Saanut 1/5 tähteä

Hej Jag beställde ett par skor i maj. Väntade o väntade o fick som svar att det var en populär vara o att jag var i kö. Väntade lite till men fortfarande inga skor! Har dessutom mailat flera gånger a... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Supernöjd med mitt köp från Sneakersy. Hemsidan var enkel att navigera och jag hittade precis vad jag letade efter. Smidig leveransprocess och paketeringen hade den personliga touch jag som kund allti... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Beställde ett par skor den 11 Maj, idag är det 20 juni och de har fortfarande inte kommit. Efter ca 3 veckor mejlade jag till de och de svarade att skorna skulle komma v. 24 eller v.25 men nu är det s... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Buutsit

Yrityksen kirjoittama

Sneakersy är din destination för populära och exklusiva sneakers. Vi erbjuder ett handplockat urval av de mest eftertraktade skorna på marknaden. Upptäck vårt sortiment av trendiga sneakers som passar alla stilar.

2,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

var är skorna?

Beställde skor till min dotter 9 april. 29 april har jag fortfarande inte fått skor från Sneakersy eller hört ett knyst ifrån dem. Svarar ej heller på mejl.

29. huhtikuuta 2024

Hej Charlotte Dos Santos Pruth,

Vi svarade på ditt mail bara några timmar efter att det skickats, och du bör ha fått vårt autosvar där vi informerar att vi strävar efter att alltid svara inom 24 timmar. Jag förstår om väntetiden ändå kändes lång.

Din beställning är en förbeställning, vilket innebär att processen kan ta upp till 21 arbetsdagar då produkterna inte finns i direkt lager. Din beställning är nu på väg till vårt lager och vi planerar att skicka den till dig den här veckan.

Om du har fler frågor, tveka inte att kontakta oss på kontakt@sneakersy.se så att vi kan ge dig ytterligare hjälp.

Önskar dig en fin dag!

Beställde ett par skor

Beställde ett par skor, betalade, väntade en månad och fick därefter ett Mail om att min order annullerats på mitt eget initiativ. snopet! Vill ju ha skorna! Får söka efter en bättre butik helt enkelt

26. huhtikuuta 2024

Hej Annika!

Tack för din feedback och för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi beklagar verkligen situationen som uppstått kring din beställning. Vi har haft kontakt med dig via e-post angående denna fråga och vill förtydliga vad som hände. När din beställning annullerades av vårt system skickades automatiskt ett meddelande ut där det stod att beställningen hade annullerats utan någon anledning. Detta var dock inte korrekt, vi skickade omedelbart en förtydligande e-post till dig om din beställning. Det är möjligt att detta meddelande kan ha hamnat i din skräppostmapp.

Anledningen till att din beställning avbröts är att de specifika skor och storlek du beställde är extremt svåra att få tag på globalt. Dessa skor är mycket exklusiva och slutsålda över hela världen. Vi har arbetat hårt med vårt kontaktnät av leverantörer runtom i Europa för att försöka hitta dem, men tyvärr har storleken varit särskilt svår att lokalisera.

Vi förstår att detta är mycket frustrerande. Om det finns något mer vi kan göra för att hjälpa till, eller om du vill diskutera detta vidare, tveka inte att kontakta oss direkt via e-post. Vi uppskattar din förståelse och hoppas att vi kan erbjuda dig en bättre upplevelse framöver.

Adidas Campus

Jag köpte ett par Adidas campus skor till min dotter i födelsedags present. Det var enkelt att hitta på sidan och servicen var bra. Riktigt nöjd och rekommenderar sidan starkt.

10. huhtikuuta 2024

Hej Rickard Nygren,

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att du fann köpupplevelsen enkel och att du är nöjd med servicen. Vi ser fram emot att ha dig som kund igen :)

Skor

Jag köpte ett par nike dunks, enkelt och smidigt att köpa och direkt svar på mails. Rekommenderar starkt

19. huhtikuuta 2024

Hej Thorbjörn,

Tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att din upplevelse av att köpa Nike Dunks från oss var både enkel och smidig, och att du uppskattade vår snabba kundservice. Din rekommendation betyder mycket för oss. Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse och för att du väljer att handla hos oss!

