Solsø Auto Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Hos Thomas ved Solsø Auto i Esbjerg fåes altid en god service og fair priser. Der er god kommunikation før en reparation så der ingen uheldige overraskelser opstår. Derudover fåes god vejledning som... Näytä lisää

Virkelig god service. Konkurrencedygtige priser. Og så giver de bare lige en ekstra skalle for at gøre det hele nemmere for kunden.

Altid ærlig og reel behandling. Har flere gange oplevet at de kunne skifte en hel masse dyre dele, men selv forslår lige at starte med noget af det, da de ofte oplever fejlene hænger sammen. Og gans... Näytä lisää

1. Auton korjaus ja huolto
  2. ja myös
  3. Autokorjaamo
  4. Autolasiliike
  5. Autosähkökorjaamo
  6. Mekaanikko
  7. Rengasmyymälä

Solsø Auto - Castrol Service - Esbjerg N. Service til dig og din bil. - Mulighed for lånebil og altid pris før reparation. Vi holder os ajour med kurser og nyeste værktøj og testudstyr. Når vi servicere og stempler din bils originale servicebog (også Digitalt) beholder din bil fabriksgarantien. - Med knap 20 lånebiler holder vi dig kørende når din bil er på værksted også ved forsikringsskade. - Vi har +500 sæt hjul opbevaret og har også plads til dine hjul. - Service, forsikringsskader, bremser, styrtøj, dæk, fejlsøgning, syn, frontruder, radarkalibrering er blot noget af det vi udfører på værkstedet.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

88 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super værksted

Super værksted, fik tid med kort varsel, dejlig og venlig personale, ringede med pris inden de gik i gang, fair pris. Kan helt sikkert anbefale Solrød Auto

27. tammikuuta 2026

Super service og rådgivende!

Super service og rådgivende. Har enorm stor tillid til at jeg får de bedste løsninger når bilen brokker sig. De er super fleksible og finder hurtig tid så man ikke skal undvære bilen for længe. Vil helt klart anbefale dem!

10. joulukuuta 2025

Godt værksted.Har løst mit problem med manglende regenering

Godt værksted.Har løst mit problem med manglende regenering af motoren. Den gule lampe er nu slukket og bilen er synet. Der var et defekt gløderør, der var årsagen til den manglende regenering. Det har jeg bøvlet med sammen med Toyota i syv år og 25000 kr. fattigere, men nu er det løst ved Solsø. Super godt gået.

17. syyskuuta 2025

De gør det super godt

De gør det super godt, er glad for at de altid er hurtige og altid med en smil på. Min bonus datter har også altid været glad for at bruge dem for der er altid en lånebil og alt bliver lavet super godt. 😊

7. marraskuuta 2025

Jeg har fået skiftet mine vinterdæk

Jeg har fået skiftet mine vinterdæk. Jeg fik hurtig en tid, og en fornuftig pris. Personalet var hjælpsom og imødekommende. Det var ikke en udfordring for dem, at jeg først kunne hente mine sommerdæk ugen efter.

13. marraskuuta 2025