Endnu en gang en fantastisk oplevelse. Nem hjemmeside, enkel og hurtig valg af levering samt leveringstid spot on. Tak for mega grill pakken, har ikke smagt fennikel spegepølsen endnu men glæder... Näytä lisää
Altid en god oplevelse at handle hos slagter lampe. Jeg bestiller jævnligt og pølserne kommer altid til tiden, aldrig nogen slinger i valsen. Smagen er uovertruffen.
Vi havde efterspurgt røde hotdog pølser i slagter Lampes sortiment, og kort efter kunne de købes på deres webshop. Endelig en rød pølse med rigtig god smag og god kvalitet. Deres Sønderjyske grillpøls... Näytä lisää
Bestilte sidste sommer en pakke med forskellige snack og brunch pølser. Det kom hurtigt frem til Bornholm og smagte dejligt. Bestilte så før jul, en del forskellige produkter, pølse, røget mørbrad og... Näytä lisää
Slagter Lampe er en sønderjysk familievirksomhed, hvor håndværket og respekten for slagterfaget har dannet baggrund for nogle af Danmarks bedste pølser siden 1939. Den viden, vi har opsamlet gennem tre generationer, giver pølserne deres helt unikke smag.
Lysbjergvej 11, 6500, Vojens, Tanska
- +45 74 52 32 99
- lampe@slagterlampe.dk
- slagterlampe.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
5 stjerner herfra.
Endnu en gang en fantastisk oplevelse.
Nem hjemmeside, enkel og hurtig valg af levering samt leveringstid spot on.
Tak for mega grill pakken, har ikke smagt fennikel spegepølsen endnu men glæder mig til den!!
Pølserne har vi været i, dejlig smag og go kvalitet.
Anbefalelsesværdig.

Vastaus yritykseltä Slagter Lampe
Det er virkelig nogen gode pølser man…
Det er virkelig nogen gode pølser man får fra jer.
Er helt vild med jeres spegepølser og snack pølser

Emmentaler grilpølsen 🥇
Ud fra min holdning er det klart landets bedste grilpølser ☀️ høj kvalitet, God struktur og det helt rigtige knæk
Emmentaler pølsen er enestående 👌

Vastaus yritykseltä Slagter Lampe
Rigtig god kvalitet og dejligt at alt…
Rigtig god kvalitet og dejligt at alt er glutenfri.
Det er ikke første eller sidste gang jeg handler med Lampe on Line.
Mvh
Mette Hilman

Fantastiske pølser og super god service
Fantastiske pølser og super god service

Vastaus yritykseltä Slagter Lampe
alt har været som det skulle
alt har været som det skulle . har købt det hele til min voksen dreng. og han siger det smager godt. da hans kollegaer siger hans skal glæder sig til kålpølserne og det han. han har fået to gange fra lampe. og jeg synes det er et fantastisk navn. slagter lampe

God kunde service
De bedste produkter på markedet mange fedt fattige
men stadigt med lækker smag og kraft, meget tilfreds kunde!!
Endvidere mange spændende opskrifter - gerne flere af Dem.
MCH Frank

Kun ros herfra det er hjemmelavet og
Kun ros herfra det er hjemmelavet og
kvalitet er bare helt i top
VH. joan

Vastaus yritykseltä Slagter Lampe
Jeg har 2 gange bestilt den store…
Jeg har 2 gange bestilt den store julepakke.
Begge gange er vi meget positivt over indholdet og kvaliteten er i top.
God smag og meget lækkert.
Alle pengene værd.

Vastaus yritykseltä Slagter Lampe
Super kvalitet og hurtig levering…
Super kvalitet og hurtig levering tusind tak

Vastaus yritykseltä Slagter Lampe
Jeg er meget tilfreds med jeres…
Jeg er meget tilfreds med jeres produkter

Vastaus yritykseltä Slagter Lampe
De er rigtig gode og god smag

Vastaus yritykseltä Slagter Lampe
God service og hurtig levering..
Nem bestilling og betaling på hjemmesiden. Opdagede og ønskede en ekstra bestilling med i det allerede bestilte.
Ringede næste morgen til kontoret. Fik vejledning og besked på, at jeg bare skulle bestille og betale, men at forsendelsesomkostningerne på bestilling nr. 2 ville
blive krediteret. Hvilket skete. God service.
Glæder mig til at sætte tænderne i de forskellige pølser og spegepølser.

Pølserne
Pakkerne med pølserne kom til tiden ,de var pakket ind og på køl .Der er mange forskellige pølser ,og hvis du vil have lidt ekstra godt til festen , er det her du skal handle .Vil helt sikkert anbefale Slagter Lampe

Vastaus yritykseltä Slagter Lampe
Jeg er meget tilfreds med jeres…
Jeg er meget tilfreds med jeres produkter jeres pølser og spegepølser og peberspegepølse er fantastisk jeg vil blive ved med at handle nede ved jer hurtig levering også😃😃

Vastaus yritykseltä Slagter Lampe
Rigtige gode pølser og pålæg og hurtig…
Rigtige gode pølser og pålæg og hurtig levering.5 store stjerner herfra 👍

Hahaha Pølser fra 'øverste hylde'
Hahaha Pølser fra 'øverste hylde', hahaha hvilken hylde er det, kvalitet er det ikke.....

Vastaus yritykseltä Slagter Lampe
Waaaw jeres nye Kyllinge spegepølse…
Waaaw jeres nye Kyllinge spegepølse smager fantastisk.. Håber det bliver fast sortiment 😍Tak..