Smartify Trading Arvostelua 16

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Yrityksen kirjoittama

Smartify Trading is an innovative trading software developed by Rens and Casper, two accomplished traders who began their journey at the age of 17. Through years of dedication, expertise, and persistence, they have risen to the ranks of the top 5 best traders. With Smartify Trading, users can copy their exact trades, enabling them to achieve the same remarkable results. This unique solution creates a win-win strategy, making professional-level trading accessible to all.

3,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Reminder, ik blijf waarschuwen

Al een tijd gelden in contact gekomen met de mensen achter dit bedrijf. Beloven een goed rendement. Maar niets gezien. Bekijk ook de andere reviews. Zorg dat je weet met wie je te maken hebt en trap er niet in. Zeker niet nog meer investeren als het verkeerd gaat. Deze review is om investeerders te waarschuwen voor de praktijken van Smartify Trading.

27. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Wat mij direct opviel bij Smartify

Wat mij direct opviel bij Smartify Trading is de open en eerlijke communicatie. Alles wordt helder uitgelegd, inclusief de risico’s. Ik houd de volledige controle over mijn eigen account en kan zelf bepalen wanneer ik geld wil opnemen of juist bijstorten. Tot nu toe een erg positieve ervaring en zeker een aanrader.

9. syyskuuta 2025

Goede ervaring

Ik zit nu een paar maanden bij Smartify en ben tot nu toe erg tevreden. De Eigenaren Rens en Casper zijn aardige en transparante gasten die (in mijn ogen) het beste met je voor hebben. Tot nu toe gaat alles volgens plan en ik hoop dat dit zo zal blijven!

10. syyskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Mooie kerels Rens en Casper

Mooie kerels Rens en Casper.

Hebben een slim concept waar ik nog niet eerder over nagedacht had, maar tot nu toe mooie resultaten behaald!

3. syyskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Ik heb Rens en Casper ontmoet op de…

Ik heb Rens en Casper ontmoet op de Millionair fair in 2024. 2 Positieve jongens , die opzoek zijn naar een uniek trading concept, en dit aanbieden. De eerste ervaring was niet zo positief met de trading. Maar ben erg benieuwd naar de nieuwe trading strategie. Ik ben blij dat ze goed communiceren, maar wil graag eerst resultaten zien.

9. syyskuuta 2025

Goed Rendement via Trading

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Smartify Trading Services. Vanaf het begin werd alles duidelijk en professioneel uitgelegd door Rens en Casper, de eigenaren. Ze nemen de tijd om vragen te beantwoorden en geven vertrouwen door hun transparante aanpak.

Dankzij hun strategieën heb ik al een mooi rendement kunnen behalen en zie ik dat er een gestructureerde aanpak achter zit. De communicatie verloopt soepel en eerlijk, waardoor ik met een goed gevoel mijn investering laat groeien.

Ik ben erg benieuwd naar wat de resultaten gaan zijn richting eind 2025, maar gezien de eerste ervaringen heb ik er alle vertrouwen in dat dit positief zal uitpakken.

4. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Na bijna 4 maanden traden met een…

Na bijna 4 maanden traden met een rendement van ongeveer 43% heb ik besloten meer in te leggen. De eerste week na mijn hogere investering verliep wat minder en de service leek toen iets achteruit te gaan, zowel in resultaten als bereikbaarheid. Inmiddels is dat hersteld: de trades staan weer in de plus, de communicatie is weer goed en er komen regelmatig updates. Tot nu toe ben ik tevreden en ik ben benieuwd wat de toekomst brengt.

1. kesäkuuta 2025

Geen praatjes, maar resultaten: mijn ervaring met Smartify Trading

Naar aanleiding van de reviews hier wil ik mijn ervaring delen.
Smartify Trading en de persoonlijke hulp van Rens en Casper hebben mij enorm geholpen.

Ik stapte vroeg in hun systeem.
Binnen een maand had ik mijn inleg terug.
Na vier maanden stond ik op 800% winst. Uitbetaald.

Dat klinkt bizar. Dat dacht ik ook.
Maar ik heb het zelf meegemaakt. Het werkt.

De service is top, de begeleiding persoonlijk.
Ik blijf ze volgen en ben benieuwd naar de volgende stappen.

Kort gezegd: ik raad Smartify Trading iedereen aan.
Daar durf ik mijn hand voor in het vuur te steken.

1. marraskuuta 2024

Misleiding verpakt in verkooppraatjes

Misleiding verpakt in verkooppraatjes

Onze ervaring met Rens en Casper is helaas exact zoals hierboven al beschreven werd: misleiding, onbereikbaarheid en amateuristisch gedrag.

Na hun gladde praatjes over een zogenaamd uniek model zijn wij ingestapt. Alles leek professioneel opgezet, tot het moment dat het geld eenmaal overgemaakt was. Vanaf dat punt veranderde alles: geen communicatie, geen updates, geen transparantie – enkel stilte. Pas veel later volgden vage excuses uit Dubai en ontwijkend gedrag.

Het “businessmodel” dat zij aanprijzen is niets meer dan een slappe kopie van bestaande concepten – slecht uitgevoerd en zonder enige werkelijke kennis of kunde. Hun gedrag richting investeerders is beneden elk niveau: onprofessioneel, onbetrouwbaar en compleet respectloos.

Ze doen zich graag voor als serieuze ondernemers, maar in werkelijkheid zijn het vooral jongens die niet weten hoe je met kapitaal, verantwoordelijkheid of klanten omgaat. Zodra het spannend wordt, duiken ze weg. De beloofde rendementen blijken luchtkastelen – je kunt je geld net zo goed verbranden.

Advies: blijf ver weg. Dit is geen business. Dit is een les in hoe je níét met mensen omgaat.

30. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Beloven 10% per maand maar uit…

Beloven 10% per maand maar uit eindelijk binnen een maand al mijn geld verloren.
2x keer geïnvesteerd en 2x geld weg.
Daarna zouden ze met een vergoeding komen waarmee ik weer kon starten die heb ik dus nooit gekregen. Op het moment van Inversteren kreeg ik dagelijks telefoontjes en toen me geld weg was hoorde ik er niks meer van. Kreeg ze ook niet te pakken. Uiteindelijk heb ik ze weer aan te lijn gehad en toen kreeg ik als smoes we hebben geen geld om je te gemoed te komen. Nou dat zegt al weer genoeg. Gewoon een hoop praatjes waar niks van waar is. Dus al met al geen aanrader.

2. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin