Ontzettend genoten van onze 3-daagse reis Parijs/Eurodisney. Mijn dochter (8 jaar) en ik hebben een goede indruk van Parijs gekregen en veel plezier gehad in Eurodisney. Alles was van A tot Z prima ge... Näytä lisää
4 dagen Parijs gedaan met de bus. Zeer leuke ervaring. Eenvoudig boekingsproces. Info over een overstappunt in Eindhoven (opgestapt in Maastricht) was niet bekend bij boeking maar werd 1 week voor v... Näytä lisää
Ik heb op 30 mei deelgenomen aan de 2-daagse reis van Nederland naar Parijs met Slangen Reizen en ik ben erg tevreden over mijn ervaring. De reis was goed georganiseerd en verliep soepel. Een s... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij zijn een jonge en dynamische touroperator die zeer voordelige reizen aanbiedt. Onze doelgroep is erg breed en wij richten ons in het bijzonder op stedentrips, excursie reizen en dagtochten. In samenwerking met touringcarbedrijf Ed Slangen zullen wij u een aangename reis bezorgen. Touringcarbedrijf Ed Slangen bestaat reeds meer dan 45 jaar en is voorzien van een uitgebreid wagenpark met comfortabele touringcars en goed opgeleide chauffeurs. Voor een goede prijs/kwaliteit verhouding zit u dan ook goed bij ons.
Patersplein 42, 6351EW, Bocholtz, Hollanti
- 0850063700
- contact@slangenreizen.nl
- slangenreizen.nl
On vastannut 9 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Het was heel fijn met de bus
Het was heel fijn met de bus , we waren tevreden
Dagtrip Disneyland parijs
Ik had samen met mijn zus een dagtrip naar disneyland Parijs geboekt. De opstaptijd en locatie werd ruim een week van te voren netjes gecommuniceerd. We waren een half uur te vroeg op de opstaplocatie maar de bus stond er al heel erg fijn!
De reis ging soepel en de chauffeur reed super fijn en lekker door. Helaas door wat vertraging richting centrum parijs (moesten nog wat medereizigers afzetten in parijs, dit is een mogelijkheid die kan voorkomen!) waardoor we pas rond 12.00 in disney waren. Maar daarna hadden wij ruim 9 uur de tijd daar! Terug weg alles netjes gecommuniceerd! We hebben een super leuke dag gehad!
Voor de 20e verjaardag van mijn…
Voor de 20e verjaardag van mijn schoondochter kreeg ze deze reis van mij als cadeau…het was voor ons beiden het eerste keer met slangereizen en eerste keer naar Londen…
Wij hebben super genoten van alles het reis is super goed bevallen, zeer vriendelijk chauffeur, hotel was top en goed ontbijt
Wij zijn super blij met deze keus en dat gaan we zeker nog een keer doen !!!
5 daagse trip naar Krakau en Auschwitz
5 daagse trip naar Krakau en Auschwitz. Mooie stad met lekker eten, geschiedenis en geweldige mensen.
1 mei als feestdag was geweldig en druk op de grote markt.
Boeken was eenvoudig en snel. Chauffeurs zijn ook top.
Ik ga dit zeker herhalen.
Is de 1ste keer met de bus en…
Is de 1ste keer met de bus en slangenreizen. Is ons goed bevallen. Andere mensen ophalen ging vrij vlot, den haag, Rotterdam en Breda. Overstappen Eindhoven gezellige bus chauffeur naam Frans heeft alles goed geregeld deze 4daagse trip Parijs. Heeft ons Parijs laten zien met uitleg, echte gids. Zal mijn kennissen en familie aanraden.
Meerdere malen geweest elke keer een…
Meerdere malen geweest elke keer een succes! Milaan was ook echt fantastisch!
Wat een geweldig leuke reis naar Parijs…
Wat een geweldig leuke reis naar Parijs hebben we gehad. We wisten niet wat we konden verwachten maar het was in 1 woord super. Alles liep gesmeerd. De chauffeur vertelde veel en zorgde dat alles goed verliep. We waren om 9 uur in ochtend in Parijs waar we tot 21 uur zelf alles konden bezichtigen. Daarna naar het hotel dat verrassend goed was. Heel schoon, heerlijke bedden en een eenvoudig maar prima ontbijt. Dag 2 naar Montmartre en ook daar een fijne dag gehad. De chauffeur maakte nog een tour door de stad waardoor we echt veel gezien hebben en leuke wetenswaardigheden hebben opgedaan. Om 14.30 terug naar huis. De bus was comfortabel en de reis verliep voorspoedig. Het was gezellig in de bus en je bouwt toch op de een of andere manier een leuke band met je medereizigers op. Wij hebben echt een fantastische tijd gehad Slangen reizen en zullen het zeker aanbevelen. We hebben gereisd met 2 volwassenen en 2 tieners. Hele leuke ervaring voor weinig geld. In Parijs de hop on hop off bus genomen waardoor we alle highlights hebben gezien! Hele mooie stad. We willen graag nog een keer gaan.
Je werdt overal naar toe gebracht en…
Je werdt overal naar toe gebracht en weer opgehaald was goed geregeld 1- puntje wij hadden 2 dagen disney geboekt en dat is er 1 geworden dat was minder leuk
2 geweldige dagen gehad in Europapark…
2 geweldige dagen gehad in Europapark samen met mijn dochter van 12 busreis is wel lang maar daar had ik me op ingesteld en eigenlijk valt het dan best mee , hele leuke chauffeur , goede communicatie wij willen dit zeker nog een keer gaan doen !