Jätte nöjd

Gjorde en beställning och är jätte nöjd med servicen och skorna. Jag kontaktade dem genom mail angående vilken storlek man ska ta och så fick jag svar inom seriöst 10 minuter. Rekommenderar denna sidan!

1. huhtikuuta 2024

Hej Josefin,

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att du är mycket nöjd med vår service och dina skor. Det är underbart att höra att du uppskattade vår snabba respons. Tack för att du rekommenderar oss.

Dottern är supernöjd

Dottern är supernöjd! Tack för den snabba servicen

28. maaliskuuta 2024

Hej Håkan Bergdahl,

Det är fantastiskt att höra att din dotter är supernöjd med sina nya skor! Tack för att du delar din positiva feedback om vår snabba service. Kundnöjdhet är vår främsta prioritet och vi är glada över att vi kunde leverera en upplevelse som överträffade dina förväntningar.

Med Vänliga Hälsningar,

Saanut 5/5 tähteä

Jag beställde ett par skor till min…

Jag beställde ett par skor till min dotters 18-års dag. Jag va orolig att dem inte skulle komma i tid men tack vare ett stort engagemang och grym service från Sneakerssy så såg dem till att skorna kom fram samma dag min dotter fyllde år via expressleverans. Kan gott rekommendera dem och kommer i fortsättningen att beställa från denna sida.

27. maaliskuuta 2024

Hej Lena Jacobs,

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss här på Trustpilot. Det gläder oss att höra att vårt engagemang för att leverera utmärkt service uppskattas och att vi kunde göra din dotters 18-års dag minnesvärd genom att säkerställa att skorna levererades i tid via expressleverans. Kundnöjdhet är vår främsta prioritet, och vi är glada över att vi kunde överträffa dina förväntningar.

Med Vänliga Hälsningar,

Jätte bra sida

Köpte ett par gråa campus till dottern och hon blev jätte nöjd

26. maaliskuuta 2024

Hej Anders Hansen,

Tack så mycket för din feedback! Det gläder oss att höra att din dotter blev jättenöjd med sitt par gråa Campus-skor.

Fina skor

Beställde adidas campus och blev jätte nöjd med köpet. 😄

27. maaliskuuta 2024

Hej Amanda,

Tack för ditt positiva omdöme om dina Adidas Campus! Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt köp. Tack för att du delade din upplevelse här 😄👟

Saanut 1/5 tähteä

Har skickat x antal mejl till er om att…

Har skickat x antal mejl till er om att jag ska göra retur på ett par skor som inte passar. Fanns ingen retursedel i paketet. Inte fått något återkoppling, för j... dåligt

15. maaliskuuta 2024

Hej Jeanette,

Vi besvarade ditt e-postmeddelande angående din retur för fem dagar sedan. Det är möjligt att det hamnade i din skräppostmapp. Dessutom har vi nyligen försökt kontakta dig angående detta. Vänligen kontrollera din e-post.

Fantastiskt köp från Sneakersy

Fantastiskt köp från Sneakersy! Rimliga priser utan onödiga tillägg, kommer definitivt handla här igen.

14. helmikuuta 2024

Hej Hanna,

Tack så mycket för att du delar din positiva erfarenhet med oss. Vi är glada att höra att du uppskattade din shoppingupplevelse hos oss. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig utmärkt upplevelse vid varje tillfälle du besöker oss.

Saanut 5/5 tähteä

Beställde ett par Jordans och hade…

Beställde ett par Jordans och hade några frågor angående leveranstiden. Svaren på mina mejl kom inom 30 minuter, vilket var otroligt snabbt och imponerande. Kundtjänsten var verkligen fantastisk och jag är mycket nöjd. Ser fram emot att göra fler beställningar i framtiden! 🙌🏻

23. tammikuuta 2024

Hej Alex,

Tack för ditt fina omdöme. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig att hitta dina favoritsneakers i framtiden! 👟

Sneakersy

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin