Saanut 5/5 tähteä

Upplevelsen med smakbox är alltid som en överraskning och ger spänning i vardagen. Alla i familjen ser fram emot att se vad som finns i kartongen. Sedan har vi en smakupplevelse tillsammans och ger be... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hela familjen väntar varje gång på leveransen av både smakbox och kallt tillägg, sedan tittar vi snabbt igenom tillsammans vad för saker som vi fått. Vi byter inriktning på vår smakbox ibland allt man... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Har haft smakboxen i flera år. Det är mycket prisvärt. Det mesta är fullstora förpackningar. Kul att få testa nya produkter man kanske inte skulle köpt annars. Ibland är vissa saker återkommande.

Saanut 1/5 tähteä

Den svenska innehållsförteckningen hade fel information, varan innehöll mandel även fast det stod att det inte gjorde det. Den engelska innehållsförteckningen stämde dock. Väldigt kul när man har ett... Näytä lisää

1. Elintarviketoimittaja

Yrityksen kirjoittama

Upplev spännande smaker som tar middagen till nästa nivå och godsaker som gör fredagsmyset extra mumsigt. Smakbox är fylld av härliga produkter som gör vardagen lite mer oväntad. Varannan månad får du hem en box med 15 produkter till det dubbla värdet av vad du betalar! Se fram emot nya pastasorter, goda mellanmål, smakrika såser, sötsaker, krispiga snacks och läskande dryck. Ingen bindningstid, du kan närsomhelst pausa eller avsluta din prenumeration på Smakbox. Du kan också köpa Smakbox som gåva. Smakbox levereras över hela landet!

3,9

1 tähti

On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Verkligen en chans att testa produkter…

Verkligen en chans att testa produkter som du inte köper i butik för vana..

17. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smakbox

Vad roligt att du genom Smakbox testar varor du kanske inte annars hade köpt! Hoppas vi får fortsätta hjälpa dig testa fram nya favoriter. 🥰

Nöjd

Har bara testat 3 boxar men är nöjd så långt. Det mesta vi har fått har funkat här, är bara Redbull och energigodis( minns inte namnet) som känts onödiga här. Vi har fått ganska många chipspåsar, inget för mig men övriga familjen är nöjd. Vi har även fått smaksatt vatten och olika läsksorter samt pasta, mjukost och vanligt godis. Vi fortsätter prenumerera ett tag till!

25. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smakbox

Vad roligt att höra att familjen tycker om olika delar av boxen! Då finns det något till alla 🥰

KÖP SMAKBOX 10/10

Superkul att få hem lite spännande nyheter att testa, kostar inte mycket och så mycket blandat till både vuxna och barn, valde kylt tillägg och det va guld wow bara bra att säga

20. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smakbox

Åh vilket fint omdöme! Stort tack för detta. Vad roligt att personer i alla åldrar samlas kring Smakbox i ert hushåll 🥰

Roliga och trevliga smakupplevelser

Roliga och trevliga smakupplevelser, barnen älskart⭐️ Mindre bra att vissa varor har kort hållbarhet.. Den mjölkfria baristamjölken vi fick hade redan gått ut!

10. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smakbox

Åh nej! Utgångna produkter ska man inte få! Om detta händer får du gärna kontakta kundtjänst på kontakt@smakbox.se så hjälper de dig 😊

Som julafton

Snabba och positiva leveranser. Är som julafton varje gång…

Så fint omdöme, tack! 🥰

Smakboxen är helt fantastisk

Smakboxen är helt fantastisk, prenumerera på matig men har provat både festlig och nyfiken och alla är lika roliga att öppna. Det mesta faller oss i smaken och har fått många nya favoriter som vi aldrig skulle provat annars. Det enda som ett litet, litet minus är att det är för många drycker( framförallt energidryck)
Annars är allt toppen👍👍👍

Vastaus yritykseltä Smakbox

Så roligt att Smakbox får bidra till nya favoriter i ditt hushåll. 💚

Saanut 5/5 tähteä

Det känns som julafton varje gång…

Det känns som julafton varje gång Smakbox kommer, så spännande! Jätteroligt att prova nya produkter och få nya favoriter. Smakbox rekommenderas varmt!

15. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smakbox

Stort tack för detta fina omdöme 💗

Har haft prenumeration nu i 6 år

Har haft prenumeration nu i 6 år. Alltid lika spannande att få boxen och prova nya saker.

Vastaus yritykseltä Smakbox

Vad roligt att du varit med oss så länge och att du kan testa nya produkter ihop med oss ❤

Saanut 5/5 tähteä

Alltså en massa överraskningar ur en…

Alltså en massa överraskningar ur en box, vi är 4 i familjen och alla kan välja något gott ur boxen, mycket användbart

21. kesäkuuta 2024

Vad roligt att hela familjen samlar kring Smakbox 🥰

Bra varor

Bra varor, roligt att få testa nya smaker

8. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smakbox

Stort tack för ditt fina omdöme 😍

Nytt

Roligt att prova på nya saker som man inte skulle ha handlat själv. Mina barn älskar att ta emot boxen. Kul att ge bort som present.

22. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smakbox

Wow Kristina, stort tack för att du tog dig tid att lämna detta fina omdöme. Kul att både du och barnen tycker om Smakbox 😍

Saanut 4/5 tähteä

Kul att testa något nytt..

Har prenumererar på Smakbox några år först inriktning Nyfiken och numera Matig. Vissa boxar har varit bra, andra mindre bra. För våran del tycker vi att det är lite för mycket sötsaker och vego produkter.
Dock är vi nyfikna och gillar att prova på nyheter, det vi själva inte vill testa hamnar i fikarummet på jobbet... Tycker att boxen är prisvärd, trots att allt innehåll inte alltid passar oss.
De få gånger jag har behövt ta kontakt med kundtjänst så har det gått smidigt att få hjälp.
Synd bara att Kallt tillägg inte är valbart där jag bor

7. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smakbox

Stort tack för att du delar med dig av er upplevelse av Smakbox. Roligt att höra att ni delar med er av de varor som inte går hem i ert hushåll till andra. 😍

Saanut 4/5 tähteä

Lika kul att öppna varje gång

Lika kul att öppna varje gång, men varit lite samma de senaste boxarna.

13. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smakbox

Tack för att du delar med dig! Jag vet att det är nyheter på väg i kommande boxar, hoppas du ska tycka om dem. 🥰

Saanut 5/5 tähteä

Kommer alltid tycka att Smakbox har…

Kommer alltid tycka att Smakbox har varit värt priset, då värdet är nästan det dubbla. Kul upplevelse att få hem snacks, drickor m.m. till en så bra summa! Om man är sugen på snacks från stora märken, men vill snåla som jag ;)

8. kesäkuuta 2024

Maria, vilket fint omdöme! Tack för detta! 🥰

Kul och inspirerande

Testat ett gäng boxar under våren och har verkligen uppskattat varje box. Kul grej med många nya saker vi kanske inte köpt hem annars, många nya favoriter!

Vastaus yritykseltä Smakbox

Stort tack för detta! Hoppas vi får möjlighet att bidra till fler nya favoriter i ditt hushåll 😍

Saanut 5/5 tähteä

Det här var precis min smak på…

Det här var precis min smak på grej/upplevelse! Älskar att testa allt nytt jag kan komma över och barnen jublar när boxen kommer!

14. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smakbox

Åh så kul att höra att även barnen uppskattar Smakbox 🥰

Saanut 4/5 tähteä

Det är alltid roligt när smakbox…

Det är alltid roligt när smakbox kommer. Det är en bra mix av varor och alltid något som faller en i smaken. Vi kör "nyfiken" och tycker det är kul med sådant vi annars inte skulle köpa. Det enda som är lite tråkigt är att det ofta är mycket energidryck eller dryck åt det hållet och det är ingenting just vi är intresserade av.

10. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smakbox

Stort tack för att du delar med dig! Vi försöker variera boxen så vi tillgodoser så många som möjligt. Hoppas vi får bidra till fler nyheter och favoriter till ert hushåll 😍

Jättekul överasskning

Jättekul varannan månad att få testa nya och gamla ät och drickbart saker. Många nya smaker och produkter jag upptäckt och kommer köpa om. Vem blir inte glad av mat, godis, läsk? Så värt priset och allt.

Vastaus yritykseltä Smakbox

Wow vilket fint omdöme Ida, tack! 😍 Så roligt att Smakbox fått bidra till nya favoriter hos er

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin