Fijn samengewerkt met Puck. We leverde zelf content/filmpjes/foto`s aan, Puck deed de opmaak/planning van Instagram/Facebook. Wij gaan nu verder met volledig ontzorgen, iemand die ook de filmpjes/fo... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
"Ik ben Puck en ik help jou altijd zichtbaar te zijn op social media. Online zichtbaar zijn wordt steeds belangrijker om je bedrijf te laten groeien, maar ik weet dat niet alle ondernemers hier veel plezier uit halen of weten hoe ze social media strategisch kunnen inzetten. Daarom neem ik dit graag voor je uit handen. Door consistent zichtbaar te zijn bereik je niet alleen je doelgroep, maar kan dit op de lange termijn ook leiden tot meer omzet en groei van jouw bedrijf! Met mij als jouw social media manager heb je altijd visueel aantrekkelijke content en weet je dat deze strategisch wordt ingezet."
Erasmuslaan 36, 2984xh, Ridderkerk, Hollanti
- +31681579515
- contact@socialstudiopuck.nl
- socialstudiopuck.nl
Ik ben erg tevreden over mijn…
Ik ben erg tevreden over mijn samenwerking met Puck. We hebben een aantal maanden samen gewerkt voor mijn social media. Hierdoor ging mijn bereik x2 en kreeg ik meer engagement. We zijn gestopt omdat ik zelf een andere richting op ging, anders was ik nog door gegaan.
Content maken wordt veel leuker met Puck!
Samenwerken met Puck is écht een feestje! Content maken wordt zó veel makkelijker en leuker. Want ik maak nu, door Puck’s begeleiding, mijn content vanuit een duidelijke strategie en visie. Daarnaast had ik na plansessies, waarin Puck handvaten meegeeft, altijd veel inspiratie en motivatie om content aan te leveren. Dit reviewt Puck ook, waardoor het nóg scherper wordt. En dan is het heel fijn om het visuele gedeelte uit handen te geven, scheelt enorm veel tijd en ik kan erop vertrouwen dat de content er tip-top uit komt te zien, helemaal volgens mijn branding look & feel en tone of voice.
Naast de persoonlijke klik die ik voelde, vond ik de communicatie en het snelle schakelen ook heel prettig. Puck luistert goed naar mijn wensen en volgt die snel op. Ik ga dus zeker vaker samenwerken met Puck!
Samenwerken met Puck was geweldig
Samenwerken met Puck was geweldig! Ze is professioneel, betrokken en snapt écht wat het betekent om converterende content te schrijven, de strategie klopte helemaal met onze brand voice en identity, en er was nagenoeg geen inwerkperiode. Het was alsof ze al maanden meedraaide in het bedrijf, al meteen na de start. Ik kan haar 100% aanraden!
Puck werkt super snel
Puck werkt super snel, zorgvuldig en denkt heel goed mee met wat jouw ideale klant nodig heeft op dit moment. Mijn messaging werd messcherp en klanten wierpen zich op mij! Zo fijn dat zij in mijn drukke leven, de zichtbaarheid op zich nam. Duizendmaal dankjewel! ❤️
Dankjewel Puck!!
Ik kwam bij Puck voor een stok achter de deur voor mijn social media, maar kreeg zoveel meer. Door de expertise van Puck is mijn bereik op Instagram enorm gestegen en heb ik ook geleerd hoe ik hiermee aan de slag kan. Naast social media heb ik ook vaak met Puck gespart over mijn bedrijf. Ze heeft me geholpen mijn bedrijf strategisch op orde te krijgen zodat ik weer kon gaan knallen.
Duidelijke en waardevolle tips tijdens…
Duidelijke en waardevolle tips tijdens onze call. Heel erg blij met de Visuals en de fijne communicatie! Zeker een aanrader!
Top bedrijf!
Top bedrijf!
Puck luister heel goed naar wat ik als klant wil. Ze weet heel goed de juiste sfeer en tone of voice te raken in de content die ze voor me maakt.
Daarnaast is Puck gewoon een heel fijn persoon om mee samen te werken.
Zeker een aanrader
Zeker een aanrader! Puck heeft mijn Instagram bekeken en een video daarover naar mij opgestuurd. Super duidelijk, helder, en... heel veel goede tips ontvangen! Ze heeft wat achtergrondinformatie gedeeld, maar ook hele praktische tips. Ik heb naar aanleiding van de scan een lijstje gemaakt met acties om mijn Instagram pagina te verbeteren. Heel dankbaar voor Puck haar hulp! Je merkt dat ze kennis, ervaring en liefde voor haar vak heeft.
Goed voor een opstart en structuur
Wij gaan nu verder met volledig ontzorgen, iemand die ook de filmpjes/foto`s/tekst maakt en plaatst. Puck heeft daarin een structuurvorm neergelegd die we kunnen voortzetten.
Hele handige tips gehad!
Puck heeft bij mij een scan gedaan
Puck heeft bij mij een scan gedaan. Dit heeft mij al mooie inzichten gegeven waarmee ik aan de slag kan gaan. Ze heeft een onwijs mooi aanbod wat ze mij gepresenteerd heeft. ❤️
Dikke aanrader die social media scan!
Duidelijke en waardevolle tips tijdens de social media scan!
En alles in een overzichtelijk document zodat ik het later nog eens terug kan lezen.
Dikke aanrader!
Bedankt Puck
Bedankt Puck! Ik had weinig ervaring met online marketing via Instagram, omdat mijn eerste business sinds 2019 fysiek is gebouwd. Mijn tweede bedrijf is online – en daar kwam jouw scan supergoed van pas! Heel fijne tips en inzichten waar ik meteen mee aan de slag kon. Thanks voor je tijd en expertise!
Social media scan
Puck heeft een social media scan gedaan van mijn Instagram pagina. We hebben dat telefonisch besproken, ze heeft mij tips gegeven wat ik beter of anders kan doen. Vervolgens heeft ze deze tips ook verwerkt in een document. Heel fijn om dit op mijn gemak nog even na te lezen. Ga er zeker mee aan de slag.
Goede scan van ons insta profiel
Puck heeft een gratis scan uitgevoerd van ons instagram kanaal. Deze gaf goede inzichten en praktisch advies. We gaan zeker samenwerken wanneer de tijd rijp is voor ons.
Zeer waardevolle social media scan
Puck heeft voor ons bedrijf een zeer waardevolle social media scan gemaakt: overzichtelijk waarbij je meteen aan de slag kunt met de praktische tips.
Een fijne samenwerking
Een fijne samenwerking
Dat is hoe ik het kort maar krachtig kan omschrijven, ik heb meer inzichten gekregen in mijn social media en ik kan nu verder vooruit.
Waardevolle inzichten!
Puck heeft mij waardevolle inzichten gegeven met haar social media scan. Fijn om te praten met iemand die écht alles weet van social media en dat kan omzetten naar concrete aanbevelingen. Het geeft vertrouwen om verder te praten over een strategie voor mijn bedrijf.
Social Media Scan
Puck heeft een social media scan gedaan voor mijn organisatie. Fijn dat iemand hier met een professionele blik naar kijkt en vanuit haar kennis en expertise bruikbare tips geeft. Was een prettig en waardevol gesprek!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.