Hade frågor gällande mått och kvalite på deras produkter och ringde kundservice, fick prata med personal inom en minut och fick dessutom svar och rekomendationer på det som skulle passa bäst för min h... Näytä lisää
Super nöjd! Beställde mitt gottis i Onsdags Torsdagen fick jag avisering att jag kunde hämta mitt paket med de jag beställt ! Otroligt snabbt och välpackat Första men inte sista gången vi bestäl... Näytä lisää
Produkten är utmärkt, men det finns inget svar på e-postmeddelanden. Dessutom är strumporna nu dyrare på sommaren än på vintern. Så eftersom jag förbereder mig väl måste jag betala mer pengar? Det kän... Näytä lisää
Det är en mycket trevlig och bra utbud i butiken. Snabb leverans vi beställning också. Kan varmt rekommendera Sporthunden. Björn & Alexandra ni gör ett super jobb.👍
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Allt för din hund! I vårt sortiment hittar du produkter som vi själva använder från populära varumärken!
Östra Järnvägsgatan 46, 30575, Getinge, Ruotsi
- 010-6410220
- info@sporthunden.se
- sporthunden.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Rekommenderar 😊😊😊
Bra service, bra mat till mina katter 🐈⬛ 😊
Fantastiskt välfylld butik med väldigt…
Fantastiskt välfylld butik med väldigt kunniga och magiskt hjälpsamma butiks/kennelägare. Snabba leveranser online! Toppbetyg varje gång!
Lätt att beställa
Lätt att beställa, snabb leverans och varan motsvarade förväntningarna
Snabb service och leverans
supersnabb leverans och fina produkter!
Rejäla hundprylar, snabb leverns
Enkel beställning, snabb leverans. Rejäla hundprylar.
Beställning och leverans perfekt👍
Snabb leverans av bra vara
Snabb leverans av bra vara.
Varan motsvarar mina förväntningar.
Tydliga och verklighetstrogna bilder
Tydliga och verklighetstrogna bilder. Snabb hantering av beställningen.
Supertrevlig personal
Supertrevlig personal, dom har allt man behöver och mer. Väldigt personligt och trevligt.
Bra att dom har annat utbud än arken.
Kommer absolut att åka dit snart igen.
snabb leverans