Super goede chauffeurs gezellig en…
Super goede chauffeurs gezellig en goede informatie. Min punt heel weinig ruimte in de bus en te weinig informatie vooraf over wat er gereserveerd moet worden wat betreft dingen die te doen zijn
Vanaf de reservering tot en met…
Vanaf de reservering tot en met thuiskomst is alles goed verlopen. We stapten in bij Nijmegen, het was een goede rit naar Parijs. De eerste dag heerlijk uurtjes in Parijs vertoefd, terwijl Sjefke, al onze kamers al regelde. Tweede dag, afgezet op goede plek, heerlijk Parijs weer in, maar terug met de trein, wat supergoed ging en spotgoedkoop.
Trein reis hebben we geregeld gedaan, wat hebben we veel gezien in Parijs, met Hop on Hop off boot. 5 daagse reis was echt de moeite waard. Zelfs de laatste dag nog afgezet vlakbij de Sacre Coeur.
Heb ik of mijn kleinzoon iets negatiefs.... Nee, misschien doe ik nog een meerdaagse reis. Waarschijnlijk met mijn kleindochter en dan WEER naar Parijs. Hopende op weer een fijne buschauffeur en een schoon hotel.
Aanrader.... Ja, niet zeuren en weet dat je 5 super dagen gaat maken.
Bedankt Slangen reizen en bedankt Sjefke, tot de volgende keer....
Fijne busreis naar Parijs
Fijne busreis naar Parijs. We werden op goede plek in de stad afgezet en opgehaald. Ook bij Disney zijn we afgezet en opgehaald. Lang de tijd gehad om alles te bezichtigen. Ook goede tips vd chauffeur gekregen en duidelijk programma.
Top stedentrip
Op zich goed geregeld maar ons hotel was veel te ver verwijderd van het centrum van Parijs zonder metro in de buurt. Daardoor veel verloren reistijd. De chauffeur was geweldig. Hotel was simpel maar prima. Kortom voor herhaling vatbaar maar dan graag een hotel een half uur van het centrum verwijderd of dichtbij een metro halte.
1 dagje parijs
Ik ben 3 dagen geleden naar Parijs geweest voor een dagje. Het was een leuke reis, we hadden veel vrije tijd en in die tijd hebben we veel mooie plekken kunnen bezoeken. De chauffeur was vriendelijk en vertelde ons precies waar we heen gingen en wat de planning was. Het enige ding was dat de buschauffeur ons later ophaalde dan was afgesproken, maar dat snap ik wel want Parijs is een drukke stad. Voor de rest was het echt een top reis!
1 dagje naar Londen geweest
1 dagje naar Londen geweest. Wij hebben een leuke dag gehad. Alles was goed geregeld.
We hadden een top chauffeur Mathijs in…
We hadden een top chauffeur Mathijs in ‘t Veld sociaal deelt eigen ervaringen gewoon geweldig!
1 daagse dagtocht Londen.
1 daagse dagtocht Londen.
Makkelijk te boeken, voldoende tijd in Londen. Bij vragen telefonisch te bereiken en snel antwoord. Zelf een keer moeten omboeken was geen probleem.
Wat ik wel onhandig vind is dat er vooraf geen duidelijk tijdschema gegeven wordt van hoelaat de boot gaat hoelaat je in Londen aankomt en vertrekt. Dit is met het plannen van activiteiten wel handig om vooraf te weten. Wij kwamen om 06:30uur aan in Londen en vertrokken om 18:15uur.
Tevens is de busreis prima alleen de bus die wij hadden was qua beenruimte zeer krap wat resulteerde in blauwe knieen na terugkomst in Nederland
Super leuk
Super leuk. We zijn met familie geweest fantastisch dag gehad.
Milaan
Milaan. Prachtige stad, prima hotel, hoop alleen dat u onze chauffeurs niet krijgt. Het begon met het op het laatste. moment veranderen van de opstapplaats. Deze zou "niet beschikbaar" zijn. De heren kwamen vervolgens een half uur te laat wegens drukte. De eerste dag kwamen ze een kwartier te laat wegens drukte. Geen gezellig praatje of achtergrondverhaal over Milaan, niks. De laatste dag werden de vertrek- en aankomsttijden eenzijdig vervroegd en werd aangekondigd dat we om 7.00 uur 's ochtends werden gedropt in plaats van de afgesproken 10.00 uur. Reden: ze hadden zo lekker door kunnen rijden. Dat wij als gevolg een paar uur op onze rit naar huis zouden moeten wachten, tja. Bij navraag werd ons meegedeeld: "wij rijden, wij bepalen". Uiteindelijk werd er toch nog een uurtje bijgetrokken, maar nog steeds 2 uur eerder dan gecommuniceerd door Slangen in hun documentatie. Dus dan weet u dat: "Slangen Reizen: wij rijden, wij bepalen". Op de rijstijl niks aan te merken, maar de sociale vaardigheden...
Dagtrip Parijs
De bus zat overvol en de chauffeur was zichtbaar chagrijnig en niet bereid om zijn werk goed uit te voeren. Het was onduidelijk waar passagiers moesten zitten. Toen mensen, die oprecht niet wisten waar ze plaats konden nemen, om duidelijkheid vroegen, reageerde de chauffeur door tegen hen te schreeuwen. Hij noemde hen kinderachtig, gaf aan dat hij geen politieagent was en liep vervolgens weg. Dit gedrag herhaalde zich bij vrijwel elke stop. Daarnaast beschuldigde hij passagiers ten onrechte van het inpikken van andermans plek en liet hij een moeder met twee kinderen met z’n drieën op twee stoelen zitten.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.