Hade frågor gällande mått och kvalite på deras produkter och ringde kundservice, fick prata med personal inom en minut och fick dessutom svar och rekomendationer på det som skulle passa bäst för min h... Näytä lisää
Super nöjd! Beställde mitt gottis i Onsdags Torsdagen fick jag avisering att jag kunde hämta mitt paket med de jag beställt ! Otroligt snabbt och välpackat Första men inte sista gången vi bestäl... Näytä lisää
Produkten är utmärkt, men det finns inget svar på e-postmeddelanden. Dessutom är strumporna nu dyrare på sommaren än på vintern. Så eftersom jag förbereder mig väl måste jag betala mer pengar? Det kän... Näytä lisää
Det är en mycket trevlig och bra utbud i butiken. Snabb leverans vi beställning också. Kan varmt rekommendera Sporthunden. Björn & Alexandra ni gör ett super jobb.👍
Yrityksen kirjoittama
Allt för din hund! I vårt sortiment hittar du produkter som vi själva använder från populära varumärken!
Östra Järnvägsgatan 46, 30575, Getinge, Ruotsi
- 010-6410220
- info@sporthunden.se
- sporthunden.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Super
Super! Köpte ett halsband och väktarkoppel som jag är väldigt nöjd med! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rekommenderas !!!
Är mycket nöjd bra service , bra mat till mina katter 🐈⬛ toppen alltid att handla hos alltid lika nöjd ☺️
Bra info och snabb leverans.
Bra info och snabb leverans.
Uppmärksamma att om det är 3 kolli så blir det tre olika sändningar .
Mkt nöjd kund!
Alltid snabb leverans från Sporthunden
Alltid snabb leverans från Sporthunden. Jag beställer en stor säck torrfoder och den är alltid väl paketerad i mindre kartong så lätt när man ska hämta ut.
Bra service
Leverans, information var bra och varan var det jag förväntade.
Andra gången jag beställde från er och lika bra service denna gång.
Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans, bra förpackat och det fanns det jag behövde just då
Jag beställde frysta loppkrabbor och…
Jag beställde frysta loppkrabbor och mygglarver. Men när de väl vaknade till liv hade de alla släppts ut och släppte också ut en starkt luktande saft. Varför säljer de frysta varor om de inte kan garantera frysleverans? Jag kan slänga alltihop nu.
Mycket nöjd!
Snabb leverans av varor
Det är en mycket trevlig och bra utbud…
Trevlig personal bra utbud och snabb…
Trevlig personal, bra utbud och snabb leverans
Snabba leveranser och trevligt…
Snabba leveranser och trevligt bemötande.Nackdel ingen hemleverans för fraktkostnaden.
Snabbt och bra