Nem og overskuelig hjemmeside. White noise speakeren blev afsendt samme dag, og ankom her allerede dagen efter! Og vi tog den i brug samme aften - og min datter sov uafbrudt hele natten! Dette ha... Näytä lisää
Imponerende gode natbriller. Har prøvet lidt forskelligt, men de her briller er markant bedre end hvad jeg før har prøvet. De er behagelige og har ikke været varme for ansigtet ligesom mange andre b... Näytä lisää
Skuffet. Fik sovemasken bestseller i julegave 2022 allerede nu her 3 mdr efter ( bruger den kun hver 2.uge ) er memoryskum allerede trykket helt flad både under og over øjnene. Elastik har allere... Näytä lisää
Sleep Better er sat i verden for at hjælpe dig med, at opnå en bedre søvn. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede omkring vores produkter og om søvnoptimering generelt. Vores produktsortiment er nøje udviklet med det formål, at være de bedste produkter på markedet til at afhjælpe søvnproblemer og forbedre din søvnkvalitet. Vi håber meget, at vi kan hjælpe dig til, at sove godt om natten.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Få dage efter bestilling kom varen. Det er ganske hurtigt.

Vastaus yritykseltä Sleepbetter.dk
Den bedste sovemaske til dato. Punktum.
Elsker min og har nu anbefalet den til alle jeg kender.
Køb køb!

Vastaus yritykseltä Sleepbetter.dk
Jeg købte i juni et par briller og ørepopper. Jeg nåde desværre ikke at få det med på mit udlandsophold.
Jeg kom dog hjem for 2 uger siden, og ørepropperne er helt fantastiske. Jeg ved dog ikke om der er noget galt med min sovemaske, fordi selve "puden" inden i er sådan lidt flad i det, sådan at selve brillen faktisk ligger på mit øje, hvilket er ret ubehageligt :(.
Leveringen var hurtigt, og som sagt ørepropperne helt fantastiske :).

Sleepbetter.dk fortjener 5 stjerner for service
🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg fik returneret pengene, endda for første portoforsendelse. Så det har kostet mig i alt 29,- at afprøve deres produkt.
Fordi produktet ikke fungerede for mig (bideskinne), så trækker jeg en stjerne fra.

Vastaus yritykseltä Sleepbetter.dk
Jeg havde bestilt 2 par forskellige ørepropper, hvor ingen af dem passede til mit øre. Det ene par var for lange og gav mig ondt i ørene og det andet par faldt ud om natten. Men jeg fik lov at prøve dem af, og fik refunderet beløbet, da jeg ikke kunne bruge produkterne. Så derfor alt i alt en god service.

Vastaus yritykseltä Sleepbetter.dk
Sovemasken er helt fantastisk. Den bedste jeg har prøvet. Den lukker alt lys ude og skønt man kan blinke med øjnene uden og støde på masken. Men de dyre ørepropper i grå er jeg ikle begejstret for. Virker som om de er for lange så når jeg ligger på siden trykker jeg på dem og det gør ondt .

Vastaus yritykseltä Sleepbetter.dk
Jeg har nu sovet med mine yndlings natbriller fra sleepbetter i over et halvt år, og det har i den grad været en kæmpe hjælp henover sommeren. Jeg er yderst tilfreds med produktet, og sleepbetter holder hvad de lover. Fantastisk kundeservice også, da jeg ved en enkelt reklamation fik tilsendt et nyt produkt uden yderligere omkostninger. Lige som det skal være. Jeg handler gerne igen :)

Vastaus yritykseltä Sleepbetter.dk
Helt okay firma Sleepbetter, havde nogen misforståelser med betaling, men alt er fint.

Vastaus yritykseltä Sleepbetter.dk
Hurtig levering og produktet lever helt sikkert op til mine forventninger 😊

Vastaus yritykseltä Sleepbetter.dk
Jeg købte i starten af maj deres "Comfort Plus" sovemaske, den var også meget god i starten, men nu efter lidt under en måned med daglig brug er elastikken ved at give op så jeg er nød til at stramme den mere og mere for at den ikke falder af, og øjenkopperne så flade at masken nu ligger næsten direkte på øjnene, så komforten holdt desværre ikke så længe - jeg havde håbet på at den havde fungeret i længere tid end det for prisen.

Vastaus yritykseltä Sleepbetter.dk
Super hurtig forsendelse👍 Produktet lever fuldstændig op til forventningerne.

Vastaus yritykseltä Sleepbetter.dk
Jeg har købt sættet med 4 bideskinner,hvor der er 2 str. Jeg prøvede en bideskinne købr fra en kendt kæde har i dk,det var noget skrammel,så jeg bestilte dem her. Det er en rigtig god løsning,jeg lider af bruksisme og vågner med smerter i kæben,og den her bideskinne er rimelig blød og let,at tilpasse. Desuden sidder den godt i munden,når man sover,den falder ik ik,og jeg vågner ik med smerter og er bange for mine tænder er skadede. Det er også rigtig godt der er 2 str. Jeg kan bruge de små,min kammerat de store.