Har handlet hos sport247 før og altid fået god betjening. Varerne er fine, priserne gode og kundeservice i top. Bestilte fredag, varen blev afsendt søndag og ankom til min lokale postbutik mandag. Hel... Näytä lisää
Bestilte Gopro LCD bacpac samt et ekstra batteri. Bestilling afgivet 28. juni - Pakken ankom 3. juli (der kom lige en weekend imellem) Pakken var forsvarligt indpakket, forsendelsen var ligele... Näytä lisää
Købte et sæt newline vinter løbetøj til meget billige penge. Fantastisk kvalitet. God service. Hurtig email korrespondance. gratis porto. Vil helt klart handle her igen. De sendte pakken meget hurtigt... Näytä lisää
Bestiller løbesko klokken 11.30. Får ordrebekræftelse på mail med det samme. 3 timer efter får jeg mail om at min ordre er afsendt. Dagen efter kan jeg kan afhente pakken på det lokale posthu... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Hos Sport247 bestræber vi os på at få 100% tilfredshed fra alle vores kunder. Derfor er du altid i gode hænder hos vores kompetente kundeservice team som har mange års erfaring i sportsbranchen. Har du spørgsmål til en købt vare eller et produkt er du altid yderst velkommen til at kontakte os på Sport247.
Tanska
- sport247.dk
Afsendt?
Afsendt?
Det meget vigtig at den information der sendes ud er korrekt. Når virksomheden skriver de har afsendt det bestilte produkt, så kan det ikke passe at det ikke kan ses på T&T dagen efter. Især når jeg har modtaget en anden pakke sendt fra en anden virksomhed på samme måde, i dag.
Ja, den kommer sikkert imorgen, men så skriv det, istedet for at påstå den er afsendt i dag.
SVAR til svaret: Da jeg kun har handlet en gang og kun har T&T som bevis for afsendelse, er det umuligt at vide om det faktisk er blevet afstendt da i påstod det. Det lyder dog som om at GLS muligvis har begået en fejl, den er på T&T og står til levering i dag nu. +1 stjerne for det.

Vastaus yritykseltä Sport247
Hvis den rigtige størrelse sko ikke er på lager, sælger de dig bare den forkerte størrelse i stedet...
Jeg havde ønsket mig et par Adidas Spezial US str. 11, og min far ville købe et par til mig; han er sidst i 70'erne, men kan sagtens finde ud af at handle på nettet. På Sport247's hjemmeside er størrelserne kun opgivet i europæiske mål, så min far ringer ind og spørger, hvilken størrelse han så skal have. Han ender med at få dem i str. 10,5 fordi "sælgeren sagde, man ikke kan få dem i størrelse 11". Det kan man selvfølgelig, Sport 247 har dem åbenbart bare ikke på lager, hvilket jo er en helt anden sag.
Nu anmelder jeg jo andenhånds, hvilket er lidt specielt, skal jeg indrømme, og man kan let havne i en hvem-sagde-lige-hvad. Men hør her: hvordan i alverden kan I finde på at sælge et par sko i str. 10,5 når en kunde beder om en str. 11?! Måske fordi I ikke selv har noget at tabe, da kunden selv skal betale returomkostningerne...det er i hvert fald ikke, hvad jeg forstår ved god kundeservice. Så 3 stjerner, "acceptabel oplevelse dog med noget irritation", må være det maksimale, jeg kan få den op på.

Super service - Hurig levering
Jeg bestilte 3 forskellige varer på sport247.dk Det var nemt og billigt.
Varerne blev leveret hurtigt.
Den ene vare passede dog ikke i størrelsen, så jeg returnerede den - gratis. Allerede dagen efter fik jeg en mail om, at varen var returneret, samt fik pengene retur.
Super god og hurtig service!

Super tilfreds
Jeg havde bestilt en jakke, blev så i tvivl om det var den rigtigt størrelse. Ringet derind, og forklaret at jeg var kommet i tvivl med størrelsen. Hun holde ordner tilbage, så jeg kunne taget i en butik og prøve jakken i den størrelse som jeg havde bestilt. Ringet derind og sagde at den var den rigtigt størrelse og så vil hun gøre den klar til at blive sendt. Kunne så hentet min jakke imorges. Super service og søde kvinder som er klar til at hjælpe

Fin oplevelse
Bestilte lørdag over middag - blev ringet op mandag eftermiddag for at høre om jeg nu var den person der havde bestilt pga. en del svindel i firmaet. Fik beklagende at vide at de så først kunne sende tirsdag, hvilket de gjorde og jeg fik min vare onsdag.
Fint at de tager sig tid til at undersøge for eventuel svindel.

Helt igennem super service
Købte i sensommeren et par sko, som desværre vist sig at være for små! Så de måtte returneres, meget nem proces med at bestille en returlabel, og sende dem tilbage.
Beløbet skulle så refunderes til mit kort, men jeg opdager så her i december at de aldrig er kommet mig i hænde.
Nå, jeg ringer til Sport247 og får fat i Malene, der rigtigt nok kan se ordren , men hun kan ikke finde returpakken. Det skulle lige undersøges, så hun ville vende tilbage. Rigtigt fin service og super behaglig at snakke med.
Her til morgen har jeg så lige fået mail fra Malene igen, det viser sig at min returpakke er "forsvundet", dvs. den er blevet modtaget et eller andet sted og kvitteret for, men dog ikke hos Sport247. Det er rigtigt øv for dem, da de jo reelt har mistet en returvare, men det vil de ikke lade mig til last. Så jeg fik samtidigt besked fra Malene om at de lige har tilbageført pengene.
Rigtigt god service, og ikke sidste gang jeg handler hos jer ;)

Super handel
Købte et par Asics Rio sko og fik fremragende service. Et halv nr for store, sendte tilbage og modtog den rigtige str KUN to dage senere. Alt gik perfekt. Har ikke oplevet bedre behandling nogen andre steder. TAK FOR DET :-)

Super god service
Super god service og hurtig levering - kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Sport247
Super gode oplevelser hos Sport247.
Dejlige priser og super hurtigt levering (bestilt en eftermiddag og de var der allerede dagen efter).
Kundeservicen er helt i top og altid sødt personale! Kun gode oplevelser herfra. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler hos jer! (Y) :-)

Utrolig god kundeservice
Havde købt et par sko, som desværre efter meget kort brug, gik i stykker.
Kontaktede Sport247, og på trods af reduceret mandskab grundet ferie, og reklamationer derfor ville være lidt længere om at blive behandlet, fik jeg alligevel svar samme dag og besked om beklagelse af at mine sko var gået i stykker, og at jeg skulle sende skoene retur med den nye returseddel de sendte. Jeg sendte skoene retur fredag eftermiddag og de modtog skoene tirsdag og allerede onsdag havde jeg modtaget et nyt par fra dem. Jeg har før handlet samme par sko hos Sport247, som var i god kvalitet, og som ikke gik i stykker. Så vil uden tvivl handle der igen og anbefale andre ligeså.

Vastaus yritykseltä Sport247
Hurtig levering - super service!
Arbejder selv et sted, hvor vi har web-handel og ved derfor hvor vigtig hurtig levering og god kundeservice er. Begge dele lever Sport247 op til!
Jeg skrev i 'bemærkningerne' at jeg skulle bruge min bestilling til en gave og håbede derfor på hurtig levering. Bestilte søndag og modtog varen tirsdag morgen + pakken var pakket ind (ikke noget jeg havde forventet eller spurgt til) - det er sgu i orden :-)
Kan varmt anbefale Sport247!

Fantastisk
Har handlet flere gange på jeres hjemmeside, og bliver lige overrasket hver gang. Fantastiske priser og lynhurtig levering. God service at man også kan bytte i jeres butikker, inklusiv outlet butikkerne. Det gør alting meget nemmere. Jeg fortsætter med at handle hos jer! Godt arbejde
Kanon Service.
Købte en jakke til julegave, der gik i stykker i juni. Fik returlabel og sport 247 sendte den til leverandøren. De forsøgte at lave den, men ifølge Sport 247 var dette ikke lavet tilfredsstillende. Da jakken ikke forhandles mere, får vi pengene retur.
Super Service, og hurtig ekspedition. Tak til Malene.

Hurting levering
Jeg bestilte et par hummel løbebukser der var udsolgt over det hele, jeg fandt dem på sport274 til billige penge. Jeg bestilte dem tirsdag aften og de er lige kommet her torsdag formiddag. Super godt, vil klart handle der igen!

Vastaus yritykseltä Sport247
Hurtige, god kundeservice, flot udvalg, hurtig refusion
Modtog sandaler meget hurtigt, sendte et par retur, og vupti! To dage efter stod pengene på min konto igen. Det er hurtigt, og noget mange virksomheder burde tage ved lære af. Vil varmt anbefale sport247.

Vastaus yritykseltä Sport247
Virkelig god kundeservice og hurtig levering 😊👍🏻
Købte nogle løbesko, som begyndte at gnave i hælen efter en måned. Ringede og forklarede problemet, til en rigtig sød medarbejder, hvorefter hun sendte en returlabel via mail. To dage efter modtog jeg et helt nyt par løbesko!
Så kan helt klart anbefales!

Fantastisk!
Ekstrem hurtig ekspedition - bestilte mine varer søndag, fik en mail igår (mandag) om, at varen nu var afsendt og allerede imorges, modtog jeg en mail om, at varen kunne afhentes i pakkeshop. Derudover, var de varer jeg søgte langt billigere på Sport247 contra andre sportsforhandlere/hjemmesider - ekstra bonus var, at der på de givne produkter også var ekstra procenter at spare. Helt sikkert ikke sidste gang, at jeg handler her!

100% tilfreds
Hurtig levering og gode priser!
Jeg havde ledt efter et bestemt par træningstights i en længere periode, og ikke nok med at jeg fandt dem på sport247.dk, så var de endda på tilbud - WIN!
Er normalt ikke den bedste til at få sendt en anmeldelse afsted, selvom et firma gør det godt, men synes den lille detalje med at vedhæfte to bolcher på fakturaen lige gjorde dét ekstra :-)

Vastaus yritykseltä Sport247
Rigtig vare i den rigtige størrelse
Jeg var på jagt efter en løbesko Asics Nimbus i størrelse 14/49. Havde bestilt den et par andre steder men efter nogen tid fik jeg beskeden at den var udgået. Ved Sport 247 fik jeg den rette sko i den rette størrelse som oven i købet blev hurtigt leveret.