Sneakerwish Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Altijd fijn contact met Doenya van Sneakerwish. Hele nette prijs, supersnelle verzending en een lief persoonlijk kaartje voor mijn dochter waar ik de Nike Air Max 90 Ice Pack White voor had gekocht.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

al paar keer schoenen besteld. goede communicatie snelle verzending goede prijs en kwaliteit eerlijk transparant en raad iedereen aan hier te bestellen.

Saanut 5/5 tähteä

Via woovin bij sneakerwish terecht gekomen en als je met sneakerwish zelf contact opneemt krijg je snel reactie en goede service!! Helaas was er wat met de binnenzool en dit hebben ze goed en snel opg... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kenkäkauppa

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn Sneaker, webshop in het verkopen van een breed assortiment van sneakers. Wij hebben de focus liggen op Nike Air Max. Tevens hebben wij ook een sneaker service, denk hierbij aan het cleanen, repainten van je sneakers. Ben je op zoek naar een specifiek paar, stuur ons gerust een berichtje, dan kijken wij met je mee.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

31 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Geweldige service

Hele prettige ervaring gehad. Ik had wat extra vragen over exclusieve Sneakers die heb op de webwinkel had gezien, die vragen heb ik via WhatsApp gesteld. Ik kreeg snel een goed en duidelijk antwoord. Direct besteld en de bestelling was erg snel verzonden en heel snel binnen. Top!

18. maaliskuuta 2024

Beste Danny,

Bedankt voor je review! Veel plezier van je schoenen.

Beste,

Bedankt voor uw bestelling en de review.
Wij wensen u veel plezier met de schoenen.
Tot de volgende keer!

Betrouwbaar!

Super vriendelijk, betrouwbaar, eerlijk, houdt zich aan afspraken.
Mijn vaste adres voor m'n pareltjes!

2. maaliskuuta 2024

Hallo Sharida,

Bedankt voor je review en uiteraard heel erg bedankt voor de vele bestellingen!
Dit waarderen wij enorm.
Tot snel.

Saanut 5/5 tähteä

Sneakerwish is een echte aanrader

Bij Sneakerwish al meerdere sneakers voor mijn dochters en mijzelf gekocht. Ruime keuze met daarbij goed advies wanneer nodig! Contact heb ik als zeer behulpzaam en vriendelijk ervaren. Leveringen altijd goed en naar wens verlopen!

We waren elke keer weer super blij wanneer de sneakers arriveerden! Vele bestellingen zullen nog volgen.

24. helmikuuta 2024

Hallo Anouk,

Bedankt voor je mooie review.
Altijd leuk om te horen wanneer klanten blij zijn met de sneakers.
Bedankt voor de vele bestellingen, tot snel!

Steeds correct / vriendelijk

Steeds correct, snel, vriendelijk!

9. marraskuuta 2023

Hallo Mario,

Bedankt voor je review.
Uiteraard ook bedankt voor je vele bestellingen, dit waarderen wij enorm.
Tot snel!

Fantastisch

Fantastisch! Komen afspraken na en super goede en leuke schoenen!

23. helmikuuta 2024

Hallo Schaaij,

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat de schoenen je bevallen.
Tot de volgende.

Betrouwbaar en goede service

Al meerdere schoenen gekocht bij Sneakerwish…hele mooie Nikes voor een prima en eerlijke prijs.
Betrouwbaar en er wordt een hele goede service verleend.
Ik kom zeker terug :)

Beste,

Bedankt voor uw bestellingen bij ons.
Wij wensen u veel plezier met de schoenen.
Tot een volgende keer!

Goed geregeld!

Snelle reactie, goede service en veel voorraad!

19. helmikuuta 2024

Hallo Twan,

Bedankt voor je review en uiteraard je bestellingen!
Tot de volgende.

Super fijne website

Super fijne website, aardige personen en waanzinnige schoenen van goede kwaliteit!

10. tammikuuta 2024

Hallo Danisha,

Bedankt voor je review.
Leuk om te horen dat je de schoenen waanzinnig vind.
Bedankt voor je vele bestellingen.
Tot snel!

Topper 👍🏼

Sneakerwish is mijn contact als het gaat om Nike Air Max 1 schoenen.
Ze (Doenya) heeft me al van verschillende paartjes voorzien. Contact is super goed en ze adviseert me ook als ik met vragen zit. Advies loopt uiteen van, vragen of bepaalde paartjes legit zijn, tot of ik een aankoop wel of niet moet doen.
Het aanbod van Nike air max is super groot, voor zowel de kleine liefhebber als de volwassen medemens en ze hanteert zeer nette prijzen.
Koop je schoenen bij Sneakerwish dan zul je daar geen spijt van krijgen.

Hallo Jeroen,

Enorm bedankt voor deze mooie review.
Tot snel weer!

Mooie schoenen

Mooie schoenen, goede prijs kwaliteit verhouding en altijd snel contact en geleverd

Hallo Emma,

Bedankt voor je review en jouw bestellingen!
Nog veel plezier met de schoenen.
Tot snel.

Sneakerwish

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin