Specsavers Optikko Arvostelua 197

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Arvostelun yhteenveto

Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella

Huomioiden 91 arviota, arvostelijat saivat poikkeuksellisen kokemuksen tämän yrityksen kanssa. Asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun, kuvaten sitä asiantuntevaksi, ystävälliseksi ja ammattitaitoiseksi alusta loppuun. Monet arvostavat henkilökunnan kykyä kuunnella tarpeita, tehdä tarkkoja näöntutkimuksia ja tarjota hyviä ehdotuksia kehyksiin, mikä tekee kokemuksesta miellyttävän ja vaivattoman. Lisäksi monet ovat tyytyväisiä tuotteiden hintaan ja kokevat saavansa laadukkaat lasit edullisesti. Kuitenkin jotkut asiakkaat ovat kokeneet ongelmia tuotteiden laadun kanssa, mainiten esimerkiksi sankojen liian pitkän pituuden tai lasien heikon kestävyyden. Lisäksi osa on ollut tyytymätön myyjien toimintaan, kuten pakkomyyntiin, ristiriitaisiin tietoihin hinnoittelusta tai siihen, ettei heille annettu selkeää reseptiä näöntarkastuksen jälkeen.

Useimmin mainitut

Service

Kuluttajat pitävät palvelua positiivisena, ja monet arvostelijat kuvailevat sitä ystävälliseksi,... Näytä lisää

Staff

Arvioijat korostavat positiivisia näkökohtia henkilökunnasta, mainiten usein ystävällisen, ammattitaitoisen... Näytä lisää

Product

Asiakkaat ovat kokeneet tuotteiden ja palvelun laadun vaihtelevasti. Monet arvostelijat olivat tyytyväisiä... Näytä lisää

Price

Asiakkaat jakavat positiivisia mielipiteitä hinnoista, ja monet mainitsevat edulliset hinnat ja... Näytä lisää

Quality

Ihmiset raportoivat epäselviä kokemuksia laadusta, ja jotkut kuluttajat ovat kokeneet lasien rikkoutuvan... Näytä lisää

Tämän yhteenvedon taustalla olevat arvostelut

Saanut 4/5 tähteä

Ostin myös silmälasien lisäksi aurinkolasit vahvuuksilla. Aurinkolasien sangat olivat liian pitkät minulle. Huomasin sen, kun valmiit lasit taivutuksesta jälkeen olivat päässäni ja kun käänsin päätän... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ystävällinen optinen myyjä, optikko oli nuori ja "väkisin" määräsi monitehot, ei kysynyt haluanko. Vuosia pärjännyt yksitehoilla eikä lähelle näkemisessä ongelmia, mutta nyt on kaikessa ongelma näillä... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Asiantunteva ja ystävällinen palvelu kokonaisuudessaan. Sain juuri sellaiset lasit kuin tarvitsen. En tiennyt tätä sisään astuessani, mutta kymmenen minuutin jälkeen, tiesin, että olen asiantuntevassa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Olen asioinut Specsaverissa sekä Englannissa että heti kun se tuli Suomeen. Olen saanut aina ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua -asioin Itiksen liikkeessä aina. Siellä on joskus kova kii... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Terveys & Lääketiede

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Kahdet silmälasit yksien hinnalla! Tutustu laajaan kehys-, linssi- ja piilolinssivalikoimaamme!

4,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

En suosittele

Menimme ilmaiseen näöntarkastukseen Porin Specsaversiin ja samalla tilaamaan pienellä budjetilla silmälasit. Myyjä yritti lähes väkisin tyrkyttää maksullista silmänpohjakuvausta ja linsseihin kaikenmaailman pinnotteita/ohennuksia tms (nämä kaikki minulle turhia) Kun tuli maksamisen aika, kerroin hyödyntäväni specsaversin korotonta ja kulutonta osamaksua. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, koska myyjä kertoi että heillä on tilikauden päätös! jolloin osamaksu ei onnistu. Melko harhaanjohtavaa mainontaa televisiossa ym kanavissa, jossa tätä ei mainita sanallakaan. Asiakaspalvelu kuittaa palautteeni vedoten väärinkäsitykseen tai kommunikaatiovirheeseen!! Asiakas on siis kenties kuullut tai ymmärtänyt väärin selvää suomen kieltä?!?!?!? Palautteen antamisen jälkeen saan viestin, jossa kerrotaan että osamaksu onnistuu sittenkin! Asian tiimoilta olin yhteydessä myös kuluttaja-asiamieheen. Viimeinen asiointini tässä optikkoliikkeessä!

