smartasaker.no Arvostelua 734

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Enkel bestilling, snar levering. Skuffet over avløpsåpner for vask. På salgs bildet så det ut som spissen skulle være bøyelig så den kunne føres gjennom bøy i rør under vasken, det kunne den ikke... Näytä lisää

Flotte produkter! Vi har nå brukt flere av varene som jeg bestilte nylig og er veldig fornøyd! De løser flere utfordringer vi har hatt, og er glad at alle produktene er prøvd ut av SmartaSaker før d... Näytä lisää

Firmaet har en god nettside. Lett å bestille, og varene kom etter et par dager. Jeg kjøpte krykkedopper med utfellbar ispigg. Utrolig smart i oppfinnelse! Jeg har én fra før som jeg har brukt i flere... Näytä lisää

1. Lahjatavaramyymälä

Hos SmartaSaker finner du innovativt utstyr og morsomme gaver. Det kan være alt fra en liten ting som forenkler hverdagen din til annet nødvendig utstyr. Det blir også enda morsommere når det er en svensk innovasjon.

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Produktet er en gave

Produktet er en gave. Jeg tror det vil slå godt ann hos mottaker.

29. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä smartasaker.no

Hei Helga! Så hyggelig at du har gitt det i gave til noen - vi håper gaven faller i smak! 😊

Jeg har ikke mottatt noen vare

Jeg har ikke mottatt noen vare, og skal bruke produktet i morgen. Regner med at det ikke kommer frem i tide. Vil da sende varen i retur. Har ikke bruk for produktet etter i morgen.

27. maaliskuuta 2026

Hei,

Takk for din tilbakemelding!

Når vi sjekker sporingslenken din, ser vi at pakken ble levert i dag.
Stemmer ikke dette?

Hvis det ikke stemmer, kan du gjerne kontakte oss på Info@smartasaker.no, så hjelper vi deg videre

Hvis du vil returnere pakken, går det selvfølgelig helt fint.

Ha en fin dag!

Enkel bestilling

Enkel bestilling, snar levering.
Skuffet over avløpsåpner for vask.
Vakuumposer for koffert, som skal brukes uten bruk av ekstern sug.
Litt tung i bruk første gang, men de fungerer etter hensikten.
Stor tube klemmer i metall fungerer veldig bra.

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä smartasaker.no

Hei Lene! Takk for tilbakemeldingen din vedrørende vakuumposene, og vi er glade for at tubeklemmeren fungerer godt 😊 Vi vil også gjerne undersøke avløpsrenseren du har mottatt, og at den stemmer med målene oppgitt på nettsiden vår (Lengde: 59,5 cm og Bredde: 0,5 cm). Vi har derfor tatt kontakt med deg på epost, så du får gjerne vende tilbake til oss der! Ha en fortsatt god mandag ☀️

Bløtkokt må ha lengre tid

Bløtkokt må ha lengre tid , det samme med middels egg

10. maaliskuuta 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din, vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din.

Dersom du har spørsmål eller noe du lurer på, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice på info@smartasaker.no.

Ha en fin dag!

Rask leveranse.

Bra produkt son fungerer som det skal. Rask levering.

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä smartasaker.no

Takk for den gode tilbakemeldingen din - vi er glade for å høre at du ble fornøyd med både produkt og levering 😊

Luktet vondt etter fukting

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä smartasaker.no

Hei Aasmund, takk for tilbakemeldingen din! Vi tar den på største alvor, og vi har derfor sendt deg en epost for å høre hvordan vi kan hjelpe deg videre med dette 😊 Vend gjerne tilbake til oss der, så kan vi finne ut av dette sammen!

Produktene svarte til forventningene

Produktene svarte til forventningene, men betalingsløsningen med Qliro var håpløs og jeg har ikke vært borti andre apper som har vært så vanskelig å få brukt. Det resulterte i en dag for sein betaling.

16. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä smartasaker.no

Hei Tore! Takk for den gode tilbakemeldingen - den tar vi med oss videre for å forbedre kundeopplevelsene våre 😊

Kjempefint produkt

Kjempefint produkt
Rask og ukomplisert levering

9. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä smartasaker.no

Hei Kirsti! Takk for den hyggelig anmeldelsen din - det er hyggelig å høre at du ble fornøyd med både produkt og levering! 😊

Alt i orden. Bra levert, god kvalitet!

De leverte fort. Jeg kjøpte en vann måler med tanken på å gå over til å betale for forbruk, istedenfor kvadratmeter på målte forbruk. Men kommunen ikke hadde slik at jeg kunne sett alarm hvis forbruk gikk, d.v.s. om jeg hadde en do som rant, eller annet.
Den måleren, koblet til wifi, er perfekt. Selv om de ikke hadde stilling for 025 diameter kobber rør, tok da 022, og målet fortsatt er få alarm om det renner vann. Teste den. Den var kjempe enkelt i oppsett, fungerte kjempebra, og jeg er veldig fornøyd!

5. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä smartasaker.no

Tusen takk for den gode og grundige tilbakemeldingen din - vi setter pris på at du tar deg tid til å skrive feedback til oss! 😊🙌