steunzolen passen er perfect in de schoenen zijn heel zalig om te dragen geen pijnlijke voeten meer ik hebt er al verschillende gekocht en altijd goede kwaliteit ik heb er echt heel tevreden mee .Als ik nog schoenen koopt zal het zeker terug bij jullie zijn het is maar bij jullie alleen dat ik aan schoenen kan geraken die voor mij passen en het zijn altijd mooie modellen en je mag ze gerust een hele dag aan doen je zal geen pijnlijke voeten hebben. Ik kan je maar één ding zeggen koopt je schoenen bij stapgezond je zal het je niet beklagen

Vastaus yritykseltä STAPGEZOND
Dat de bloedregulatie in de benen weer op orde is.
Dit is De oplossing!!!Geen dikke enkels meer!

Vastaus yritykseltä STAPGEZOND
j'avais les pieds gonflés mais cela va…
j'avais les pieds gonflés mais cela va mieux

Vastaus yritykseltä STAPGEZOND
Compressie sokjes een aanwinst voor je voeten
Snelle levering ,zodat ik weer snel nieuwe compressie sokjes binnen had

Vastaus yritykseltä STAPGEZOND
Perfecte kwaliteit en pasvorm.

Vastaus yritykseltä STAPGEZOND
Alles komt optijd toe het is een…
Alles komt optijd toe het is een superkwaliteit en helpt echt tegen zere voeten 🦶

Uitstekend
Uitstekend . Deze review geef ik omdat er 20% kortings coupon gestuurd zou worden maar nooit gehad

fijne ondersteunende kousen
kousen werden snel geleverd en zitten heerlijk.
helpen goed !!

Prijs kwaliteit is goed
De kwaliteit van de compressie sokken is prima de pasvorm is perfect en zakken niet af tijdens intensief gebruik .
De levertijden zou sneller mogen ! heb 3 weken op mijn bestelling moeten wachten

snelle levering
snelle levering, nette verpakking, en degelijke kousen. Ook na een paar keer wassen blijven ze goed maatvast.

Extra wandelplezier
Geven bij wandelen zeer goede ondersteuning bijna geen last dikke voeten

Vastaus yritykseltä STAPGEZOND
Prima compressiekousen voor een leuk prijsje!
Confortabele compressiekousen die zich lekker laten dragen, met name tijdens de sport. Makkelijk aan en uit te trekken en snel gewassen. Draag ze meestal in de sportschool en bij lange wandelingen. Zeer aan te bevelen.

Vastaus yritykseltä STAPGEZOND
heel fijn product om te dragen

Een tevreden klant
Dit is de tweede keer dat ik bij jullie steunkousen besteld heb en ze ondersteunen mijn voeten en benen geweldig ik heb er veel baat bij en de service is prima vlot en snel geleverd

Ziten bij mij perfect
Ziten bij mij perfect. Ik heb wat dikkere kuiten, maar dat is geen probleem voor deze kousen. Absoluut géén afknellingsgevoel, en dit is ook niet zichtbaar.
Voor mij as dit een goede aankoop, een aanrader dus!!

Vastaus yritykseltä STAPGEZOND
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.