Saanut 5/5 tähteä

Zo'n fijn bedrijf. Ik heb vandaag mijn 2e bestelling mogen ontvangen; het is en blijft een cadeautje om uit te pakken. En opnieuw een snelle levering en service! Bestellen bij Splendith is gewoon een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goed merk aquarelverf in box gekocht bij jullie voor n mooie prijs en dan het uitpakken .... een feestje op zich en maakte mij extra blij om te mogen ontvangen! Want mooi verpakt, zonder plastic en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg blij met mijn Prinston penselen! Veel beter dan mij oude eerste kunsthaar penseel! Heel goed alternatief voor echt haar, zoals beloofd. Vriendelijk en deskundig geholpen en uitgebreid anteo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb eindelijk het gevoel dat ik mijn schilderijen en andere creatieve hobby’s naar het ‘next level’ heb kunnen tillen. Fijn dat ik een Nederlandse webshop heb gevonden die veel buitenlandse merken... Näytä lisää

5,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering! En alles klopte en goed verpakt. Heb al vaker besteld! Misschien een tip voor de dingen die als brievenbuspakje weg kunnen ook de optie voor verzendkosten als brievenbuspakje te doen?
Ben een tevreden terugkomende klant!

8. maaliskuuta 2025

Super

Met liefde verpakt, snel geleverd, echt genieten.

7. maaliskuuta 2025

Perfect

Ik heb rhodia sketchbooks gekocht en alles was mooi ingepakt en snel geleverd .
Zeker mijn Favoriete winkel

25. helmikuuta 2025

Goede persoonlijke service…

De materialen/merken die ze verkopen zijn kwalitatief goed.
De website is overzichtelijk en toen ik laatst iets besteld had en ik het verkeerde binnenkreeg. Had ik gelijk via de mail contact met ze. En heb ik alsnog het goede thuisgestuurd gekregen. Hele fijne persoonlijke service!

5. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Geweldige webshop voor art en crea

Hele leuke webshop met een uitgebreid aanbod. De spullen in mijn bestelling waren mooi ingepakt. Snel en persoonlijk antwoord via de mail. Extra plusje is dat er geen plastic als vulmateriaal werd gebruikt.

27. helmikuuta 2025

Geweldige 'shopping' ervaring

Ik ben dol op de Splendith webshop. Prachtig assortiment met 'must have' items.
Wanneer je je bestelling ontvangt, zijn de items die je hebt gekocht liefdevol verpakt in prachtig papier, het voelt alsof het je verjaardag is.

1. maaliskuuta 2025

Supervlotte service

Supervlotte service, alles werd vlug en netjes ingepakt geleverd. De website is handig ingedeeld en zeer uitgebreid. Leuk dat je allerlei producten los kan verkrijgen.

2. maaliskuuta 2025

Doet wat zij beloofd !

Om 15:00 uur een bestelling geplaatst en volgende dag in huis. En heel leuk ingepakt 🎁. Nog nooit teleurgesteld door Judith’s Splendith 💪🏻

14. helmikuuta 2025

Surprise brush

Ben heel aangenaam verrast van hoe Splendith een persoonlijke noot geeft aan hoe ze het verpakking en er een fiĵne kaart bijdoen. T was de eerste keer dat ik bij hen een bestelling plaatste.Heel snelle en correcte verzending.

18. helmikuuta 2025

Geweldig!

Snelle levering en spullen zijn heel goed verpakt. En het leukste: ze zijn ook nog verpakt als cadeautje, een feestje bij het uitpakken!

19. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Een ruim assortiment, kwaliteitsproducten aan aantrekkelijke prijzen.

Deze review is gebaseerd op een drietal online bestellingen, ik was telkens zeer tevreden.
De Splendith website is uitgebreid doch zeer overzichtelijk, de bestel- en betaalprocedure duidelijk en de levering zeer snel (naar België).
Ik kocht aquarelbenodigdheden, kwaliteitsverf, penselen et cetera aan zeer aantrekkelijke prijzen en dit alles uitstekend verpakt, je merkt aan de zorg die besteed is aan de verpakking dat deze mensen hun bedrijf met passie runnen.
Laat me eindigen met te vermelden dat Splendith's website ook een interessante blog heeft.

17. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin