Geachte,
Geachte,
Graag stellen wij ons aan u voor en doen wij u hierbij een offertevoorstel voor schoonmaakwerken op werven, opleveringsschoonmaak en kantoorruimtes.
Wij zijn een familiebedrijf, recent opgericht, maar met meer dan 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Dankzij deze ervaring zijn wij gespecialiseerd in schoonmaak na renovatie en nieuwbouw, het opleverklaar maken van gebouwen en het periodiek reinigen van kantoren.
Wij werken uitsluitend met eigen, vaste medewerkers en zijn persoonlijk betrokken bij elk project. Er is bij ons geen personeelsverloop op werven, wat zorgt voor continuïteit, betrouwbaarheid en constante kwaliteit.
Afspraken worden bij ons correct nageleefd en communicatie verloopt steeds duidelijk en transparant. Wij begrijpen hoe belangrijk planning en timing zijn op een werf en stemmen onze werkzaamheden hier flexibel op af.
Bovendien doen wij dit werk met passie en verantwoordelijkheidsgevoel.
Onze diensten omvatten onder andere:
Schoonmaak na renovatie en nieuwbouw
Opleveringsschoonmaak van woningen en gebouwen
Reiniging van kantoren en gemeenschappelijke ruimtes
Verwijderen van bouwstof, verf- en lijmresten
Ramen, vloeren en sanitair opleverklaar maken
Wij streven naar langdurige samenwerkingen en bieden steeds een oplossing op maat, afgestemd op uw project en planning.
Graag komen wij langs voor een plaatsbezoek en bezorgen wij u vervolgens een correcte en transparante offerte.
Met vriendelijke groeten,
Mario