Sportshop.com Europé AB Arvostelua 168

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,6

Saanut 2/5 tähteä

Skorna kom, man tror att man handlar från butik i Sverige, Det stod, beställning skickas samma dag om beställningen görs innan klockan 13. rätt skor kom efter någon vecka. Trots att det står att r... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Flera veckor från utlovad leverans så har de beställda skorna inte kommit. Skrivit till kundtjänst men inget svar efter en vecka. Bluff? Edit. Fick svar som fastnat i spam, sannolikt pga att avsändar... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

VARNING!! Största blufföretaget någonsin. Säljer andrahandsprodukter som går sönder. Totalt värdelös kundservice både på mail och telefon. Även fast reklamationen blev godkänd så får jag varken nya... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

HANDLA INTE!! VARNING! precis som andra skriver så är det bara en scam hela hemsidan! Jag beställde i juli 2021 och dras fortfarande med nya fakturor och inkasso från sportshop! Kundservicen är så otr... Näytä lisää

1,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Handla INTE här!!

Handla INTE här!!! Helt omöjligt att returnera varor och kräver pengar genom Klarna TROTS att jag returnerat till den adress de anger på sin hemsida! Anmälan konsumentverket!!!

10. syyskuuta 2021

Tog 6 månader att få pengarna tillbaka

Returnerade ett par skor som var för små och bad om pengarna tillbaka. Tog totalt 6 månader att få dom pengarna till mitt konto.

Löste ärendet tack vare Klarna som förhandlade med dom åt mig. Tror inte jag skulle fått tillbaka pengarna annars. Aldrig mer handla hos Sportshop.com, värsta jag varit med om.

10. syyskuuta 2021

Värsta e-handeln i historien

Skiter totalt i dig som kund när de har skickat sina saker. Skulle returnera två saker- fanns ingen retursedel, när jag skickade tillbaks sakerna hörde jag ingeting om de kommit fram, inget om kredittering eller ny faktura. Ringde och mailde flera ggr. På telefon var de otrevliga och mailen har jag inte fått svar på mer än när de mailade mig retursedeln.

Kommer aldrig någonsin att handla där igen.

5. syyskuuta 2021

Usel kundservice

Mina skor gick sönder och jag får inget svar om reklameringen, 2 månader har gått och jag ger upp.
Mina pengar ser jag inte igen och de ser aldrig mig som kund igen. Ett scambolag jag inte rekommenderar till någon.
Bra pris och snabb leverans men når ändå inte upp till 2 stjärnor pga helhetsintrycket.

2. syyskuuta 2021

Betalar inte tillbaka

Över 6 veckor har gått sen jag returnerade min vara, har fortfarande inte fått några pengar tillbaka. Akta er för de här bedragarna.

30. elokuuta 2021

Helt bedrövligt!

När jag läser omdömena ni andra kunder lämnat så är det som att läsa det jag själv gått igenom med Sportshop.com. Helt förkastlig hantering av kunder. Helt bedrövlig s.k kundtjänst på företaget. Går inte in på detaljer...för det blir en roman. Men jag kommer aldrig att handla av dem igen och jag vill VARNA för bolaget. Oseriösa är vad de är.
Trist behöva varna, men jag vill inte att någon är med om det vi gått igenom.

23. elokuuta 2021

Oseriöst företag

De svarar inte på verken mail eller telefon. När man sen får tag i dem om en retursedel så lovar de att skicka en men de gör de INTE.

KÖP INGET IFRÅN SPORTSHOP. COM. DE ÄR OSERIÖSA!!!

23. elokuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Sportshop: Se dina pengar försvinna med oss

- Dålig kundservice, omöjligt att få tag på dem varken den svenska eller deras holländska sidan
- Ej fri frakt under 750 kr, vilket innebär 50 kr frakt till mig, och 225 kr för retur. Vansinnigt? Jajamän!
- Retur registreras ej av dem, kommer sannolikt aldrig bli återbetald. Fantastiskt.

Handla ej här

22. elokuuta 2021

HANDLA ALDRIG HÄR

HANDLA ALDRIG HÄR.

Köpte ett par skor, fel storlek. Returnerade dessa. 1 månad senare har dem inte registrerat returen.

Köpte rätt storlek, men skorna var trasiga. Hoka har bekräftat reklamationen men sportshop vägrar betala tillbaka pengar till mig. Ingen info om vad jag ska göra får jag heller trots va 4-5 samtal och 10-15 mejl. Tar ca 2 veckor att få svar och dem svaren man får är helt orelevanta och förhalande. Som någon tidigare skrev här så känns det som dem har satt detta i system.

Jag har retunerat ett par skor och reklamerat ett annat trots detta vill dem ha betalt för båda paren.

Känns på riktigt som skurkar

9. elokuuta 2021

Enttäuschend

Das Produkt kam nicht, auf telefonische Nachfrage wurde ich vertröstet, dann kam die Info, das Produkt sei ausverkauft.......Sehr ärgerlich und mega schlechter Service...

28. heinäkuuta 2021

Varning för detta företag

Varning för detta företag. Lägger en stor order som betalas den 5 juli, dagen innan jag ska hämta ut min försändelse får jag mail av VD:n som skriver att en av mina varor är slut i lager men att resten är av varorna i beställningen är skickade. Jag ber om pengarna tillbaka för varan som inte var med i försändelsen. Får då som svar tillbaka att det självklart inte är några problem. Hör av mig efter ett tag då jag inte blivit krediterad ännu. Hamnar då i en mailkonversation som liknar en fars. Helt plötsligt hävdar samma person (VD:n) som mailat mig tidigare att varan som han själv meddelat inte skickats till mig visst levererats, han blandar dock ihop den med en annan vara. Vi mailar i dagar. Jag har svart på vitt i form av mail där han själv meddelat mig att varan inte är skickad. Jag ringer till kundservice som ber om ursäkt och lovar återbetalning men inget sker. VD:n fortsätter via mail att ställa konstiga motfrågor och har inte alls som intention att återbetala och jag inser ganska så snart att detta är ett system de satt i bruk och jag kommer aldrig bli återbetald för en vara jag aldrig fick vilket faktiskt är stöld. Att dessutom bli behandlad så dåligt som kund när man ber om kreditering av vara jag aldrig fått är ytterst obehagligt. Handla aldrig av detta företag!

23. heinäkuuta 2021
Saanut 3/5 tähteä

Furchtbarer Shop

Furchtbarer Shop. Schon für die Anmeldung muss das Passwort muss super kompliziert sein. Ich muss mir jedesmal ein neues geben lassen.
Die Bedienung versucht den Kunden zu irritieren, z.b. ist von der Bestellübersicht keine Retoure möglich.
Einfach der 25.te Sportshop der schlechter ist als andere und den kein Mensch braucht.
Immerhin kamen die Bestellungen vernünftig an.

20. heinäkuuta 2021
Saanut 2/5 tähteä

Vara enligt förväntan, men dålig kundservice

Varan i sig var precis enligt förväntan, god kvalité, inga konstigheter. Leveranstiden också enligt förväntan, beställde måndag kväll och varan kom till valt ombud fredagen samma vecka. Däremot... en av dom sämsta kundservicen jag varit med om. Jag fick ingen leveransbekräftelse och ringde för att få den skickad till mig, efter 2 dagar och 4 samtal fick jag en ihopsnickrad ”leveransbekräftelse” med en länk till tyska DHLs hemsida och mitt ordernummer, varpå det inte ens gick att söka på. Bemötandet från kundservice var under all kritik, okunnig personal som ger olika svar varje gång jag ringde (trots att jag vid 3/4 samtal pratade med samma person!). Kommer inte beställa igen.

19. heinäkuuta 2021

Oseriöst företag

Önskar att jag hade läst omdömen här innan jag beställde kläder. Strul från start med felaktiga lagersaldon. En leverans som vanligtvis tar 2-4 dagar har istället dragit ut på tiden till en månad och jag har inte fått rätt kläder eller rätt antal. Välj ett seriöst företag för din beställning istället!

9. heinäkuuta 2021

Helt värdelöst

Helt värdelöst. Skulle lämna tillbaka en trasig vara, tog 13 dagar innan jag fått svar på att jag får lämna tillbaka mina skor som helt uppenbart var trasiga och jag skickade med 3 bilder för att påvisa detta. Ett företag som behöver arbeta på sin kundservice.
Update 30/7 har fortfarande inte fått de nya skorna skickade till mig.

24. kesäkuuta 2021

Riktigt dålig kundservice

Riktigt dålig kundservice. Får hem vara som är defekt. Skriver utförligt vad som är fel och personen på kundservice skriver att dem inte tar emot "returer" av den typen av vara. Men det är en reklamation??
Rekommenderas ej!

24. kesäkuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin