Vi havde Spark Service ude til vores første vinduespudsning, og alt fungerede bare fra start til slut. 😊 Flotte og rene vinduer, god service, og alt blev efterladt pænt og rent efterfølgende. E... Näytä lisää
Meget beskidt ruder blev pæne på kort tid.Vi er glade for den kompetente vinduspudsning. Det bliver ikke sidste gang.
Første ruder pænt rengjort næste bærer præg af ikke brugt rent vand / sæbe striber. Flink og imødekommende service.
Velkommen til Spark Service – Din premium vinduespudser i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Er du husejer, og sætter du pris på et velholdt hjem uden at skulle bruge din egen sparsomme fritid på det? Hos Spark Service har vi specialiseret os i at levere krystalklare ruder og en kompromisløs service, der udelukkende henvender sig til kvalitetsbevidste ejere af villaer, rækkehuse og parcelhuse. Vi ved, at dit hjem er din stolthed, og derfor leverer vi altid et resultat i særklasse, både indvendigt og udvendigt. Vi har gjort det utrolig nemt at have rene vinduer året rundt. Med vores abonnementsløsning – "Rene ruder på autopilot" – kan du vælge faste intervaller på 4, 8 eller 12 uger. Du slipper for lange og uigennemskuelige bindingsperioder; hos os kræver det blot et minimum på to besøg. Vi tror nemlig på, at tilfredse kunder bliver hængende helt af sig selv. Kvalitet og pålidelighed er kernen i forretningen. Vi benytter både traditionel pudsning og avancerede rentvandsanlæg for at sikre, at vi altid rammer plet. Derfor tilbyder vi naturligvis også en 100% stribefri tilfredshedsgaranti. Vi forlader ikke din matrikel, før ruderne skinner, og du er glad. Som en dedikeret lokal virksomhed får du altid en personlig, smilende og professionel oplevelse. Få lyset helt ind i stuen igen og nyd udsigten til din have. Besøg vores hjemmeside for at indhente et skræddersyet, uforpligtende tilbud på under to minutter. Spark Service – Skinnende rene vinduer til dit hjem, helt uden besvær.
Rebæk Søpark 3, 2650, Hvidovre, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Det bliver ikke sidste gang.

Vastaus yritykseltä Spark Service
Super service og pris. Har forsøgt at kontakte flere vinduespudsere og her var der svar med det samme!

Vastaus yritykseltä Spark Service
Fem stjerner siger det hele.
Alt er godt - det kan ikke blive bedre 👍

Vastaus yritykseltä Spark Service
Som sidst meget fint arbejde og behagelig medarbejder 👍

En klar anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Konkurrence dygtig pris.
Mødte op som aftalt.
Pænt stykke arbejde blev udført.

Vastaus yritykseltä Spark Service
Vi har netop fået vores første polering i går d. 16-092026.
Jeg ringede om mandagen og hørte om han kunne nå det i samme uge. Jeg fik en tid til både inde og ude om torsdagen.
Han var så grundig og super rar. Virkelig en god oplevelse.
Kæmpe anbefaling!

Vastaus yritykseltä Spark Service
Vi er meget tilfredse med vinduespudsningen :) dygtig og grundig

Vastaus yritykseltä Spark Service
Vi er blæst bagover. Vi har aldrig har så flotte og rene vinduer. De er virkelig grundige og omhyggelige. Vores vinduespudser var meget høflig og venlig. Har kun godt at sige og vi glæder os allerede til næste gang de kommer forbi.

Vastaus yritykseltä Spark Service
Flot pudsede vinduer. Vinduerne blev pudset til tiden, jeg er godt tilfred

utrolig god service
god service sød og venlig betjening
kan varmt anbefales