Jeg ble massert av Marija på Lillestrøm Torg. 2. gangen jeg går til henne og hun er utrolig dyktig. Fikk en varm velkomst også denne gangen da jeg kom og hun etterpurte hvilke områder jeg slet med, sa... Näytä lisää
Jeg hadde en fantastisk opplevelse hos Squeeze.Fra det øyeblikket jeg kom inn, ble jeg møtt av en avslappende atmosfære og et vennlig personale. Massøren var svært profesjonell og lyttet nøye til mine... Näytä lisää
Veldig enkelt å bestille time, behagelige omgivelser og god avslappende musikk. Skikkelig hyggelig og dyktig behandler som spurte om mine behov før massasjen startet og var veldig god på å sjekke unde... Näytä lisää
Massasje reduserer stress, stivhet og muskelspenninger, forbedrer søvnkvaliteten, og øker energinivå og fokus. Hos Squeeze får du profesjonell massasje med lange åpningstider.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Profesjonelt og sykt behagelig!
Profesjonelt og sykt behagelig!
Fra du går inn, så er det en god atmosfære, fra venterommet til massasjerommet. Og veldig bra massasje.
Hyggelig og flink terapeut
Hyggelig og flink terapeut. Tilpasser behandlingen
Meget bra og god behandling👍
Professional and systematic
Setting an appointment is very easy, when i arrived at the facility everything is clean and on time.
Massage is very professional and the masseuse is very knowledgeable it was relaxing that I almost sleep.
Flink massør (Marwin)
Profesjonell og god behandling
Profesjonell og god behandling, samt behagelig atmosfære. Lett å bruke bookingsystemet: lett å velge dag, klokkeslett, behandler. Får time raskt, ofte samme dag!
Terapeuten er flink og jeg føler at jeg…
Terapeuten er flink og jeg føler at jeg har fått en veldig bra opplevelse
Jeg likte opplevelsen
Jeg likte opplevelsen, stedet er veldig stille, avslappende musikk. Terapeuten gjorde en veldig god jobb. Jeg var veldig avslappet i musklene og hadde også god energi. Tusen takk. Jeg kommer tilbake
Meget god massasje for en bra pris
Meget god massasje for en bra pris. Rene og pene lokaler, meget dyktig massør og veldig enkelt og ryddig bestillingssystem.
God og behagelig behandling
Jeg opplevde å få ny energi og god lindring. Dyktig og hyggelig terapeut.
Anbefales.
Alltid god behandling på Ski.
Nydalen
Nydalen - Magnus
Er veldig fornøyd med Magnus. Han kartlegger godt og gir behandling deretter. Like fornøyd hver gang hos ham!
Den beste massøren!
Jeg hadde en fantastisk massasje i dag! Terapeuten var utrolig dyktig, profesjonell og lyttet virkelig til mine behov. Behandlingen var både avslappende og effektiv – akkurat det jeg trengte. Jeg følte meg helt ny etterpå! Tusen takk for en så god opplevelse, jeg kommer definitivt tilbake😊
Meget dyktig massør!
Utrolig dyktig og hyggelig massør som har gjort underverker med en muskelskade i skulder
75 minutters massasje
Jeg hadde en 75 minutters massasje og er veldig fornøyd med opplevelsen. Atmosfæren var rolig med behagelig musikk, og massøren var både profesjonell og effektiv. Jeg satte stor pris på teknikken hans og oppmerksomheten på detaljer. Jeg anbefaler gjerne behandlingen videre og gleder meg til neste besøk.
Full body massage
Excellent and as expected good experience 😊
Veldig god behandler