Smartstall gir en god opplevelse, har rask leveringstid å prøver alltid å hjelpe sine kunder på den beste måten! Jeg syns det er kjempegøy at de har med en hilsen på pakken, det gjør den ekstra perso... Näytä lisää
Blir alltid glad av å se dissa kara på sosiale medier☺️ aldri noe feil på varer jeg mottar og bestillinger blir fort behandlet.. eneste jeg savner litt lettere retur av evt varer vis feil str på dekke... Näytä lisää
Konseptet Smart Stall startet ved at brødrene Thomas og Philip Granvang ønsket å gjøre rengjøring av staller enklere. Vi startet å produsere en helt ny maskin på markedet som kunne skille flis fra møkk for å effektivisere den såkalte «møkkingen». Det ledet senere til en nettbutikk med utstyr som kunne løse problemer for hest og rytter. I dag har vi også en fysisk butikk på Gamle Holmensenter (i Asker) som tilbyr det meste til hest, rytter, hund og stall. Vi utvider stadig produktspekteret vårt. Vi tilbyr også brodering og gravering tjenester (https://www.smartstall.no/butikk/brodering). I November 2019 flyttet vi inn i nye loker; Holmengata 6, i Gamle Holmen Senter. Er det noe som mangler i butikken, så er vi svært takknemlig for tilbakemeldinger. Vi ønsker å gi best mulig kundeservice til alle våre kunder og dette vil alltid være prioritert. Velkommen til en hyggelig handel!
Holmengata 6, 1394, Nesbru, Norja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Vastaus yritykseltä Smart Stall
Koselige tilbakemeldinger på pakken, alltid god service og ekstra koselig når pakkene er dekorert av hjerte klistremerker! Alltid de beste tilbudene!!

Vastaus yritykseltä Smart Stall
Lynrask ekspedering og forsendelse og i den grad det er mulig å gjøre en handleopplevelse på nettet hyggelig og personlig, så klarer Smart Stall dette! I mitt tilfelle var også varen litt billigere enn andre steder, men ut fra det jeg vet nå ville jeg ha bestilt fra Smart Stall selv om den hadde vært litt dyrere.

Vastaus yritykseltä Smart Stall
Smartstall er min «go to» nettbutikk innen hest. De har (nesten) alt som er relevant, kundeservice i særklasse og raskest i klassen når det kommer til pakking og levering.

Vastaus yritykseltä Smart Stall
Rask og korrekt levering, hyggelig personlig melding, god pris

Vastaus yritykseltä Smart Stall
Rask levering selv om æ bor i nord. Supre folk. Å hyggelig med pmo

Vastaus yritykseltä Smart Stall
Rask sending, super service og hyggelige folk som driver butikken.

Vastaus yritykseltä Smart Stall
Super fornøyd.veldig hyggelig og hente pakke med en liten hilsen fra gutta.

Vastaus yritykseltä Smart Stall
Super raske på levering! Fekk til og med julegave og lodd til trening av ny hjelm! Fantastisk kundeservice på et helt nytt nivå

Vastaus yritykseltä Smart Stall
Veldig rask og super god service, det som er så bra når man ikke har noen hestebutikker så langt nord og man trenger noe så er snart stall virkelig raske å bestille fra om man trenger noe fort m. Kan virkelig stole på de 😀🤩🌟

Vastaus yritykseltä Smart Stall
Super kundeservice og kjapp levering. Vil anbefale på det beste:-)

Vastaus yritykseltä Smart Stall
Veldig god og ikke minst rask levering av varer. Alt var korrekt og en hyggelig håndskrevet hilsen både på eske og i brev med gavekort. :D

Vastaus yritykseltä Smart Stall
De tar godt vare på kundene sine, setter pris på oss som kunder. Enestående! Anbefaler Smartstall til alle.