The ordering process is easy and straight forward. My designs are executed perfectly and without issues or surprises. The final cost of the order is shown accurately. I had an issue with some p... Näytä lisää
El servicio fue muy bueno, la web funciona muy bien, te da el precio al instante y es todo muy transparente. El material llego en la fecha exacta indicada por la empresa y en buenas condiciones. Lo ú... Näytä lisää
Het uploaden van je ontwerp wordt duidelijk uitgelegd en tijdens het bestellen zie je direct wanneer de verwerking plaatsvindt. Ook word je goed op de hoogte gehouden van het moment waarop je bestel... Näytä lisää
Ik heb Snijlab nu een aantal keer gebruikt voor wat projecten waar ik gesneden hout voor nodig had. De interface is gebruikersvriendelijk, communicatie en prijzen zijn helder en het eindproduct zag er... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Snijlab
Yrityksen kirjoittama
Máák het met lasersnijden!
Lasersnijdienst voor kunststof, hout, schuim en rubber. Vanaf 1 stuks tot seriewerk.
- Jouw ontwerp, door ons gelaserd
- Instant offerte op de website
- Digitale preview van jouw ontwerp
- Levering in 1, 2, 4 of 10 werkdagen
- Vanaf €18,- per laser-opdracht
- In serie vanaf €0,05 per onderdeel
- Verzending nl €4,50
Lasersnij bij ons al je machineonderdelen, afdichtingen, signing, interieurproducten, maquettes en nog veel meer. Jij tekent, wij laseren. Je kunt een ontwerp aanleveren wat met illustrator, fusion360, of elk ander cad-pakket gemaakt is.
Bij Snijlab kun je prototypes maken maar ook voordelig grotere aantallen bestellen. Dus als je product een succes begint te worden geniet je van lagere prijzen, maar nog steeds dezelfde snelle service en hoge kwaliteit die je van ons gewend bent!
Wij laseren al 12 jaar en zorgen voor kwaliteit en snelheid. We hebben 100+ materialen op voorraad om uit te kiezen. Het mooiste vinden wij als jij succesvol wordt met je product!
Vragen? Chat gerust! Elke werkdag van 9:00-17:00Je vindt ons ook op:
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Uitstekende ervaring
Alles conform afspraak. Netjes en goed verpakt. Helemaal blij met mijn op maat bestelling!
Very good service
Mooi resultaat en mooi materiaal
Mooi resultaat en mooi materiaal. Prijs kwaliteit ok.
Het zou fijn zijn om wel eerst een voorbeeld opgestuurd te krijgen want kan niet overleggen over eventuele aanpassingen of prijs.
Snelle levering, vakkundige service
Snelle levering. Mooi product. Kleine productie fout in 1e order maar vakkundig en snel recht gezet !
Makkelijke online tool en goede service
Makkelijke online tool voor bestellen, wat alles sneller en duidelijker maakt. Was een foutje gemaakt bij het snijden, maar was snel opnieuw gesneden en geleverd. Ook telefonisch contact voor meer info over de materialen en het sturen van fotos van samples was een top service.
Super kwaliteit
Ik ben zeer blij met mijn gesneden stuk bamboe multiplex. Geen brandvlekken, ziet mooi uit.
Goede duidelijke site
Goede site met duidelijke uitleg...helaas was ik zelf vergeten om mijn model te spiegelen, dus nog een keer.
Top!
Al vaak bij Snijlab besteld, altijd alle onderdelen netjes aanwezig, verpakt en volgens planning geleverd. Fijn ook om op de website direct de prijzen te kunnen zien, hierdoor kan ik beter beslissen of mijn ontwerpen de moeite waard zijn om te bestellen.
Netjes, snel en aantrekkelijk geprijsd!
Netjes en snel, goede communicatie en niet onbelangrijk, bij grote aantallen heel voordelig.
Super en snel!
Prima bedrijf
Altijd een goede ervaring. Zelfs als ze een foutje maken wordt dit asap rechtgezet. Topservice.
Klantgericht
Jullie hebben me echt geholpen met de voorbereiding van de .pdf in Adobe Illustrator. Dat ha d niet gehoeven, maar is wel gedaan
Very good!
Fast, professional, and helpful. The work they did is of a high standard
heel net snijwerk ✨
Fijne communicatie, mooi op tijd geleverd, heel net snijwerk ✨