STAPGEZOND Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Emails worden automatisch beantwoord, en niet gelezen. Na mijn bericht aan ze( want dat is verplicht), dat mijn schoenen te klein waren voor mij en ik retour wilde sturen, kreeg ik een email waar a... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Hoewel men aangeeft in Coevorden gevestigd te zijn, komt je bestelling rechtstreeks uit China. Dit wordt nergens op de website duidelijk aangegeven waardoor je in de veronderstelling bent, je bestelli... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Deze sokken heb ik nu aal meer dan een half jaar na allerlei ellende met zogenaamde officiële steun kousen. Deze zijn veel gemakkelijker zelf aan te trekken, hebben ook een rokvoet, maar vooral; mi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb diverse sokken geprobeerd bij andere bedrijven, maar na lang zoeken zijn voor mij de compressiesokken van Stap Gezond het beste. Ik heb er veel plezier van. Het aantrekken van de sokken gaat z... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Ortopedisten kenkien myymälä

Yrityksen kirjoittama

Wij geloven dat elke stap een stap naar gezondheid en geluk moet zijn. Waar comfort en stijl samenkomen om jouw elke stap opnieuw te definiëren. We begrijpen dat jouw reis naar welzijn begint met de juiste basis voor je voeten. Daarom zijn wij er, met een zorgvuldig samengestelde selectie van comfortabele orthopedische schoenen en accessoires, ontworpen om jouw comfort te verhogen zonder concessies te doen aan stijl.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

144 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Het product voldeed aan de verwachting.

Het product voldeed aan de verwachting.
Rustiger benen .wat ook beschreven werd .1

Hoi Henk,

Heel erg bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat onze compressiesokken aan je verwachtingen voldoen en je benen rustiger en comfortabeler aanvoelen. We waarderen je vertrouwen in ons product enorm!

Super stappers

Hoi Johnny,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn superblij om te horen dat je zo geniet van onze compressiesokken. Ze zijn perfect om je benen goed te ondersteunen en comfortabel te houden tijdens het wandelen. We waarderen je steun enorm!

Saanut 2/5 tähteä

Ik word niet begrepen.

Ik heb een berichtje gestuurd over dat de sokken die ik besteld heb te klein zijn, ik wil ze terug sturen, maar ik heb geen retour sticker gehad. Het was maat 35-39 en ik moest hebben maat 49- 42. Jullie begrijpen mijn
vraag niet. Kan ik de sokken naar het adres sturen , wat op het pakketje staat. Of sturen jullie mij de juiste maat en kan ik het pakketje aan de bezorger meegeven.ik hoop dat ik het juiste antwoord krijg.

7. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Mijn schoenen die ik bij jullie koopt…zijn echt zalig en kan je dragen zonder pijnlijke voeten te hebben

Mijn schoenen die ik bij jullie koopt zijn van goede kwaliteit. Ik ben er heel tevreden mee ze passen perfect en mijn steunzolen passen er perfect in de schoenen zijn heel zalig om te dragen geen pijnlijke voeten meer ik hebt er al verschillende gekocht en altijd goede kwaliteit ik heb er echt heel tevreden mee .Als ik nog schoenen koopt zal het zeker terug bij jullie zijn het is maar bij jullie alleen dat ik aan schoenen kan geraken die voor mij passen en het zijn altijd mooie modellen en je mag ze gerust een hele dag aan doen je zal geen pijnlijke voeten hebben. Ik kan je maar één ding zeggen koopt je schoenen bij stapgezond je zal het je niet beklagen

6. lokakuuta 2025

Hoi Marina,

Heel erg bedankt voor je geweldige feedback! We zijn superblij om te horen dat onze schoenen perfect passen en helpen om pijnlijke voeten te voorkomen. Wat fijn dat je zo tevreden bent over het comfort en de kwaliteit, dat betekent echt veel voor ons. We waarderen je vertrouwen en loyaliteit enorm, en we zijn heel blij dat je bij Stapgezond de perfecte pasvorm hebt gevonden!

Saanut 5/5 tähteä

Dat de bloedregulatie in de benen weer op orde is.

Dit is De oplossing!!!Geen dikke enkels meer!

Hoi Glenn,

Wat geweldig om te horen! We zijn superblij dat onze compressiesokken hebben geholpen tegen je gezwollen enkels. Bedankt dat je je positieve ervaring met ons deelt!

Saanut 5/5 tähteä

j'avais les pieds gonflés mais cela va…

j'avais les pieds gonflés mais cela va mieux

19. syyskuuta 2025

Hoi Gemoets,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt! Wat fijn om te horen dat onze compressiesokken hebben geholpen om de zwelling in je voeten te verminderen. Super dat je je beter voelt!

Saanut 5/5 tähteä

Compressie sokjes een aanwinst voor je voeten

Snelle levering ,zodat ik weer snel nieuwe compressie sokjes binnen had

19. syyskuuta 2025

Hoi Wiesje,

We waarderen je feedback enorm! Geweldig om te horen dat je lymfedrainage-therapeut al na één week positieve resultaten heeft opgemerkt.

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte kwaliteit en pasvorm.

27. syyskuuta 2025

Hoi Geert,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn superblij om te horen dat de kwaliteit en pasvorm perfect voor je zijn. We waarderen je feedback enorm!

Saanut 5/5 tähteä

Alles komt optijd toe het is een…

Alles komt optijd toe het is een superkwaliteit en helpt echt tegen zere voeten 🦶

23. syyskuuta 2025

Hoi Nele,

Bedankt voor je fijne feedback! We zijn heel blij dat alles op tijd is aangekomen en dat je tevreden bent met de kwaliteit. Geweldig om te horen dat de sokken helpen bij pijnlijke voeten. We waarderen het enorm dat je je ervaring met ons deelt!

Uitstekend

Uitstekend . Deze review geef ik omdat er 20% kortings coupon gestuurd zou worden maar nooit gehad

22. syyskuuta 2025

Hoi Patricia,

Bedankt voor je lieve woorden! We waarderen je feedback enorm en vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

fijne ondersteunende kousen

kousen werden snel geleverd en zitten heerlijk.
helpen goed !!

23. syyskuuta 2025

Hoi Gerritjan,

Heel erg bedankt voor je lieve feedback! We vinden het super om te horen dat de sokken snel zijn geleverd, goed passen en echt verschil voor je maken. We waarderen het enorm dat je je ervaring met ons deelt!

Saanut 4/5 tähteä

Prijs kwaliteit is goed

De kwaliteit van de compressie sokken is prima de pasvorm is perfect en zakken niet af tijdens intensief gebruik .

De levertijden zou sneller mogen ! heb 3 weken op mijn bestelling moeten wachten

22. syyskuuta 2025

Hoi Edwin,

Bedankt voor je eerlijke feedback! We zijn superblij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, pasvorm en werking van de compressiesokken. We snappen dat de levertijd wat langer was dan verwacht en waarderen je geduld enorm.

snelle levering

snelle levering, nette verpakking, en degelijke kousen. Ook na een paar keer wassen blijven ze goed maatvast.

1. heinäkuuta 2025

Hoi Martin,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Super om te horen dat de sokken je goed ondersteunen tijdens het wandelen en helpen om de zwelling in je voeten te verminderen.

Extra wandelplezier

Geven bij wandelen zeer goede ondersteuning bijna geen last dikke voeten

14. syyskuuta 2025

Hoi Nijenhuis,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat de sokken je goed ondersteunen tijdens het wandelen en helpen tegen de zwelling in je voeten.

Saanut 5/5 tähteä

Prima compressiekousen voor een leuk prijsje!

Confortabele compressiekousen die zich lekker laten dragen, met name tijdens de sport. Makkelijk aan en uit te trekken en snel gewassen. Draag ze meestal in de sportschool en bij lange wandelingen. Zeer aan te bevelen.

1. syyskuuta 2025

Hoi John,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Super om te horen dat de sokken zo comfortabel zijn, zowel bij sporten als bij lange wandelingen. We zijn blij dat ze echt verschil voor je maken!

Een tevreden klant

Dit is de tweede keer dat ik bij jullie steunkousen besteld heb en ze ondersteunen mijn voeten en benen geweldig ik heb er veel baat bij en de service is prima vlot en snel geleverd

21. syyskuuta 2025

Hoi Arend,

Heel erg bedankt dat je opnieuw bij ons hebt besteld en voor je fijne feedback. We vinden het geweldig om te horen dat de sokken je de steun geven die je nodig hebt en dat je blij bent met onze service.

The Best Service

1. elokuuta 2025

Hoi Klant,

Bedankt voor je lieve woorden! We zijn superblij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service.

Hoi Nadine,

Wat fijn om te horen dat onze sokken een stuk makkelijker aan te trekken zijn dan de voorgeschreven kousen. We zijn blij dat de pasvorm goed voor je werkt en dat je ze comfortabel kunt dragen zodra de zwelling wat afneemt. Super bedankt dat je je ervaring met ons deelt!

Ziten bij mij perfect

Ziten bij mij perfect. Ik heb wat dikkere kuiten, maar dat is geen probleem voor deze kousen. Absoluut géén afknellingsgevoel, en dit is ook niet zichtbaar.
Voor mij as dit een goede aankoop, een aanrader dus!!

21. syyskuuta 2025

Hoi Eddy,

Wat fijn om te horen! We zijn superblij dat de sokken je comfortabel zitten en nergens knellen. Bedankt voor je aanbeveling, dat betekent heel veel voor ons!

Team STAPGEZOND

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin