Squeeze MassasjeArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg hadde en fantastisk opplevelse hos Squeeze.Fra det øyeblikket jeg kom inn, ble jeg møtt av en avslappende atmosfære og et vennlig personale. Massøren var svært profesjonell og lyttet nøye til mine... Näytä lisää

Veldig enkelt å bestille time, behagelige omgivelser og god avslappende musikk. Skikkelig hyggelig og dyktig behandler som spurte om mine behov før massasjen startet og var veldig god på å sjekke unde... Näytä lisää

Jeg hadde en 75 minutters massasje og er veldig fornøyd med opplevelsen. Atmosfæren var rolig med behagelig musikk, og massøren var både profesjonell og effektiv. Jeg satte stor pris på teknikken han... Näytä lisää

1. Hieroja

Massasje reduserer stress, stivhet og muskelspenninger, forbedrer søvnkvaliteten, og øker energinivå og fokus. Hos Squeeze får du profesjonell massasje med lange åpningstider.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Creepy terapaut

Har vært på flere forskjellige squeeze steder og alltid hatt gode opplevelser. Da jeg fikk massasje i kristiansand S 07.06.26 ble jeg derimot skuffet. Fikk en mannlig terapaut, som forsåvidt aldri har vært et problem. Men denne terapauten gikk ikke ut av rommet når jeg skulle skifte og ba meg også om å ta av undertøyet mitt mens han sto i rommet. Det har aldri vært nødvendig å ta av undertøyet for å få massasje før. De fleste damer blir ukomfortable av å bli bedt om å kle seg nakne alene forran totalt fremmede menn som snart skal ta på de. Da blir det ikke en fin avslappende opplevelse man har lyst til å bruke over 1000,- kroner på igjen. Det er også veldig vanlig at damer har negative opplevelser med menn, og det er helt utrolig at man som voksent menneske ikke er bevisst på hvilken unødvendig negativ kundeopplevelse man skaper med å ta de valgene han tok. Likte ikke at han tok på meg generelt etter den introduksjonen og var irritert hele massasjen. Virket som om at han bare furtet over irritasjonen min og gjorde ingenting for å gjøre stemningen i rommet mindre negativ for meg. Bestilte også aromamassasje, som han glemte totalt.

7. kesäkuuta 2026

Kjøpte "sportsmassasje". Fikk tøying og stryking.

Kjøpte sportsmassasje "hardt", men langt ifra.
Bare stryking og tøying i 75 min.

Ble annonsert som "sportsmassasje" for 1700kr ,men var bare syltynn vanlig massasje med litt tøying.

13. tammikuuta 2026

Hei,

Takk for at du delte tilbakemeldingen og opplevelsen din. Vi beklager at behandlingen ikke møtte forventningene dine denne gangen, og vi setter pris på at du ga beskjed.
Ta gjerne kontakt med oss direkte, slik at vi kan se nærmere på saken og prøve å finne en løsning for deg.

Mvh, Squeeze

På grensen til svindel

Bestilte en massasjetime i februar. Helt grei massasje. Ser tilfeldigvis 3 mnd senere at jeg har blitt trekt et beløp på 595 kr hver mnd siden timen. Får til svar av kunderservice at jeg ved å bestille timen meldte meg inn i noe som heter Squeeze pluss abbonement. Jeg har aldri samtykket eller bestilt denne tjenesten. Dette grenser til svindel og her bør alle være OBS!

5. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Squeeze Massasje

Hei, og takk for at du delte opplevelsen din.
Hos Squeeze kan man bestille behandling både med og uten Squeeze+ abonnement. Abonnementet gir lavere pris på behandlinger og kan enkelt administreres eller avsluttes på Min Side uten bindingstid. Hvis abonnementet ikke avsluttes, fortsetter det automatisk videre.
Vi beklager at dette opplevdes uklart, og du er gjerne velkommen til å ta kontakt med oss direkte dersom du har spørsmål.

Vennlig hilsen,
Squeeze

Helt topp!

Jeg ble massert av Marija på Lillestrøm Torg. 2. gangen jeg går til henne og hun er utrolig dyktig. Fikk en varm velkomst også denne gangen da jeg kom og hun etterpurte hvilke områder jeg slet med, samt ønsket trykk under behandlingen. Trykket under massasjen var perfekt og hun traff triggerpunkter jeg ikke visste at jeg hadde. Veldig fornøyd

29. joulukuuta 2025

Fikk en nakke og rygg massasje av Kanokrat

Fikk en nakke og rygg massasje av Kanokrat på Squeeze på sirkus shopping i trondheim. Det var helt nydelig, hun hadde sterke hender og gjorde det slik at knutene jeg har hatt lenge i mellom skuldrene slapp, uten at det gjorde så vondt. Anbefaler henne på det varmeste!

16. joulukuuta 2025

Veldig fornøyd

Endelig har dere kommet til Fredrikstad. Bestilte 25 minutter nakke og rygg. Jeg er veldig fornøyd. Terapeuten, Ralf, var flink og profesjonell. Deilig med en benk som var oppvarmet. Rolig musikk og en fin atmosfære. Kan anbefales på det sterkeste.

3. joulukuuta 2025

Ikke meld deg inn!

Ikke meld deg inn, ikke opprett abonnement. Massøren jeg møtte som gav massasje var flink i det hun kunne og var villig til å gjøre research for å tilpasse behandlingen. Hun var høflig og hyggelig.
Men der er vanskelig å få kontakt med bedriften, de som har med abonnementet å gjøre. Og man får ikke melde seg ut, samtidig som man får brukt de behandlingene man har oppspart. Om man ikke får brukt behandlingene står de på siden din noen måneder og så utløper de. Du får ikke tilbake hverken behandlingen eller pengene.
Massørene på behandlingsstedene kan ikke hjelpe, de henviser bare til nettsiden.
Det finnes ikke noe telefonnummer man kan ringe og ingen fysiske steder man kan gå for å få snakke med noen. Kun "kontakt oss" funksjon på nettsiden.
Jeg føler meg lurt og har tapt mye penger på dette.
Vil du bruke tjenesten så gjør det uten å opprette abonnement.
Jeg fraråder dem på det sterkeste.
Det er bedre å gå til andre aktører/klinikker, da får man ekstremt mye bedre service, mer av pengene går til massørene, og massørene andre steder har etter min erfaring mye bedre kompetanse og ferdigheter.

7. lokakuuta 2025

Hei,

Takk for at du delte opplevelsen din. Vi forstår at dette har vært frustrerende, og det beklager vi.
Det skal være mulig både å bruke oppsparte minutter og å avslutte abonnementet når man ønsker. Dersom noen av minuttene dine har utløpt, hjelper vi deg gjerne med å aktivere dem igjen.

Ta gjerne kontakt med oss direkte via kontaktskjemaet på squeeze.no, så hjelper vi deg videre.

Vennlig hilsen
Squeeze-teamet

Back and neck massage

I had a back and neck massage two days ago (September 2025). I asked the masseuse not to apply too much pressure during the massage, but after the session (that same night) I started experiencing more intense pain in my neck and back, and I noticed that I have bruises on my back and shoulders.
I tried to contact them but I haven’t received any response.

24. syyskuuta 2025