Nettdyret.no Arvostelua 2 353

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Produktene jeg bestilte kom rask fram . Det eneste jeg merket i ettertid var at en av sprute hodene på de tre produktene jeg kjøpe hadde blitt ødelagt. Men produkte var pakket inn i plastposer så de... Näytä lisää

Har kjøpt og brukt selvrensende kattedo. Det jeg reagerer negativt på er at den odontologiske kasett fungerer dårlig. Synes også at de anbefalte pellets sprer seg rundt i huset av katten. Ønsker in... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa

Norsk dyrebutikk på nett. Stort lager, alt sendes fra Norge.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

2 t. arvostelua

Skikkelig fornøyd

Flott! Så fint å se når kattene er ute eller inne. Og praktisk å kunne stille inn klokka, så de holder seg inne på natta.
Veldig fornøyd💪

9. huhtikuuta 2026

Enkelt og rask rundt bestilling og…

Enkelt og rask rundt bestilling og levering. Produktet som var en katteluke med chip leser for både utgang og inngang fungerer kjempebra. Siden en nabokatt hadde funnet ut ved den tidligere luken at han kunne bryte seg inn...selv om den også hadde chipleser for å komme inn

7. huhtikuuta 2026

Styr unna!

Kjøpte en akvariumspynt. Den kom helt knust, esken var bulket inn, og jeg tok kontakt med kundeservice som tok og svarte forholdsvis raskt. Fikk tilsendt erstatning, og den var også like dårlig pakket inn (tynt lag med bobleplast til tungt produkt) og denne var ødelagt før sending også, da jeg ikke kunne finne alle delene i esken som var helt intakt. Fikk refundering i penger i stedenfor. Kommer nok ikke til å handle her igjen.

26. maaliskuuta 2026
Nettdyret.no-logo

Vastaus yritykseltä Nettdyret.no

Hei
Det var veldig leit at denne kom frem knust to ganger, slik skal det selvfølgelig ikke være!
Vi refunderte deg hele beløpet, slik at du kan kjøpe deg en annen akvariepynt.

Svært rask levering og godt produkt

Svært rask levering og godt produkt. Første gangen jeg handler på nettdyret.no og er veldig fornøgd. Bestilte samtidig fra zooplus.no (produkt som nettdyret ikke hadde) som viste seg å sende fra Sverige (zooplus.se...), og så forsinket-melding, så mens dette produktet kom bare noen dager etter bestilling, venter jeg fortsatt på zooplus sin vare, som ikke kommer før "etter 7. april". God grunn til å holde seg strengt til norske nettbutikker!

30. maaliskuuta 2026

Produktene jeg bestilte kom rask fram

Produktene jeg bestilte kom rask fram .
Det eneste jeg merket i ettertid var at en av sprute hodene på de tre produktene jeg kjøpe hadde blitt ødelagt. Men produkte var pakket inn i plastposer så det var ikke lekket ut mer en 1,5 dl med væske. Så kartongen det kom i var gjerne litt for skjør for transport. Eller veldig fornøyd. ☺️

24. maaliskuuta 2026
Nettdyret.no-logo

Vastaus yritykseltä Nettdyret.no

Hei!
Så fint at du er fornøyd med produktene du mottok, men veldig leit at du opplevde at det var lekk. Kontakt oss gjerne på kundeservice så hjelper vi deg.

God kvalitet

Bestilte 6 stk. kattesand. Det er første gang vi har bestilt kattesand som var ekstra godt sikret med plastfolie. Første gang det ikke var kattesand utover hele emballasjen. Vi fikk også varene raskt. Anbefales!

20. maaliskuuta 2026

God og rask service

God og rask service! Fikk en vare som ikke fungerte som den skulle. Det ble sendt en ny, før jeg rakk å returnere den som var ødelagt.

24. maaliskuuta 2026