Hej Jag beställde ett par skor i maj. Väntade o väntade o fick som svar att det var en populär vara o att jag var i kö. Väntade lite till men fortfarande inga skor! Har dessutom mailat flera gånger a... Näytä lisää
Jag beställde ett par skor till min dotters 18-års dag. Jag va orolig att dem inte skulle komma i tid men tack vare ett stort engagemang och grym service från Sneakerssy så såg dem till att skorna kom... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beställde ett par skor den 11 Maj, idag är det 20 juni och de har fortfarande inte kommit. Efter ca 3 veckor mejlade jag till de och de svarade att skorna skulle komma v. 24 eller v.25 men nu är det s... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Sneakersy är din destination för populära och exklusiva sneakers. Vi erbjuder ett handplockat urval av de mest eftertraktade skorna på marknaden. Upptäck vårt sortiment av trendiga sneakers som passar alla stilar.
Ruotsi
- sneakersy.se
Jag beställde ett par skor på…
Jag beställde ett par skor på förbeställning men behövde få dem tidigare än planerat. Sneakersy löste det utan problem och jag är mycket tacksam för deras snabba hjälp.
Jag har beställt och betalat ett par…
Jag har beställt och betalat ett par Adidas Campus för 4 veckor sedan, men jag fick ingenting!!! Jag har skrivit till sneakersy två gånger, men jag fick ingen svar. Vårt är mina skor?!?! Jag vill ha mina pengar tillbaka!!! Beställ inte på den där sidan!!!

Väldigt nöjd!
Efter lång väntan pga en väldigt eftertraktad sko och därmed omständigheter de själva ej kunde råda över, fick jag snabba svar via mail och bästa möjliga service. Skorna är nu levererade och jag är jättenöjd! Skulle definitivt rekommendera andra att handla här.
Jag hade råkat beställa fel storlek
Jag hade råkat beställa fel storlek, men kundtjänsten var fantastiskt hjälpsam och fixade det åt mig direkt några dagar innan leveransen. Jag är verkligen tacksam för er hjälp!
HAR BESTÄLLT ADIDAS CAMPUS TILL MIN…
HAR BESTÄLLT ADIDAS CAMPUS TILL MIN SON DEN 24-04-26
HAR FORTFARANDE INTE FÅTT SKORNA!!!
VI BESTÄLLDE DOM I GOD TID FÖR ATT HINNA FÅ DOM INNAN SOMMAR O FRÄMST TILL SKOLAVSLUTNINGEN!!!! IGÅR VAR DET AVSLUTNING OCH MIN SON FICK GÅ I SINA GAMLA SKOR!!! TYCKERDETTA ÄR UNDER ALL KRITIK!!!! NI SKRIVER ATT SKON ÄR SPECIELL UNIK OSV. DÄRFÖR SÅ TAR DET 2 MÅNADER ELLER??
TROTS ATT JAG NU FÅR UPP SAMMA SKO PÅ FLERA OLIKA HEMSIDOR SOM NU SÄLJER DENNA SKO!!!
.MED DETTA SAGT ÄR NI ETT USELT OSERIÖST FÖRETAG SOM JAG STARKT AVRÅDER FOLK ATT BESTÄLLA FRÅN!!! OCH NU NÄR JAG LÄSER ANDRA FOLKS NEGATIVA OMDÖMEN OM ER SÅ SKRIVER DOM EXAKT SAMMA SAK!!!
DOM POSITIVA OMDÖMEN NI HAR SER UPPGJORDA UT!!!
ATT NI BEHANDLAR KUNDER SÅ HÄR OCH ATT ENS BEHÖVA TA AV MIN TID PÅ ATT JAGA ER ÄR EN SKAM!!NÄR DET ÄR JAG SOM KUND SOM ÄR ANLEDNINGEN TILL ATT NI TJÄNAR PENGAR!!! INGEN KONTAKT FRÅN ER SIDA ELLER ÅTMINSTONE KOMPENSATION FÖR DESSA 2 MÅNADER MIN SON FÅTT VÄNTA??!!!
ETT FÖRETAG SOM ER BORDE INTE FÅ VARA VERKSAMMA ÖVERHUVUDTAGET!!!!
// EMY-ARG MAMMA

Vastaus yritykseltä Sneakersy
Första gången jag beställer här och jag…
Första gången jag beställer här och jag skulle absolut göra det igen! Ett stort utbud av snygga skor. Min beställning skickades utan problem och kundtjänsten svarade snabbt när jag kontaktade dem.

Vastaus yritykseltä Sneakersy
Min kassa recension till er!!
Min recension till er!!! Tack för ingenting!!!
Att jag ens får mina pengar tillbaka är mig en gåta??!!
Varning! Handla inte på denna sidan!
Värdlöst då jag som kund mailat med dom ca 30 ggr.
De bara skönt upp leveransen hela tiden och jag som kund fick fråga hela tiden vad som pågick!!!!
Till slut avbröt jag min order, tog över 2 månader.
Dotter skulle ha till skolavslutningen och jag beställde i god tid i början av april.
Trodde jag blivit lurad först, inget telefonnummer utan bara konversation via Mail. Man är tvungen att fråga hela tiden och känna sig tjatig om hur det går med skorna!
Ska aldrig lägga en order igen och ska aldrig i hela mitt liv rekommendera detta till ngn.
Att ni kan ha nöjda kunder som fått sina skor i tid är mig en gåta.
Ni skulle skicka skorna via expressleverans, blev lovad detta!, då det gått en månad men även det blev inställt så jag fick fråga själv vart skorna hade tagit vägen?!
Usch & fy för er! Hade jag gett minus stjärnor hade ni fått en hel hög!!
Ni skriver bara ett standardsvar till alla och inte personligt!! Handla aldrig här från detta oseriösa fake- företag!! 🤬

Vastaus yritykseltä Sneakersy
Jag är otroligt nöjd med min första…
Jag är otroligt nöjd med min första beställning från Sneakersy! Leveransen var mycket snabbare än jag förväntat mig.

Vastaus yritykseltä Sneakersy
Dottern blev jätteglad när hon fick sin…
Dottern blev jätteglad när hon fick sin beställning, leveransen gick smidigt till.

Vart är skorna?
Vart är skorna?
Jag har beställt skor till min dotter som har tjatat på skorna i flera veckor! Vi fick ett autosvar när jag skrev ”vart är skorna?” Vi har redan fått betala och om vi inte får skorna så är ni skyldiga oss!!
Rekommenderar inte denna hemsidan
Rekommenderar inte denna hemsidan! Beställde mina skor för 2 månader sen, har inte fått hem skona än! Har varit i kontakt med dem, men dem skjuter upp leveransen hela tiden! BESTÄLL INTR!!
Jag behövde Adidas Campus till min…
Jag behövde Adidas Campus till min dotters skolavslutning och Sneakersy löste det med expressleverans. Toppservice!

Vastaus yritykseltä Sneakersy
Jag beställde ett par skor i början av…
Jag beställde ett par skor i början av maj och jag har fortfarande inte fått dom!
Snabb leverans och kvalité
Handlat 2 gånger, båda gångerna har leveranstiden varit bra och skorna har motsvarat förväntningarna.
Ett föredöme för e-handeln
Supernöjd med mitt köp från Sneakersy. Hemsidan var enkel att navigera och jag hittade precis vad jag letade efter. Smidig leveransprocess och paketeringen hade den personliga touch jag som kund alltid uppskattar! Grym kundservice och skorna var i perfekt skick. Kommer definitivt handla här igen. Rekommenderas varmt!
har vänta 23 dagar
Hej
Jag har vänta min beställning #1735, 23 dagar,när kommer?

Vastaus yritykseltä Sneakersy
Jag beställde skor den 22/4 och har…
Jag beställde skor den 22/4 och har inte hört något. Är dom ens skickade? Mailade igår och fick ett autosvar. Tanken var att ha skorna innan nästa vecka, men vet inte ens när dom kommer.

Var är mina skor??
Det har gått mer än en månad, ska jag inte få mina skor eller????? Har mejlat och ingen svar, vad är det här för ”företag”?

Skick Skorna
Vart är mina skor? Jag beställde skorna 15 april och har fortfarande inte fått dem…!? När jag skickar mail till er svarar ni bara med ett autosvar som inte besvarar mina frågor!?

Vastaus yritykseltä Sneakersy
Köpte ett par adidas skor
Köpte ett par adidas skor, de var bra service och de svara mig snabbt. Tack så mycket