Har handlet hos sport247 før og altid fået god betjening. Varerne er fine, priserne gode og kundeservice i top. Bestilte fredag, varen blev afsendt søndag og ankom til min lokale postbutik mandag. Hel... Näytä lisää
Bestilte Gopro LCD bacpac samt et ekstra batteri. Bestilling afgivet 28. juni - Pakken ankom 3. juli (der kom lige en weekend imellem) Pakken var forsvarligt indpakket, forsendelsen var ligele... Näytä lisää
Købte et sæt newline vinter løbetøj til meget billige penge. Fantastisk kvalitet. God service. Hurtig email korrespondance. gratis porto. Vil helt klart handle her igen. De sendte pakken meget hurtigt... Näytä lisää
Bestiller løbesko klokken 11.30. Får ordrebekræftelse på mail med det samme. 3 timer efter får jeg mail om at min ordre er afsendt. Dagen efter kan jeg kan afhente pakken på det lokale posthu... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Hos Sport247 bestræber vi os på at få 100% tilfredshed fra alle vores kunder. Derfor er du altid i gode hænder hos vores kompetente kundeservice team som har mange års erfaring i sportsbranchen. Har du spørgsmål til en købt vare eller et produkt er du altid yderst velkommen til at kontakte os på Sport247.
Tanska
- sport247.dk
Hurtig levering og varen er perfekt!
Jeg kan ikke sige noget dårligt :-)

Vastaus yritykseltä Sport247
Ikke prøvet noget lignende.
Bestilte min vare kl. 11, og varen blev afsendt kun få timer efter. Kunne hente den i pakkeshoppen under 24 timer efter at jeg havde godkendt betalingen på hjemmesiden. Tror det her slår rekorden. Vanvittig god service, gode priser samt hurtig og fri fragt.
Simpelthen bare en god oplevelse! Ikke sidste gang jeg handler ved jer !

Sikker og god
Sikker hjemmeside og hurtig levering, kan kun anbefale den. Ikke mindst er de lette at, komme i kontakt med.

Hurtig levering
Ikke blandt de billigste, men bestillingen er nem og leveringen er hurtig.

Vastaus yritykseltä Sport247
Dårlig service og forkert lager opgørelse
Bestilte et par sko på tilbud og fik ordrebekræftelse med det samme. 2 dage efter får jeg en mail tilbage at der desværre er sket en fejl i deres system og at de ikke kan levere skoene hvorfor ordren er annuleret, dog oplyser de at de snart får nogle andre tilsvarende sko på lager igen. De oplyser dog ikke hvilken type det drejer sig om andet end at de har samme farve eller tilbyder en rabat på min næste ordre, da de nye sko formentligt ikke komme direkte på tilbud.
Det er derudover imponerende at det skal tage 2 dage at finde ud af at man ikke har skoene når ordren bliver lagt så de lover afsending samme dag.

Vastaus yritykseltä Sport247
Mange kunne lære noget her
Betalt kl. 14, afsendt kl. 15.. Leveret dagen efter. SÅDAN

Ekstraordinær
Normalt giver jeg 4/5 stjerne for den almindelig og "forventelige" nethandel. Dermed gemmer jeg den 5. stjerne til de, der gør noget ud over, blot at levere produktet som aftalt efter de typiske 2-3 dage.
Sport247 får den ekstra stjerne først og fremmest for levering i den hurtigste ende af skalaen. Derudover medsendte de et lille stykke sødt. Da to af varerne desværre var for store og jeg måtte sende dem retur, oplevede jeg ekstraordinær hurtig ombytning. Sport247 modtog min pakke dagen efter, informerede mig herom og sendte de nye størrelser tidligt samme dag, så jeg havde pakken igen dagen efter (igen med noget sødt i kassen). Det eneste jeg kunne ønske mig yderligere skulle være fri retur og en elektronisk retur-knap på ordresiden. Det vil jeg dog ikke lægge sport247 til last i anmeldsen da det endnu ikke er en "forventelig" standard.
Tak for den hurtige service, gode priser og lidt til den søde tand.

Lige som lovet
Bestilt en Didriksons flyverdragt til vores datter, og den blev sendt hurtigt og kom også i fuld fart.
Modtaget i fin stand, som bestilt og til tiden, og til prisen.
Alt i alt en god oplevelse, der holdes hvad der loves, og ikke sidste gang vi handler her

Fuld tilfredshed
Bestilte mandag aften og modtog perfekt vare onsdag.
Så kan det ikke blive bedre - fuld tilfredshed herfra.
Vh Christina

Helt fantastisk !!!!
Super god service-super hurtig levering og super hurtig og venlig respons...anbefales klart!
Kun plusser herfra...

Super service
Er slet ikke i tvivl om hvor jeg leder efter sko, jakker og sportstøj først.
I yder en fantastisk service og svare altid med det samme på en henvendelse :)

Fremragende service
Bestiller løbesko klokken 11.30.
Får ordrebekræftelse på mail med det samme.
3 timer efter får jeg mail om at min ordre er afsendt.
Dagen efter kan jeg kan afhente pakken på det lokale posthus.
Desuden er varen fuldstændig som forventet, og med udførlig forklaring ved evt. returnering.
Jeg kan kun give Sport247 mine bedste anbefalinger.
God pris og hurtig levering
Bestilte et par løbesko onsdag eftermiddag og fik dem leveret fredag.
Havde skrevet et spørgsmål i ordren, som blev besvaret torsdag formiddag. Upåklagelig service.

Vastaus yritykseltä Sport247
Atter en fejl i lagersystemet!
Mange tak for din ordre på Sport247
"Vi har desværre haft en fejl i vores lagersystem og kan meget beklageligt ikke levere den bestilte buksedragt fra Hummel.
Jeg har slettet den på din ordre og rettet din betaling til.
Vi beklager fejlen mange gange og tilbyder dig en rabatkode, der giver dig 10% rabat på dit næste køb."
Der bliver ikke nogen næste gang fra min side. Virkelig dårlig service.

Fantastisk service.
Bestilte et par adidas superstar sko hos jer, som desværre var for små. Sendte dem tilbage til jer i fredags og modtog dem i en mindre størrelse, i dag. Der manglede lidt papirer men det var intet problem, da servicen var fantastisk og det var nogle søde mennesker.

Fremragende :)
Perfekt :) bestilte søndag og mine sko var fremme tirsdag morgen, derudover kostede de ca. Halvdelen af hvad de koster andre steder. Kun ros :)

Dårlig oplevelse
Fandt et par sko til super god pris. Bestilte og modtog straks ordrebekræftelsen. Efter et par dage får jeg en mail, hvor de siger at skoene er desværre udsolgt, og de kan ikke gøre mere for mig end at tilbyde mig 10% rabat til mit næste køb hos dem. Der bliver bare ikke en næste gang.

Vastaus yritykseltä Sport247
Hurtig levering til suveræne priser!
50% på de sko jeg ville have! 2 dages levering og endda indpakning på det ene par, da det er til gave.
Tak for god service.