Mormor-retter ... jeg kan godt sige dig at hvis du serverede det sjask for min mormor gjorde du det helt sikkert kun én gang. En ting er kvaliteten på maden, den er elendig, en anden er kundeserv... Näytä lisää
Jeg købte vikingkøller. De blev frosset efter modtagelsen, tøet op og varmet i ovnen, da vi skulle have gæster. De smagte pragtfuld. Jeg anbefaler dem
Jeg har været ovenud tilfreds med alt hvad jeg har købt især mormorretter hjælper mig i en snæver vending når der kommer gæster og helbredet svigter i køkkenet. Mine gæster roser maden. Deres hakket... Näytä lisää
Her hos Kødkrogen er vi en flok kokke og slagtere som alle har stået i mesterlære og derfor har vi været så heldige og lære ALT fra bunden af. Det gør at vi er meget passionerede omkring alt inden for gastronomiens mange aspekter, og elsker at lave kvalitetsprodukter helt fra bunden af. Vi har indgående kendskab til opkøb af kød, fisk, skaldyr, samt grønt til vores hjemmelavede mormorretter, og det vi ellers sælger. Vi ønsker at der skal masser af smag på bordet, vi ønsker at levere kvalitetsprodukter fra allerøverste hylde, vi ønsker at inspirere til spændende nye produkter – blot til en rigtig SKARP PRIS.
Tanska
On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Jeg anbefaler dem
Nemt og hurtigt i god kvalitet! Billigere end i Rema og langt bedre! Købte 10 kg hakket oksekød 8-12%.
Fantastisk levering - kom nedfrosset og forsvarligt emballeret- kødet er perfekt. Kan ikke blive bedre.

Vastaus yritykseltä Koedkrogen
Levere ikke som aftalt, har ikke det på lager som de reklamere med, fjerner selv varer fra ordren og svarer ikke når man stiller spørgsmål til fakturaen. Jeg vil ikke anbefale folk at handle her.
Har prøvet Kødkrogen og bestilt 10 retter og det har jeg ikke fortrudt, det smager så dejligt og god kvalitet, de mormor retter jeg har købt er jeg ovenud tilfreds med. Jeg vil hel sikkert bestille igen.👍

Vastaus yritykseltä Koedkrogen
Jeg købte 400 g ribeyes, men de var alle omkring 300 g. Kødet var desuden af dårlig kvalitet og slet ikke som det annonceres.
Startede med at søge på røget ål og fik bestilt 3 pakker, og de var super gode. Bestilte også en pakke hjemmelavede pølser og det var en hel anden oplevelse end de pølser man køber i supermarkedet, købte også nogle billige kyllingespyd som er helt ok og nogle vikingekøller som jeg ikke har smagt endnu. Det eneste der skuffede var købet af et kilo oksehaler, der var kun 760 gram i posen og jeg er helt med på at man ikke kan ramme vægten 100%, men jeg synes det er uden for det man bør acceptere. Hentede selv varerne og det var nemt at komme til butikken

Vastaus yritykseltä Koedkrogen
En ting er kvaliteten på maden, den er elendig, en anden er kundeservicen ... jeg skrev en venlig mad og gjorde opmærksom på mine oplevelser cirka halvvejs igennem min bestilling ... der var _intet_ forsøg på at undskylde eller imødekomme min utilfredshed.
Pris og kvalitet hænger på ingen måde sammen, så det bliver et nejtak herfra!

Vastaus yritykseltä Koedkrogen
Det kød vi modtager her på Bornholm er altid rigtig rigtig godt saftigt lækkert og mørt.

Vastaus yritykseltä Koedkrogen
Upåklageligt alt ser godt ud og smager godt.

Vastaus yritykseltä Koedkrogen
Jeg bestilte 12stk. Ribeye 400g. Til en stor fødselsdag. 4 stk. af bøfferne var skåret så skævt ud fra ca.10mm til 35-40mm at de var umulige at tilberede ordentligt. 8 af gæsterne fik fine bøffer og vi andre fik noget være hø! Det er sgu for dårligt…

Vastaus yritykseltä Koedkrogen
Mormorretterne smager virkelig godt 😁👍de røget ål er fantastisk gode jeg er glad for at handle ved kødkrogen og kan anbefale det til andre 👍😁

Vastaus yritykseltä Koedkrogen
Jeg har købt en del af deres gigant steaks. Kødet er efter vores mening klart for sejt til steaks. Da prisen også er lav, har vi ikke reklameret, vi bruger blot kødet på anden vis. Levering mv var i orden.

Vastaus yritykseltä Koedkrogen
rigtig lækkert mad de retter er så lækker og keres katoflemos h¨ber de kommer i støre størlse det jeg savner rigtig meget er katoflesalat til jeres lækker frikadeler og flødekatofler men rigtig lækkert også levering og den måde det er pakkert på kan varmt anbefales til alle

Vastaus yritykseltä Koedkrogen
Nemt og overskuelig hjemmeside og "mormor",retterne er bare super gode

Vastaus yritykseltä Koedkrogen
Jeg ville rigtig gerne bestille mad fra Koedkrogen - men der er SÅ mange retter, der er "ikke på lager" eller er "Temporarily unavailable"
Det er useriøst i mine øjne - spild af min tid. Hvis I ikke kan levere de fleste af de populære retter, skal I gøre opmærksom på dette fra start.