Mijn levering kwam laat, maar dat was op zich geen probleem, maar alle armbanden zijn zeer krap aan de maat. De mala ketting met rozenkwarts is qua kleur niet hetzelfde als op de foto ( op de foto... Näytä lisää
Ik had een bijzonder goede ervaring, in brede zin, met de door mij bestelde mooie onderzetters van Spiru. Omdat de 2e onderzetter helaas niet bij mij was aangekomen, is deze kosteloos voor een 2e k... Näytä lisää
Goede kwaliteit prijs verhouding. Echter zouden jullie de pakketten met een andere bezorger dan post.NL kunnen afhandelen. Maak nog te vaak mee dat ondanks dat ik op het afgesproken adres aanwezig ben... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Echt snelle levering ! Superfijne producten voor een hele redelijke prijs, affirmatie kaartje was echt leuk! Zo’n vriendelijke benadering van klanten zou ieder bedrijf kunnen hanteren. Vriendelijkhei... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Bewust, authentiek en soms met de hand gemaakt. Producten voor een Zenvol leven! Bij Spiru vind je alles op het gebied van meditatie & yoga. Voor Wierook,Spiritualiteit en Edelstenen
Osloweg 83, 9723 BJ, Groningen, Hollanti
- 050 211 2942
- klantenservice@spiru.nl
- spiru.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Moest wat langer wachten dan normaal…
Moest wat langer wachten dan normaal maar ik ben heel blij met de items dat ik heb besteld, nl. een Angel stemvork set en een bergkristal hanger.

Vastaus yritykseltä Spiru
Duidelijke site en bezorgd volgens…
Duidelijke site en bezorgd volgens afspraak

GOEDE SERVICE, LEVERING,PRODUCTEN, maar ongewenste'Spirituele'touch
Absoluut goede ervaring wat betreft de service,levering etc. ,maar voor mij is de vemeend spirituele aanpak wat storend: bv een tarot kaart bij de verpakking ingesloten, wat ik beschouw als enigszins opdringerig.
( zelf geen positieve ervaringen met de vele maatschappelijke, vermeend 'spirituele', wat manipulatieve tendensen)
Had 2 pendels besteld, die ik gebruik voor radiësthesie metingen, evenals L vormige antennes, wichels, op een zo neutraal mogelijke wijze, dwz, niet 'geïnstrueerd', vanwege (vaak) niet betrouwbaar, om de electromagnetische velden ( dominante + -ionen) rond een object, lichaam, atmosfeer, voeding etc.etc. te meten ( bv. igv pendel , tegen de klok in roterende beweging : dominant -, met de klok mee, dominant + el. lading van veld/object etc.
Conclusie: ben erg blij met deze meetinstrumenten, de goede levering etc. maar liever geen ,wat opdringerige,'persoonlijke' tarotkaarten, of mantra's erbij 😉🙏

Vastaus yritykseltä Spiru
Pendelsteen kwam later dan verwacht
Pendelsteen kwam ietjes later dan gedacht maar is toch binnen gekomen, En de mails van updates hoe de reis is van kristallen? Wat mij betreft prima

Goede prijs-kwaliteit
Goede prijs-kwaliteit, duidelijke uitleg, prima service. Fijne ervaring

Vastaus yritykseltä Spiru
Ik bestelde al enkele keren jij Spiru…
Ik bestelde al enkele keren bij Spiru en was telkens zeer tevreden over de producten, de levertijd. De webshop vind ik prima 👌
Fijne eindejaarsfeesten aan het hele Spiru-team..
🙏💜🫶

Vastaus yritykseltä Spiru
Bestellen ging simpel, werd keurig per mail op de hoogte gehouden over de levering en de levering zelf was snel. Leuke kleine attentie die er bij zat!

Vastaus yritykseltä Spiru
Mooie producten aan betaalbare prijzen…
Mooie producten aan betaalbare prijzen en bovendien een professionele levering door bpost

Top!
Goede prijzen, leuke mails en snel geleverd. Ziet er echt een leuk bedrijf uit! Ik ben alvast tevreden van mijn bestellingen :)

Vastaus yritykseltä Spiru
Ik ben altijd zeer tevreden over de…
Ik ben altijd zeer tevreden over de producten en de service

Makkelijk bestellen
Makkelijk bestellen, snelle levering.

Vastaus yritykseltä Spiru
Snelle levering. Jammer dat de edelstenen en pendels niet “extra” beschermd of verpakt waren, ze zaten los en onderaan in de doos waardoor een pendel gebarsten is door de verzending.

Vastaus yritykseltä Spiru
Ik waardeer jullie website en de snelle…
Ik waardeer jullie website en de snelle afhandeling van de bestelling.

Heel tevreden
Product is heel snel geleverd. Was mooi en goed verpakt. Beschrijving van product op de site kwam overeen. Overall dus heel tevreden.

Snelle levering,goede communicatie
Snelle levering,goede communicatie, artikel was van goede kwaliteit