29. tammikuuta 2026

Hei,

Kiitos palautteestasi ja olen todella pahoillani tapahtuneesta!

Ystävällisin terveisin,
Minna/ Specsavers

Saanut 5/5 tähteä

Palveleva henk.kunta ja kohtuulliset…

Palveleva henk.kunta ja kohtuulliset hinnat.

12. tammikuuta 2026

Hei Tuula,

lämmin kiitos palautteestasi, arvostamme sitä paljon! Tervetuloa toistekin asioimaan kanssamme!

Terveisin Anu / Specsavers

Linssit joilla näkee

Linssit joilla näkee, hyvä laatu!

10. tammikuuta 2026

Hei Nanna,

lämmin kiitos palautteestasi. Erittäin mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen asiointiisi kanssamme, ja tietenkin myös uusiin laseihisi.

Tervetuloa jatkossakin!

Terveisin, Anu / Specsavers

Tyytyväiset asiakkaat

Hyvät tarjoukset, ystävällinen palvelu ja asiantuntijat.
Informaatio selkää. Mahdollisuus ostoihin ns. osamaksulla/luotolla. Sijainti.

22. joulukuuta 2025

Hei Pirjo,

Kiitos paljon palautteestasi! Mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen tarjouksiimme, palveluun ja asiantuntevaan neuvontaan. Hienoa myös, että sijainti ja maksuvaihtoehdot ovat olleet sinulle sopivia. Tervetuloa uudelleen!

Saanut 1/5 tähteä

Todella asiatonta ja töykeää palvelua Keravan Specsaversilla!

Olimme varanneet Keravan Specsaversiin tyttärelleni ajan ilmaiseen näöntarkastukseen. Naisoptikko yritti saada meidät ottamaan myös muita, maksullisia tutkimuksia. Hän ei kuitenkaan kertonut maksullisuudesta, ennenkuin kysyin. Kun kieltäydyin, näki optikon kasvoilta närkästymisen. Näöntarkastuksen jälkeen optikko kertoi tyttäreni tarvitsevan nuorisomonitehot. Hän ei kuitenkaan viitsinyt mainita, ettei tarvetta monitehoille edes varsinaisesti ollut. Optikko oletti meidän ostavan lasit samantien, mutta kokeilemisen jälkeen tyttäreni halusi vielä miettiä. Kysyin optikolta, emmekö saa mitään lomaketta mukaamme. Optikko totesi tulosten tulevan Kantaan. Jälkikäteen katsoin sivuilta, että näöntarkastukseen kuuluu myös silmälasireseptin saaminen. Pyysin tätä asiakaspalvelun kautta ja he ohjasivat viestini optikolle. Hän ei kuitenkaan edelleenkään suostunut antamaan reseptiä eikä edes tallentamaan sitä Kantaan. Aluksi optikko väitti, ettei voi kirjoittaa määräystä muiden valmistajien linsseille, koska "ei tiedä niiden toimintaperiaatteita". Hän kuitenkin toi esille, että resepti on heillä olemassa kyseisiin laseihin.

