Somnium Haircare Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

1. Hiustuotemyymälä

Yrityksen kirjoittama

De beste keuze voor salonwaardige resultaten met onze superieure haartools, gewoon thuis. Onze zorgvuldig vervaardigde haartools zijn ontworpen om je haar te verzorgen, te stylen en te transformeren in elke model waar je je prettig bij voelt. Zo voel je je zelfverzekerd en klaar om de wereld te veroveren. Sluit je aan bij de veeleisende professionals en ervaar het verschil met -SOMNIUM -

Keskitasoinen

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Zeer onprofessionele en intimiderende ervaring

Onze ervaring met Somnium Haircare is zeer slecht verlopen.

Na een retourkwestie en een betwiste vordering van €86 werd mijn vrouw via Instagram benaderd met beschuldigingen, beledigingen en dreigende berichten. Ook zijn er reacties onder haar persoonlijke posts geplaatst waarin zij “oplichter” werd genoemd.

Wij betwisten de beschuldigingen volledig. In plaats van een normale, zakelijke afhandeling hebben wij vooral druk, dreiging en onprofessionele communicatie ervaren.

Deze manier van omgaan met klanten vinden wij totaal onacceptabel. Op basis van onze ervaring raden wij Somnium Haircare niet aan.

27. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Somnium Haircare

Jullie zijn ook oplichters, uw vrouw heeft een oude stijltang retour gestuurd ipv het echte artikel zonder doos en toebehoren. Dat heet nou eenmaal een oplichter, mooier kunnen we het niet maken. We vinden jullie vooral zielig om zo van bedrijven te stelen en daarna het slachtoffertje te spelen. Jullie kunnen wel betwisten maar een andere oude product terugsturen is gewoon stelen. Wij hebben alleen maar positieve reacties alleen van jullie oplichters niet. Uw vrouw Demy Stavasius is een oplichter en we gaan iedereen voor haar waarschuwen. Uw vrouw is een bekende bij de politie, ze heeft tal van bedrijven opgelicht met deze werkwijze.

GREAT COMPANY

I had a wonderful experience with this company.

My order arrived within just one day, which was incredibly fast. The packaging was absolutely beautiful and felt very luxurious.

Both the Ariel Hair Straightener and the Professional Multi Hair Styler look stunning and feel like high-quality, professional tools.

Customer service was also excellent. They were very friendly, responsive, and helpful throughout the entire process.

My first impression is extremely positive, and I can’t wait to test the products.

Highly recommended!

9. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Product never received

Product never received. Thankfully i could chargeback my creditcard

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Somnium Haircare

What is your order number? You have never ordered anything by us.

We asked 5 days ago for your order number, for the purchase "you never received" !? You didn't give any information so that means that you're lying. Funny part is, dear Melissa, that nobody recently have ordered anything with a credit card. You just make a fool of yourself.

Have a nice day 😉

Professional multi-hairstyler

Ik had via bol.com een Professional multi-hairstyler besteld, deze was spijtig genoeg kapot hier thuis aangekomen. Contact opgenomen met Somnium en een filmpje doorgestuurd, zonder twijfel hebben zei mij een nieuwe opgestuurd en mocht ik de 1ste föhn gewoon houden (fijn want zo heb ik dubbele opzet stukken). 2dagen later kwam de nieuwe föhn thuis aan, deze meteen getest en hier ben ik ongelooflijk tevreden van werkt super goed.
Super klantvriendelijk en goede service leveren zei echt een aanrader!

7. marraskuuta 2025

Beste mevrouw Trippas

We zijn blij dat u tevreden bent als klant want dat is het belangrijkste voor ons. We hadden begrepen dat de opzetstukken niet klikten op het apparaat, wat een heel zeldzaam probleem is en bijna nooit voorkomt.

Na verkoop van honderden apparaten is dit het eerste geval en we hebben dit gelijk voor u opgelost, we wensen u heel veel plezier en good hair days gorgeous 🌷

- Somnium team ❤️

Top service

Top service, vragen worden zelfde dag beantwoord en je bestelling is volgende dag thuis. Blij met jullie service en producten

7. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik de air stijltang nu 3 weken...

Ik gebruik de air stijltang nu 3 weken en ben zeer te spreken over dit juweeltje. Mijn haren zijn zo glad als een ijsbaan en ook nog eens zijdezacht. Blijf heel lang in stijl, 48uur weet ik niet wat ze beweren want dan moet ik 2 dagen niet douchen. Maar het houdt zeker de hele dag goed. Aanrader!!

19. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Mijn vriendin had de haarstyler van…

Mijn vriendin had de haarstyler van somnium en ik had het een keer bij haar uitgeprobeerd, het beviel prima en daarna heb ik het ook zelf aangeschaft. De kleuren en de opbergbox zien er ook prachtig uit.

1. maaliskuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin