Bestilte øreringe på webbutikken. Fortrød og sendte dem tilbage for "kun" 60 kr. Har modtaget tilbageleveringsmail men ikke set noget til returbeløb, trods jeg har sendt mail m. bevis for de er levere... Näytä lisää
Så god kundeservice. Ringede derind da min pakke ikke var kommet endnu efter 8 hverdage og hun sendte straks en ny afsted med kvikpost så min datter kunne nå at få sin fødselsdagsgave alligevel. Har h... Näytä lisää
Jeg er totalt fan af Smykish!! Jeg har købt flere øreringe hos Mathilde og det er mine ynglingsøreringe 🤩 For nylig lancerede hun et nyt design og jeg spurgte om det kunne laves med tyrkise perler, s... Näytä lisää
Jeg bestilte et par ørenringe til min datter i julegave. Alt hvad kunne gå galt gik galt (ørenringene forsvandt bl.a. i julens pakkekaos), men Smykish løste problemerne perfekt, og til sidst fik min d... Näytä lisää
Smykish laver stilrene og feminine smykker til den selvbevidste og moderne kvinde. Mine designs tager udgangspunkt i det klassiske og enkle, kombineret med et twist af farverige sten og perler, der gør smykkerne unikke. Smykkernes udtryk gør dem velegnede til både hverdagsbrug og festlige lejligheder.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Lækre smykker, gode priser, lækker indpakning og hurtigt forsendelse. What’s not to like. Anbefaling herfra.
+god inspiration til sammensætninger på hjemmeside :)

Vastaus yritykseltä Smykish
Fantastisk kvalitet af smykker og forsendelse gik overraskende hurtigt!

Vastaus yritykseltä Smykish
Super flotte smykker til billige penge!
Også kommer de i en fin æske☺️

Vastaus yritykseltä Smykish
Hurtig levering, god kvalitet og en fair pris alle kan være med på.

Vastaus yritykseltä Smykish
Super fine smykker, som virker til at være i god kvalitet. Hurtig levering og super gode priser:)
Kan klart anbefales
Fin hjemmeside.
Gode priser.
Hurtigt pakket og sendt.
God kvalitet på smykkerne.
Super fint smykke og hurtigere levering ind forventet ✨
Jeg har købt ved Smykish flere gange og hver gang har det været med super god service og super god kvalitet af øreringene. Og det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg køber hos Smykish.
Hos Smykish får du god vejledning og kundeservicen er i top. Super kvalitets smykker.
Mathilde laver nogle virkelig smukke og unikke smykker! Jeg er personligt stor tilhænger af, at man kan købe enkeltvis, så man helt selv kan skabe det udtryk man er i humør til.
God service og hurtig levering! :-) klart en ordre værd!
Smykkerne er af rigtig god kvalitet - særligt i forhold til den billige pris. De er smukke og kommer i en flot indpakning. Ingen klager herfra!
Mega flotte smykker i en god kvalitet. Havde et par øreringe i fra smykish, da jeg blev student og fik så mange komplimenter til dem.
Altid hurtigt sendt afsted efter bestilling og super god kvalitet!
Fineste smykker til gode priser. Fuldt ud tilfreds og varm anbefaling herfra ✨
Købte nogle øreringe lige i starten af virksomhedens anstiftelse og er så positivt overrasket! Det er nogle vildt fine smykker til en god pris og der var ingen problemer med fragt eller kundeservice. Vil klart anbefale at støtte denne lille virksomhed, så flere kan få den samme gode oplevelse ☺️