Vetosin kuluttajaneuvontaan yhteyden ottamiseen sekä Näe ry:n Optisen alan kuluttajaoikeudellisiin käytänteisiin siitä, että resepti tulee antaa asiakkaalle - huolimatta siitä onko näöntarkastus maksullinen vai ei. Kyseenalaistin myös sen, ettei optikko ollut tuonut esille muita vaihtoehtoja, vaikka tulosten perusteella tyttäreni ei edes tarvitse monitehoja, joita käytetään koko ajan. Tämän jälkeen optikko lähetti lyhyen "suosituksensa" eri vaihtoehdoista, mikä ei edelleenkään ole resepti ja hän sen varmasti itsekin tietää! Haluamme edelleen saada tuon alkuperäisen reseptin mikä tyttären henkilötietoihin on tallennettu, riippumatta siitä käytämmekö sitä vai ei!

Aivan käsittämätöntä, että optikko suuttui, kun emme ostaneet laseja samantien heiltä ja osoitti sen jälkeen meille mieltänsä! Sähköpostiviestit häneltä olivat suorastaan vittuilevia, täysin ala-arvoista asiakaspalvelua. Jos häntä näin paljon ottaa päähän ilmaiset näöntarkastukset, ettei hän suostu tietosuojalain mukaisesti antamaan asiakkaalle tietoja, joita asiakkaasta itsestään on järjestelmään tallennettu - niin suosittelen vaihtamaan paikkaan, jossa tarkastukset eivät ole ilmaisia!

Olen ollut asiakaspalveluun myös puhelimitse yhteydessä ja sieltä on luvattu hoitaa asia optikon kanssa, toivon mukaan näin vielä käy. Ja että saamme vihdoin tytärtäni koskevat tiedot, joita olemme nyt monen kertaan pyytäneet!

Päivitys 23.1.26 Kukaan ei edelleenkään ole hoitanut asiaa, joten todella surkeaa toimintaa myös Specsaversin asiakaspalvelun osalta.

15. joulukuuta 2025

Hei Miia,

Kiitos palautteestasi ja olen todella pahoillani tapahtuneesta!
Hyvä, että olet ollut yhteydessä asiakaspalveluumme, toivon että asia selviää mahdollisimman pian!

Mikäli on jotain, jonka kanssa voimme olla avuksi tässä kohtaa, niin olethan meihin yhteydessä sähköpostilla asiakaspalvelu@specsavers.fi. Kerrothan viestissäsi vielä milloin ja missä liikkeessä olet asioinut, niin voimme käydä tilanteen läpi yhdessä liikkeen henkilökunnan kanssa ja vastata sinulle henkilökohtaisesti palautteeseesi.

Ystävällisin terveisin ja mukavaa joulun aikaa toivottaen
Nina / Specsavers

Saanut 3/5 tähteä

minulle ei tullut tekstiviesti kun tilaukseni oli valmis

minulle ei tullut tekstiviesti kun lasit oli valmis,pitkään jälkeen itse kävin kysymässä onko minun tilaus valmis?

13. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Specsavers Optikko

Hei Faroq ja kiitos palautteestasi!

Se on meille erityisen tärkeää, sillä pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme.

Pahoittelumme, ettei asiointisi ole sujunut toivotun mukaisella tavalla. Mikäli on jotain, jonka kanssa voimme olla avuksi, niin olethan meihin yhteydessä sähköpostilla asiakaspalvelu@specsavers.fi.
Kerrothan viestissäsi vielä milloin ja missä liikkeessä olet asioinut.

Ystävällisin terveisin
Nina / Specsavers

Saanut 5/5 tähteä

Minulla on aina alusta saakka ollut…

Minulla on aina alusta saakka ollut hyvä kokemus Specseveristä

18. joulukuuta 2025

Hei Maria,

kiitos palautteestasi ja mukava kuulla, että kokemuksesi Specsaversista on ollut hyvä alusta asti. Tervetuloa uudelleenkin!

Terveisin, Minna / Specsavers

Saanut 1/5 tähteä

Käsittämättömän tyly ja tökerö…

Käsittämättömän tyly ja tökerö 'asiakaspalvelija' Keravan Specsaversissa. Olivat lähestyneet alaikäistä tytärtäni " ilmaisella" näöntarkastuksella ja lapsi oli varannut ajan. Lähdin toki mukaan.

