smartasaker.no Arvostelua 734

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Enkel bestilling, snar levering. Skuffet over avløpsåpner for vask. På salgs bildet så det ut som spissen skulle være bøyelig så den kunne føres gjennom bøy i rør under vasken, det kunne den ikke... Näytä lisää

De leverte fort. Jeg kjøpte en vann måler med tanken på å gå over til å betale for forbruk, istedenfor kvadratmeter på målte forbruk. Men kommunen ikke hadde slik at jeg kunne sett alarm hvis forbruk... Näytä lisää

Flotte produkter! Vi har nå brukt flere av varene som jeg bestilte nylig og er veldig fornøyd! De løser flere utfordringer vi har hatt, og er glad at alle produktene er prøvd ut av SmartaSaker før d... Näytä lisää

Firmaet har en god nettside. Lett å bestille, og varene kom etter et par dager. Jeg kjøpte krykkedopper med utfellbar ispigg. Utrolig smart i oppfinnelse! Jeg har én fra før som jeg har brukt i flere... Näytä lisää

1. Lahjatavaramyymälä

Hos SmartaSaker finner du innovativt utstyr og morsomme gaver. Det kan være alt fra en liten ting som forenkler hverdagen din til annet nødvendig utstyr. Det blir også enda morsommere når det er en svensk innovasjon.

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Virket ikke

27. lokakuuta 2025

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse. Så synd å høre at noe ikke virket som det skulle! Vi vil gjerne finne ut av hva som gikk galt - enten det gjelder produktet du mottok eller noe på nettsiden.

Send oss gjerne en e-post på kundeservice@smartasaker.no med litt mer informasjon (for eksempel ordrenummer og hva som ikke fungerte), så hjelper vi deg videre så raskt som mulig.

Vennlig hilsen,
Teamet hos Smartasaker.no

Det passet ikke i det hele tatt på eks…

Det passet ikke i det hele tatt på eks agurkglass OL her i Norge
Vil ikke ha den

18. lokakuuta 2025

Hei Diana,

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager at produktet ikke passet til det du hadde behov for. Vi setter pris på at du deler din erfaring, og vi tar tilbakemeldinger fra våre kunder på alvor.

Hvis du ønsker å returnere produktet eller har spørsmål om retur, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice info@smartasaker.no - så hjelper vi deg videre.

Lysene jeg kjøpte var helt fantastisk…

Lysene jeg kjøpte var helt fantastisk flotte. Akkurat slik jeg håpet. Sendingen kom ganske fort også 👍

11. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä smartasaker.no

Hei Torhild! Så flott å høre at du ble fornøyd med både lysene og leveringen av dem, det er vi veldig glade for å høre! 😊Og takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse 😄

anita Løvlien

raskt levert

10. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä smartasaker.no

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen din Anita, angående leveringstidene våre - det setter vi stor pris på! Ha en fortsatt god høst ☀️🌳

Veldig bra service

Veldig bra service. Men måtte returnere varen da den ikke passet meg. Den ble returnert 17.oktober.
Håper den er hos dere snart.

15. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä smartasaker.no

Hei Berit! Så flott å høre at du er fornøyd med servicen vår 😊 Kjipt at varen ikke passet deg, men så snart vi har mottatt returpakken på lageret, så hører du fra oss!

Mange fantastiske lure varer til…

Mange fantastiske lure varer til fornuftige priser! Kommer til å handle mere hos dem!

26. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä smartasaker.no

Tusen takk for den supre anmeldelsen din, Gunnar! Vi setter stor pris på at du er så fornøyd med varene våre, og ønsker å handle mer hos oss 😊

Rask levering

23. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä smartasaker.no

Hei Liss! Takk for den gode tilbakemeldingen din 😊 Ønsker deg en fortsatt fin mandag!

Kjøpte en utendørs timer kontakt

Kjøpte en utendørs timer kontakt. Produktet har gått over til ny app. Appen vil 90% av tiden ikke koble seg til enheten. I tillegg er det noen andre bugs i appen. Dette ble et helt ubrukelig produkt for min del når den kobler seg på bare når den selv vil. Og ja, min bluetooth fungerer utmerket og jeg har vært meget nært kontakten. Skuffet !

20. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä smartasaker.no

Hei Cecilie! Vi vil gjerne hjelpe deg med dette, og har sendt deg en epost 😊 Svar gjerne på denne, så kan vi finne en løsning på dette!