Hi, hi, det er veldig fasinerende og morsomt å suge ut all luften i posene med støvsugeren. Puter, dyner, pledd, klær og soveposer ble mye mindre plasskrevende med disse posene! Jeg håper bare de hold... Näytä lisää
Rask levering.bestilte vinterbeskyttelse for stauder i krukke, så blir spennende å se om dem overlever vinteren. Beskyttelsen så helt greie ut med isopor i bunnen som isolerer mot kulden.
Jeg er veldig fornøyd med produktet og det tok kort tid å få varene. Det er bare ett problem. Jeg er 58 cm i omkrets på hodet. Jeg bestilte to luer i L og et pannebånd i XL. Jeg ligger mellom to s... Näytä lisää
Hei, har lenge vært på jakt etter produktet, jeg kjøpte hos dere (slikkepottsleiv). Jeg fant produktet rent tilfeldig med søk på nettet. Det var første gang jeg i hele tatt ble kjent med Smarte Saker.... Näytä lisää
Hos SmartaSaker finner du innovativt utstyr og morsomme gaver. Det kan være alt fra en liten ting som forenkler hverdagen din til annet nødvendig utstyr. Det blir også enda morsommere når det er en svensk innovasjon.
Sankt Eriksplan 11, 113 20, Stockholm, Ruotsi
- +4781503141
- info@smartasaker.no
- smartasaker.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Veldig bra service
Veldig bra service. Men måtte returnere varen da den ikke passet meg. Den ble returnert 17.oktober.
Håper den er hos dere snart.

Vastaus yritykseltä smartasaker.no
Rask og grei levering av 2 produkter…
Rask og grei levering av 2 produkter som holder det de lover.

Vastaus yritykseltä smartasaker.no
Mange fantastiske lure varer til…
Mange fantastiske lure varer til fornuftige priser! Kommer til å handle mere hos dem!

Vastaus yritykseltä smartasaker.no
Kjøpte en utendørs timer kontakt
Kjøpte en utendørs timer kontakt. Produktet har gått over til ny app. Appen vil 90% av tiden ikke koble seg til enheten. I tillegg er det noen andre bugs i appen. Dette ble et helt ubrukelig produkt for min del når den kobler seg på bare når den selv vil. Og ja, min bluetooth fungerer utmerket og jeg har vært meget nært kontakten. Skuffet !

Vastaus yritykseltä smartasaker.no
Lensesystemet med solcelle fungerte…
Lensesystemet med solcelle fungerte bra. Jeg valgte en løsning med batteri. I perioder med lite sol og mye regn kan båten ligge litt lavt i vannet men det blir pumpet ut etter en dag eller to..
Oddbjørn Jonassen

Vastaus yritykseltä smartasaker.no
bokselokka var helt suverene,men…
bokselokka var helt suverene,men fraktprisen var alt for høy,nesten like høy som prisen for 2 brus/øllokk

Dere er et møkka firma
Dere er et møkka firma, legger ikke ved retur og kundemå betale alt ved retur. Derfor er dere et møkkafirma

Vastaus yritykseltä smartasaker.no
Rask respons.Varen var akkurat det jeg…
Rask respons.Varen var akkurat det jeg hadde tenkt

Vastaus yritykseltä smartasaker.no
Kjøp og levering til meg gjekk veldig…
Kjøp og levering til meg gjekk veldig greit, men korkane eg kjøpte fungerar dåleg. 4 v 10 korkar holder ikkje tett, dei lekker :-(