Vi købte et par Air Jordan 4 Retro Military Blue sko til vores søn til fødselsdag. Vi syntes ikke de levede helt op til forventningerne i kvaliteten og skrev til sneakerstreet herom. De svarede straks... Näytä lisää

Jeg er ekstremt tilfreds med mine Air Force-sko, som jeg købte til en utrolig billig pris inklusive skorens og skobeskyttere. Det var virkelig et fantastisk tilbud! Skoene er stilfulde, komfortable og... Näytä lisää

Der var ret lang ventetid, næste 14 dage. Jeg måtte skrive og efterspørge skoene flere gange. Det ville være rart hvis leveringstiden fremgik mere tydeligt af deres hjemmeside eller sammen med ordre... Näytä lisää

Ekstrem god service jeg havde bestilt et par sko og skulle bruge dem før weekenden var ovre så en fra sneaker street kom og afleveret skoene jeg havde bestilt personligt klokken 10 om aftenen. Jeg... Näytä lisää

1. Kenkäkauppa

Velkommen til vores Trustpilot. Før hed vi Sneakerbokse, nu hedder vi SneakerStreet. Samme ejere, samme gode kundeservice og samme gode produkter. Vi specialiserer os i at tilbyde et stort udvalg af sneakers, sneakerbokse og sneakertilbehør til sneakerheads, samlere og sneakerglade, ligesom vi selv er. Vi har en bred vifte af sneakers fra forskellige mærker og kollektioner, herunder de seneste udgivelser af Jordan, Nike, Adidas, New Balance og Yeezy. Vores udvalg omfatter både herre- og damesko, så uanset din stil og størrelse, har vi noget for enhver smag og behov. Vi forhandler kun 100% ægte sneakers. Udover sneakers tilbyder vi også sneakerbokse, der er perfekte til opbevaring og præsentation af dine yndlingssneakers. Vores sneakerbokse er lavet af holdbart materiale og er designet til at beskytte dine sneakers mod støv og snavs, samtidig med at de giver en stilfuld og organiseret opbevaring. Vi har også et stort udvalg af sneakertilbehør, herunder sneakerhalskæder, snørebånd, sneakershields, sneakerrens, skotræ og andre lækre ting. Disse produkter er designet til at hjælpe med at forlænge levetiden og opretholde udseendet på dine sneakers, så de altid ser og føles som nye. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder en enestående købsoplevelse, og vores kundeservice er altid klar til at hjælpe med spørgsmål eller problemer. Bestil i dag, og oplev hvor let det kan være at finde dine drømmesneakers og tilbehør i vores webshop.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Ekstrem god service

Ekstrem god service

jeg havde bestilt et par sko og skulle bruge dem før weekenden var ovre så en fra sneaker street kom og afleveret skoene jeg havde bestilt personligt klokken 10 om aftenen. Jeg fik også nogle ekstra små ting med som ikke var inkluderet i købet. Alt i alt mega god service de svarede hurtigt på nogle af de spørgsmål jeg havde og var generelt bare virkelig søde. klart anbefalet.

16. syyskuuta 2023

Fantastisk service

Hurtig svar på mail ang. mine spørgsmål om levering. Lovede sko ville være fremme inden jeg skulle bruge dem, og det var de :-) Søde ekstra ting var lagt ved i kassen da det var en gave til min datters fødselsdag. Så fantastisk service!

31. elokuuta 2023

Exceptionel service

I første omgang fik vi den forkerte vare. Sneakerstreet stod herefter på den anden ende for at løse problemet, skaffede varen i Esbjerg så vi kunne hente den i Slagelse samme dag. Helt exceptionel service. Hertil bliver skoene leveret med et autentifikationsstempel. Handler der meget germe igen

3. heinäkuuta 2023

Service udover det sædvanlige ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Service udover det sædvanlige ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtigt levering, fantastisk service. Havde et spørgsmål omkring de sneakers vi havde købt og oplevede professionel, imødekommende service som var langt udover det man kan forvente. Her kan i trygt købe sneakers! Tak til Sneakerstreet 🙏🏻

19. kesäkuuta 2023

Bedste service & produkt!

Utrolig positiv oplevelse med Sneakerstreet.
Det er et fantastisk sted at finde de perfekte sneakers! De har et imponerende udvalg, enestående kundeservice og konkurrencedygtige priser.
Jeg er begejstret og vil helt sikkert handle hos dem igen!

25. toukokuuta 2023

Overraskende oplevelse

Wow. Sikke en oplevelse. Kundeservicen var simpelthen i top. Varen blev afsendt samme dag på trods af, at ordren blev aflagt efter 18.

Varen blev modtaget 2 dage efter.

Jeg kan absolut stå ind for denne sælger/hjemmeside.

Afsluttende er sneakerbox kvaliteten i top. Stort ros herfra.

15. maaliskuuta 2023

Varmeste anbefaling herfra!

Fantastisk hurtig levering og fedeste produkt. Lille “gave” i form af pudsebørste og pudsecreme medgivet i pakken, hvilket gjorde. Det endnu mere genialt som gave. Bare tak og varm anbefaling herfra!

23. joulukuuta 2022

Dårlig ordrehåndtering - Men gode mennesker

Pga. af jule-travlhed var min ordre åbenbart faldet ned mellem to stole. Ordren var bekræftet, men man havde glemt at pakke og sende ordren afsted til mig.
Da fejlen bliver opdaget er varerne imellemtiden blevet udsolgt, hvilket selvfølgelig er til stor frustration da købet skulle være en julegave.
Firmaet har flere gange beklaget - og da jeg ikke ønskede nogle af de erstatningsvarer som de ellers gerne ville tilbyde fik jeg sendt min penge retur, ovenikøbet på en straksoverførsel så jeg havde pengene tilbage på under 1 time efter jeg havde bedt om dem.
Så en lunken anmeldelse for deres ordrehåndtering - men 4 stjerner fordi jeg synes at de håndterede min sag så godt som de kunne. Alle kan begå fejl - og det er vel først i den situation at man finder ud af om man handler med gode mennesker.

18. joulukuuta 2022