Saanut 4/5 tähteä

De installatie van de zonnepanelen ging vlot en soepel alsmede de aanleg van een nieuwe meter in de meterkast. Harde werkers, nette werkers. Vooraf krijg je uitgebreid informatie over de werking van... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een batterijsysteem met back-up en laadpaal bij Soltec Services aangeschaft. Voorinformatie was uitstekend en kwam betrouwbaar over. Installatie was snel en netjes. Nazorg wat prima!

Saanut 4/5 tähteä

Een snelle afhandeling van de aanvraag en opdracht, en de monteurs werken netjes

1. Aurinkoenergialaitteiden toimittaja
  2. Sähköasennukset
  3. Energian tuotantolaitteet ja -ratkaisut
  4. Aurinkoenergiayhtiö

Yrityksen kirjoittama

Ontwikkeling, engineering en realisatie van solar-projecten voor particulieren en bedrijven. Ontdek de voordelen van zonne-energie, thuisaccu’s en laadpalen met Soltec Services BV. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat ons u helpen bij de transitie naar een duurzamere en energiezuinige levensstijl. Samen bouwen we aan een schonere toekomst!

4,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Wij hebben thuisbatterijen

Wij hebben thuisbatterijen, oplader, omvormer en een No-break installatie laten monteren door Soltec service en zijn daar zeer tevreden mee. Ook zijn wij goed geholpen met het instellen van de installatie en staan zij altijd klaar als er toch iets is.

12. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

solitec, best company for renovation

hi, I have a good experience with solitec actually this company is respect exactly what is in the contract and they do their job with the best material and they accept any complaint and they try to be all the client happy in the end of the project. I support them I like them I wish all the best for them. It’s really nice experience. If you’re looking for a good company for insulation roofing and Zen panel solitec is your solution. Don’t think too much. Go ahead for them all the best.

10. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Super service!

Offerte aangevraagd voor zonnepanelen bij Soltec. Zeer overzichtelijk en uitgebreide offerte gekregen. Er viel een afspraak uit waardoor een dag na akkoord de zonnepanelen aangesloten konden worden. Zeer tevreden over het leggen van de panelen en aansluiten van de omvormer. Gaan netjes te werk en na een halve dag draait alles en is het in te zien op de app. Zeer aan te bevelen!

31. tammikuuta 2025

Een tevreden klant

Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraken en levert top kwaliteit. De communicatie is prettig en correct. De medewerkers die de panelen hebben geplaatst zijn ondanks de slechte weersomstandigheden erin geslaagd het werk binnen de gestelde tijd netjes af te ronden; een topprestatie!

22. marraskuuta 2024

Soltec top bedrijf

Zeer nette en uitvoerige offerte ontvangen. Tevens alle vragen duidelijk en snel beantwoord. Installatie team werkt zeer professioneel en vriendelijk. Zonnepanelen zijn vlot gemonteerd, uitleg van de omvormer en gebruik van de app die erbij hoort netjes en duidelijk uitgelegd.
Top geregeld alles. Een echte aanrader voor nieuwe klanten.

21. toukokuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

De installatie van de zonnepanelen ging…

Vooraf krijg je uitgebreid informatie over de werking van zonnepanelen, je eventuele opbrengsten, onderhoud etc. maar ik heb wel wat informatie gemist over wat er nog moet gebeuren als de panelen eenmaal zijn geplaatst, zoals ze aanmelden bij je energienetwerk. Dit heb eerst moeten navragen, maar kreeg wel direct antwoord en hulp van Soltec.

27. maaliskuuta 2024

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin