Der var lidt problemer med forsendelsen, da jeg havde forudbestilt løbevesten, men kundeservicen hos Sprinta har været helt perfekt, som undervejs har opdateret en når der skete noget nyt. Løbeves... Näytä lisää
Yritys on vastannut
En god let løbevest med plads til det hele, købte de 2 drikkedunke med som er nemme og gode at drikke af. Solbrillerne sider også godt
Yritys on vastannut
Jeg købte både løbevesten og sportsbrillerne fra Sprinta, og jeg er virkelig imponeret. Begge dele er længder bedre end det løbegear, jeg tidligere har brugt. Løbevesten bruger jeg fast på mine... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Virkelig godt produkt, bruger det til min lange løb, er meget glad for det iforhold til prisen, leveringen var hurtig og der var ingen problemer
Yritys on vastannut
Sprinta udvikler funktionelt løbeudstyr til løbere, der vil have det til at fungere i praksis – uden at betale overpris Vores produkter er skabt med fokus på pasform, komfort og holdbarhed. Samme funktion og brug som de dyre brands, men til en pris der giver mening. Ikke fordi vi går på kompromis, men fordi vi skærer alt det overflødige fra. Vi tror på: Funktion før trends Gennemtænkt design, der holder til brug Ærlig kommunikation om hvad produktet kan – og ikke kan Sprinta er bygget til rigtige løbeture. Ikke til at se godt ud i en annonce, men til at sidde rigtigt, føles let og gøre løb mere ubesværet. Vi svarer hurtigt, tager ansvar og står ved vores produkter. Hvis noget ikke lever op til forventningerne, vil vi hellere løse det ordentligt end forklare os udenom. Sprinta er til dig, der vil løbe frit – med udstyr der bare fungerer.
Rugvænget 14, 2630, København, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä Sprinta
Løbevesten var en gave til min far, og han har været yderst tilfreds med den! så jeg ville klart anbefale Sprinta - vi har ikke haft nogle problemer.

Vastaus yritykseltä Sprinta
Meget tilfreds! Løbevesten sidder komfortabelt og i god kvalitet. Prisen er helt klart rimelig!!!

Vastaus yritykseltä Sprinta
Jeg har nydt min spinta vest utroligt meget! Den har virkelig fået mig igang med at løbe igen efter en længere skade
10/10 anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä Sprinta
Fint løbevest og dejlige drikkedunke. Og gratis solbriller.

Vastaus yritykseltä Sprinta
Godt produkt til en rigtig god pris.
Kæmpe anbefaling! Jeg købte en løbevest og den blev leveret meget hurtigt og er i rigtig god kvalitet. Kvaliteten er mindst ligeså god som nogle af de andre ekstremt dyre løbeveste der er på markedet, men prisen er fair hos sprinta. Den sidder også vildt godt!
Rigtig god oplevelse. Løbevesten er af høj kvalitet og sidder perfekt. Supporten var hurtig, venlig og meget hjælpsom. Kan klart anbefales.

Kundeservicen ligeså god som kvaliteten. 10/10

Vastaus yritykseltä Sprinta
Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke kendte til Sprinta og generelt ikke havde noget viden om løbeveste, men efter jeg har prøvet disse løbeveste er jeg blevet meget klogere. Sprinta leverer løbeveste af høj kvalitet og med er tårnhøjt serviceniveau - klar anbefaling herfra

Vastaus yritykseltä Sprinta
Vandflasken er super fed! Låget sidder godt fast og materialeret er af god kvalitet, anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä Sprinta
Super lækker løbevest. Sidder perfekt og har god plads til diverse. Klar anbefaling her fra 🙌

Vastaus yritykseltä Sprinta
Super fin og let løbevest. Jeg har tidligere oplevet at min løbevest gnaver i huden, men den her sidder som den skal.

God kval
Virkelig funktionel
Anbefaling herfra til alle Strava entusiaster derude

Vastaus yritykseltä Sprinta
Faktisk en overraskende god løbevest, klart bedre end noget jeg har prøvet førhen.
Klar anbefaling fra min side ;)

Vastaus yritykseltä Sprinta
Sprinta leverer virkelig løbegear i topklasse. Kvaliteten er høj, materialerne føles lette og åndbare, og pasformen gør, at man får lyst til at løbe længere, vil virklig anbefale at få tjekket deres produkter ud.

Vastaus yritykseltä Sprinta
Købte både løbevesten og sportsbrillerne, og jeg er virkelig tilfreds. Kvaliteten er virkelig god i forhold til prisen, og leveringen var hurtig og uden problemer.
Alt fungerede bare, og produkterne lever helt op til det, jeg havde håbet på.
Kommer helt klart til at handle der igen.

Vastaus yritykseltä Sprinta
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.