Speglarfordig Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering. Produktet i top. Eneste lille minus. Hængslerne til ophængning er ringe kvalitet og kan ikke trække skabet ind til væggen og krogene er dobbelt så lange som nødvendigt.

Saanut 3/5 tähteä

Jag läste lite recensioner innan jag handlade här och upplevde att många gnällde på ljudet så jag hade inte så höga förväntningar på bluetooth högtalarens kvalitet . Men det var till och med sämre än... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Spegeln kom fram hel. MEN varken belysning, klocka eller värmemattorna fungerar!! Alla touchknappar står bara och blinkar. Ringer man till kundservice så hamnar man i Storbritannien och dom ber en bar... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kylpyhuoneen remontointi

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Letar du efter en unik spegel? Du kan skapa den själv! Modern inredning för ditt badrum.

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Försökt få kontakt via Mail ett flertal…

En mycket fin spegel

23. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Speglarfordig

Tack för din feedback, och jag beklagar verkligen att du har haft svårigheter med att nå oss. Vi förstår hur frustrerande det måste ha varit att inte få något svar och att din order annullerades utan förklaring. Detta är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha, och vi ska se över våra rutiner för att säkerställa bättre kommunikation framöver.
Det gläder oss att höra att du är nöjd med spegelns utseende, och vi hoppas att den kommer att fungera precis som du önskar när den väl är på plats. Om du skulle ha några frågor eller om det uppstår några problem när du installerar spegeln, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa till.
Tack för din förståelse, och vi hoppas att din upplevelse med spegeln blir positiv.
Team ARTFORMA

Saanut 5/5 tähteä

Lyfter hallen!

Jag är väldigt nöjd med resultatet. Bakbelysningen var lite starkare än jag hade väntat mig, men jag har nu vant mig och tycker att det är väldigt bra.
En krok gick av när jag skruvade in den i väggen, men jag hittade en likadan på internet. Bortsett från det så var det inga problem att montera.

3. maaliskuuta 2024

Ok men inte mer

Ok men inte mer. Själva belysningen och kabeldragning går i en vanlig kabelkanal för 50 kr. Inga stöd i ytterkant på en halvcirkel spegel vilket skapar risk för skav och märken på väggar. Ljusslingan monterad så den från sidan syns utan diffusor så den både bländar och man ser alla enskilda dioder. Med andra ord ganska mycket pengar för mediokert hantverk. En bild på hemsidan på baksidan av spegeln skulle underlätta och sätta rätt förväntningar på vad som levereras.

28. helmikuuta 2024

Hallå Fredrik,
Tack för den inskickade informationen.
Vi ber om ursäkt för att spegeln inte uppfyllde dina förväntningar. Vi är oroade över situationen och vill lösa den så snabbt som möjligt. Tyvärr har vi inte detaljerad information om problemet, så vi har skickat dig ett e-postmeddelande med en begäran om mer detaljerad information om vad som är fel. Vi räknar med ditt svar så att vi kan agera på ett lämpligt och effektivt sätt.
Vi ber återigen om ursäkt för eventuella olägenheter och ser fram emot ditt svar.

Saanut 1/5 tähteä

Betalningsalternative fungerade ej och missvisande bild

Ingen betalningslösning fungerade, kunde inte betala med kort på hemsidan eller direktlänk.
Till slut fick betala med manuellt banköverföring.
Det tog 1 månad att få produkten.
Bilden på beställningen var annorlunda än den storlek jag köpte, den var missvisande och jag köpte den slitna produkten.

26. tammikuuta 2024

Hej Mehmood,
Jag är mycket ledsen att spegeln inte uppfyllde dina förväntningar. När det gäller betalningsproblemen har frågan rapporterats till rätt avdelning, så vi ber dig också att kontrollera om det finns några begränsningar på de konton från vilka du försökte betala för beställningen.
När det gäller bilderna som visas på webbplatsen, var vänlig och kom ihåg att de är illustrativa bilder. Spegelns visualisering är inte anpassad till den faktiska dimensionen som du väljer i konfiguratorn.

Saanut 3/5 tähteä

Nice quallity. Poor mounting options.

Realy nice quallity products. Just a small pice of missing Laminate in one place wich I can fix my self with some woodfiller.
Extreamly well protected delivery. More foam then product so no complaints there.

Sadly the mounting options was ONLY for Concreate wich is about 3% in my country.

With such good guides to choosing your final product there should have been a last step to choose your mounting options.
One for concrete
One for drywalls
One for wood (OSB)
One more expensive rail mounting option.

I had to go to several diffrent hardwarestores to find a way mount the cabinett.
Disassemble the back cover and install new mounting anchors for OSB in my case and I went with the more expensive rail on the wall mount so we could easly move the cabinett to left & right to center the unit properly.
I give the cabinett 4 ⭐ but the poor mounting drops one ⭐ sadly as this would have been an easy thing to offer in presale steps

27. tammikuuta 2024

Dear Christoffer,
Thank you for sharing your feedback with us. We apologize that the method of mounting the mirror did not meet your expectations.
Your input is invaluable to us as it helps us continually improve our systems and production processes. Rest assured that your feedback will be forwarded to the appropriate department within our company.
If you have any further concerns or suggestions, please don't hesitate to reach out to us. We appreciate your business and hope to have the opportunity to serve you better in the future.
Best regards,
ARTFORMA TEAM

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin