De instapcursus raad ik zeker aan, wanneer je een online verdienmodel zoekt! Ilse vertelt in korte filmpjes hoe je kan werken naar een baan als succesvolle Social Media Manager. De cursus is super du... Näytä lisää
- Ilse is down to earth, hierdoor kun je jezelf goed herkennen en is alles mogelijk omdat zij jou al voor ging. Ilse vertelt je letterlijk wat je het beste kan doen en wat voor haar werkt. - De dis... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bettersocials helpt ondernemers en influencers om meer succes te krijgen op Instagram. Wij helpen met het zorgen voor naamsbekendheid, volgers en een hogere omzet op een organische manier. Dit doen wij met social media beheer, cursussen en coaching.
Straatkampen 21, 9451 BX, Rolde , Hollanti
- 0611114415
- info@bettersocials.nl
- bettersocials.nl
Super veel gehad aan de cursus!
Ik doe de cursus voor social media manager bij Bettersocials. Ik heb erg veel geleerd van de lesstof. Ik vond het fijn dat de lesstof bestaat uit duidelijke video's om te kijken ipv lappen tekst om te lezen. Ilse praat duidelijk en doelgericht in haar video's. Ook de 2:1 chat begeleiding is super waardevol! Hierin kun je alles vragen en wordt je goed begeleid. Je mag alles vragen, ze denken met je mee en geven duidelijke antwoorden. Ik vond de cursus echt top en heb er super veel van geleerd!
Het traject was duidelijk en leerzaam
Het traject was duidelijk en leerzaam. De video’s waren kort, maar duidelijk. De leeromgeving is overzichtelijk. De 1:1 begeleiding de eerste 10 weken is erg fijn. Je kunt hier al je vragen stellen en je wordt hierbij goed geholpen.
Super leerzaam en tot in de puntjes begeleid!
Ik vond het traject super leerzaam en ben ontzettend blij dat ik het heb gevolgd. Hoewel ik al best wat wist over social media, heeft dit traject me echt veel meer inzicht gegeven in verschillende platformen en hoe je die strategisch inzet. Wat ik ook heel fijn vond, is dat alle stappen werden doorgenomen, van het opbouwen van je bedrijf tot het concreet in de wereld zetten van je aanbod.
Praktisch en kundig
Heel fijne en toegankelijke cursus. Alles wordt tot in de puntjes uitgelegd en is heel praktisch. Aanrader!
Bettermanage traject 2.0
Ik heb het bettermanage traject 2.0 gedaan. Je leert echt alles van A tot Z. Ook is het super fijn dat de videos van de lessen niet al te lang zijn. Ik heb er super veel van geleerd en alles direct toegepast bij mijn eigen bedrijfs social media. Ook de punten waar ik eerst onzeker over was voel ik me nu heel zelfverzekerd!
Ik had nooit verwacht dat ik tijdens het traject al een eerste potentiële klantgesprek zou hebben. Yet here we are🤩💪🏻
Echt een aanrader!
Ik heb zojuist het Bettermanage Traject Pro 2.0 afgerond en ik ben heel blij dat ik voor dit traject heb gekozen. Alles wordt van A tot Z duidelijk uitgelegd! Ook staan Ilse en haar team altijd klaar voor al jouw vragen. Dit voelt heel vertrouwd!
Ik ben sinds kort begonnen met het…
Ik ben sinds kort begonnen met het bettermanage traject, en het is zo interessant en zo leerzaam. Ilse legt het heel goed uit op de filmpjes en je kan alles vragen. Echt ontzettend fijn! Ook als de 10 weken over zijn kan je nog steeds overleggen met andere studenten. Kortom echt top!💕
Wat een geweldig traject
Wat een geweldig traject. Alles word van A tot Z uitgelegd. Als je vragen hebt kun je altijd terecht bij Ilse en de succes coach. Ze helpen je vrijwel direct en motiveren je om door te zetten. Echt een aanrader!!
Mega tevreden!!
Ik ben heel blij dat ik voor deze cursus van Ilse heb gekozen! Alles wordt helemaal tot in de puntjes uitgelegd en het enige wat je nog hoeft te doen is het uit te voeren! Ilse en haar team staan elke met elke stap en met elke vraag die je hebt voor je klaar!
Mega aanrader!
Deze cursus is echt een aanrader en je geld waard! Je krijgt duidelijke video's waarin per week te zien is wat je voor planning hebt die je kan aanhouden voor een stok achter de deur. De discord is een app met Ilse en studenten waarin je terecht kan voor al je vragen en ook dat is mega fijn en leerzaam.
Mega blij dat ik deze stap gezet heb!
Na de instapcursus, nu ook het Bettermanage Traject gekocht. Tot nu toe ben ik super tevreden: er wordt heel veel kennis geboden in de modules. Daarnaast checken de coaches regelmatig hoe het gaat en reageren heel snel op vragen! De community is een fijne toevoeging om overige vragen/ideeën te bespreken :)
instapcursus
Ik heb de instapcursus aangeschaft en zo blij met deze stap! Ik ga na veel twijfelen en veel fijne zoom calls eindelijk mijn KVK inschrijving rond maken! Ik raad dit iedereen aan die nog veel twijfels heeft, je wordt persoonlijk geholpen en alles is heel duidelijk te volgen
Super tevreden!!
Vorige week het PRO traject aangeschaft en ik ben echt dik tevreden!! De filmpjes/uitleg zijn super duidelijk, de 2 op 1 begeleiding reageert heel snel en alles is overzichtelijk! Zeker een aanrader!
Ik vind dat de curcus onwijs goed…
Ik vind dat de curcus onwijs goed uitgelegd word en ze laat je ook onwijs goede dingen zien.
Daarnaast is er een super duidelijke discord groep waar je alles goed kan vinden en zeker voor al je vragen.
100% een aanrader🤩
Een aantal weken geleden ben ik begonnen met het traject. En echt de beste keuze ooit! Ilse heeft veel verstand ervan en weet wat ze doet. Er wordt veel waardevolle informatie gedeeld, waar je echt 100% wat aan hebt! Daarnaast wordt er ook 2 op 1 begeleiding aangeboden waar je alle vragen kunt stellen, niks is te gek. In de discord zitten ook zoveel leuke jongens en meiden die elkaar motiveren en waar je ook lekker mee kunt sparren. Al met al super tevreden met deze keuze!😍
Na 1 week al klanten dankzij Ilse!
Ik heb de instapcursus aangeschaft en door alle tips, tricks en begeleidig van Ilse had ik na 1 week al mijn eerste gesprek! Ontzettend dankbaar en blij. Ilse neemt ruime tijd in de cursus om alle onderwerpen zo duidelijk mogelijk uit te leggen en je kan nog altijd vragen stellen, ook laat in de avond krijg je antwoord! Ik raad het zeker aan!
Ilse weet super goed wat ze doet
Ilse weet super goed wat ze doet, de filmpjes zijn kort zodat je altijd geïnteresseerd blijft, super informatief (had niet verwacht dat ik zoveel zou gaan leren), je krijgt een stappenplan zodat je weet wat je moet doen en je kunt altijd om hulp vragen bij de 2 op 1 coaching als je ergens niet uitkomt ook krijg je nog super veel extra in de Discord!! Kan het je zeker aanraden als je deze stap wil maken
Zeker een aanrader!
Drie weken geleden ben ik begonnen met het Pro traject bij BetterSocials! En ik ben meer dan tevreden! De inhoud is meer dan verwacht. Het kijkt lekker weg en is heel duidelijk. Daarnaast zitten er hier en daar veel extra’s bij waardoor je je goed kan onderscheiden van anderen, heel blij mee!
Ik had eerst mijn twijfels of ik nog…
Ik had eerst mijn twijfels of ik nog meer kennis zou opdoen van deze cursus aangezien ik hiervoor al een andere had gevolgd. Maar de cursus en Ilse hebben mijn verwachtingen overtroffen!! Ik heb hier zoveel van geleerd en ik heb het traject nog niet eens af!
Een dikke pluim!
Ik ben momenteel bezig met het Better Management-traject van BetterSocials en ik ben tot nu toe echt onder de indruk! Vanaf het begin heb ik me gesteund gevoeld door het deskundige team, die niet alleen uitgebreide kennis en ervaring in de branche delen, maar ook echt de tijd nemen om mijn specifieke behoeften en doelen te begrijpen.
Het traject zelf is ongelooflijk verrijkend, met praktische lessen en inzichten die ik direct kan toepassen op mijn eigen socialemediabeheer.
Een fantastische toevoeging is de community die bij het traject hoort, waar je de hele dag door met elkaar kunt sparren.
Deze uitwisseling van ideeën en ervaringen voegt een extra laag toe aan het leerproces.
Ik begin al verbeteringen te zien in mijn strategieën en de algehele betrokkenheid op mijn kanalen.
Wat echt opvalt, is de persoonlijke aanpak van BetterSocials; het voelt alsof ze echt geïnvesteerd zijn in mijn succes. Ik kan dit traject nu al van harte aanbevelen aan iedereen die zijn socialemediastrategie naar een hoger niveau wil tillen.
Een dikke pluim voor BetterSocials en hun Better Management-traject - het is nu al een gamechanger!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.