"Ilmainen" näöntarkastus tarkoitti kuitenkin sitä, että meidän olisi pitänyt ostaa heiltä silmälasit. Valikoima oli huono, eikä tyttö löytänyt mieleisiään laseja. Tässä vaiheessa olin kommentoinut myyjä-optikolle jo sitä, että mikä ilmainen näöntarkastus se on kun on ostettava lasit heiltä. Silmälasimääräys ei kuulemma muualla käy. Myyjä otti nokkiinsa, eikä palvellut meitä enää. Lapsellista toimintaa asiakaspalvelijalta!

Tiedustelin sitten, mitä näöntarkastuksessa löytyi, vastaus oli : "Löytyihän sieltä yhtä sun toista". Ei mitään kommenttia siitä oliko miinusta, plussaa,hajataittoa ym

Että sydämellinen kiitos Keravan Specsaversin vuoden asiakaspalvelijalle, onnistuit paskamaisella asenteellasi pilaamaan minun ja 16- vuotiaan tyttäreni päivän aivan totaalisesti.

12. joulukuuta 2025

Hei Piia,

Ikävä kuulla, että asiointimme liikkeessämme ei sujunut odotetulla tavalla.

Voit halutessasi laittaa meille tarkempaa tietoa tapahtuneesta sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@specsavers.fi.
Kerrothan viestissäsi vielä milloin ja missä liikkeessä olet asioinut.

OCt kuvausta tuputetaan

OCt kuvausta tuputetaan, vaikka ei ole tarvetta sille. Ainut mitä työntekijät osaavat on lisämyynti ja rahastus.

19. marraskuuta 2025

Hei Topi,

Hei, kiitos paljon palautteestasi.

Ikävä kuulla, että käyntisi ei tuntunut tarpeisiisi sopivalta. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas saa juuri hänen tilanteeseensa sopivan palvelun ilman turhalta tuntuvaa lisämyyntiä.

OCT-kuvausta ja muita lisätutkimuksia suositellaan vain silloin, kun niistä arvioidaan olevan hyötyä silmien terveyden tarkempaan tutkimiseen.

Näin voimme käydä tilanteen läpi yhdessä liikkeen henkilökunnan kanssa ja vastata sinulle henkilökohtaisesti palautteeseesi. Kerrothan viestissäsi vielä milloin ja missä liikkeessä olet asioinut.

Ystävällinen ja hyvä palvelu 😊

28. lokakuuta 2025

Hei Sasu,

lämmin kiitos palautteestasi! Mukavaa, että olet tyytyväinen palveluumme, ja tervetuloa toistekin!

🤓✌👌💪

Mikkelin liikkeessä oikein hyvä palvelu.

22. marraskuuta 2025

Hei Tommi,

Uudet lukulasit

Palvelu oli iloista, ystävällistä ja ammattitaista. Rauhallista. Hyvät tarjoukset ja valikoimat 👍🫶!

14. marraskuuta 2025

Hei Anne-Mari,

Terveisin, Päivi / Specsavers

Ystävällinen palvelu

Ystävällinen palvelu. Edulliset hinnat. Suosittelen.

11. marraskuuta 2025

Hei Merja,

Terveisin, Minna / Specsavers

Vaasa Specsavers

Ystävällinen optinen myyjä, optikko oli nuori ja "väkisin" määräsi monitehot, ei kysynyt haluanko. Vuosia pärjännyt yksitehoilla eikä lähelle näkemisessä ongelmia, mutta nyt on kaikessa ongelma näillä monitehoilla.

31. lokakuuta 2025

Hei Terhi,

Kiitos, että kerroit tilanteestasi. Ymmärrän hyvin, että moniteholasit voivat tuntua haastavilta, erityisesti jos olet aiemmin pärjännyt yksitehoilla. Suosittelen varaamaan uuden näöntarkastuksen optikolle, jotta voimme tarkistaa lasiesi vahvuudet.

Hyvää asiakspalvelua

Parasta palvelua!

6. marraskuuta 2025

Hei Marita,

Terveisin Nina / Specsavers

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin