Thank you for understanding my situation and for making an exception to assist me in this matter. I am grateful for your assistance Emily.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Solicitarea mea, mi s-a promis că va fi rezolvarea favorabil. Personalul cu care am luat legătura a fost foarte amabil și mi-a răspuns în limba română.
Gracias Kenny por la pronta respuesta a mi solicitud Aguardo novedades pronto Saludos Sabrina
Everything is my first time here and all my request were handled professionally ND very quick ND no hustle. Service is great at all my encounters they say first impression last do keep up the good wor... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
I appreciate how they handle the…
I appreciate how they handle the escalation.
Atendieron mi problema de forma concisa
Atendieron mi problema de forma eficiente
La señorita Daisy ha resuelto de forma…
La señorita Daisy ha resuelto de forma muy eficiente mi inconveniente y ademas de forma muy rapida. Excelente!!!
Nela fue servicial y me encuentro…
Nela fue servicial y me encuentro satisfecho con el servicio.
Subscription cancelled
So far I'have bene properly contacted. I appreciate
Alexander ayudo a resolver mi problema
EXCELENTE ATENCION DE MYKA
A representative reached out to me…
A representative reached out to me through email to assist me with my concern
Claire está en contacto y ayuda a…
Claire está en contacto y ayuda a resolver el problema", "Excelente soporte".
Alero is very proactive in helping me…
Alero is very proactive in helping me to resolve my concerns.
Gracias Kenny por la pronta respuesta a…
Gracias Kenny por la pronta respuesta a mi solicitud
Aguardo novedades pronto
Saludos
Sabrina
Prendono soldi in cambio di prodotti…
Prendono soldi in cambio di prodotti mai arrivati.

Vastaus yritykseltä Sportingneed
Elsa me está ayudando con un…
Elsa me está ayudando con un inconveniente en mi banco y un dinero que no hice. Una genia
Thank you
Thank you, Sarra for accommodating my request quickly. Appreciate making the exception.
HARRY WAS SO QUICK TO RESOLVE MY ISSUE
HARRY WAS SO QUICK TO RESOLVE MY ISSUE. IT HAS BEEN A GREAT TRANSATION WITH HIS HELP.
Great communication on Sama’s part
Great communication on Sama’s part, who remained in speedy and well-placed contact throughout!
La atención al cliente es lo máximo
La atención al cliente es lo máximo, gracias a Bob que me ayudo a resolver mi problema.
Trustpilot-kokemus