Ik ben vandaag de schoenen gaan ruilen. En vriendelijk personeel. Veel keuze. En vandaag het geld terug. Erg netjes geregeld
Tevreden met mijn aankoop; helaas zat er een scheurtje in de zool die ik niet direct had opgemerkt, maar na een telefoontje en mail met foto kreeg ik een redelijk bedrag terug ter compensatie. Ik be... Näytä lisää
Mooie aanbieding, snelle bestelling online en de volgende dag bezorgd Zo blij mee. Had dezelfde schoenen in een winkel al betaald, 9 weken op gewacht en toen mn geld maar terug gevraagd. Bij jull... Näytä lisää
shoebyboudewijns.nl - schoenen online kopen
Yrityksen kirjoittama

- Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden (werkdagen)
- Gratis bezorgd en gratis ruilen binnen Nederland
- Niet goed geld terug
- Ruilen en retourneren ook mogelijk in winkel
- Veilig, vertrouwd en verzekerd
Nieuwstraat 24, 5691 AC, Son, Hollanti
- 31(0) 499 47 12 35
- info@shoesbyboudewijns.nl
- shoesbyboudewijns.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
snel bezorgd en fijne schoenen!
Ik ben vandaag de schoenen gaan ruilenuilen
Bedankt voor de goed service
Bedankt voor de goed service, op de pakbon stond handgeschreven dat ik de schoenspray, die ik bij mijn lakschoenen had besteld, niet geschikt is voor lak en deze ook niet in of te sprayen. De eerste schoenenzaak die me dit aangeeft. Vandaar 5 sterren, top!
Super service
Omdat het eerst niet lukte om te bestellen heb ik het bedrijf gebeld. Zij hebben gekeken of de maat er nog was en zette ze voor mij apart. Gelukkig lukte de bestelling daarna wel. Zo blij met mijn nieuwe schoenen.
Dag eerder bezorgd prima service en…
Dag eerder bezorgd prima service en super kwaliteit!
Snelle en probleemloze bezorging
Ik heb 's morgens schoenen besteld en had die de volgende dag aan t eind van de ochtend in huis. Het gehele proces van verzending was goed te volgen. Prima verzorgd.
Professioneel en attent
Contact geweest met winkel daarna het eea uitgezocht door hen en later in de week terug gebeld met resultaat.
Heb gelijk 2 paar Greve schoenen besteld die volg dag werden bezorgd. Top!
Snelle bezorging!
Tevreden klant
Zeer snelle levering, uitstekend product en met 70% korting nog eens spotgoedkoop ook nog.
Goede prijs kwaliteit en snelle levering
Super mooie schoenen van zeer goede…
Super mooie schoenen van zeer goede kwaliteit. Heel blij mee!
Goede kwaliteit.
Snel werkende website, veel keuze, ook in Sale, prima kwaliteit schoenen.
gewoon geleverd wat gekocht is.
Gebruikte schoen …
Damesschoenen van het merk DL sport gekocht. De rechter schoen was gedragen. Dat was aan de bovenkant en onderkant van de schoen te zien. De schoen was ook een stuk wijder. Er was een beduidend verschil tussen beide schoenen. Jammer….want de prijs was erg mooi.