Slagelsekiropraktoren  Arvostelua 8

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

1. Kiropraktikko

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Kiropraktor i Slagelse som specialiserer sig inden for behandling af smerter i muskler og led fra nakken, ryg, lænd og bækken. Kiropraktorer med mange års erfaring. Klinikken beskæftiger fire meget kompetente kiropraktorer og en massør.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

God kiropraktor og sød receptionist

Jeg har været hos Nis Alnor flere gange. Nis er utrolig god til at tage sig tid til at lytte og han er god til at finde "problemstederne". Hans behandling afhjælper mit hold i nakken (som jeg desværre er tilbøjelig til at få) ret hurtigt. Derudover skal der også være stor ros til Anne i receptionen - hun er altid sød og imødekommende, og man føler sig altid velkommen, både på klinikken og ved opkald.

Jeg har kun gode erfaringer med denne klinik og jeg vil derfor varmt anbefale den!
(datoen for min oplevelse er kun den seneste telefoniske kontakt - mine behandlinger har været jævnt fordelt siden august 2025)

18. toukokuuta 2026

Som en smuttet mandel!

I dag var mit første besøg hos Slagelsekiropraktoren. Jeg kom i Randis kyndige hænder, og jeg det var en rigtig, rigtig god oplevelse. Både Randi selv, og sekretærerne var imødekommende, smilende og venlige, og jeg blev grundigt forklaret hvad der skete, hele vejen gennem processen. Jeg fik lavet forundersøgelse og der blev taget to røntgenbilleder, og jeg blev derefter lagt på briksen og der blev trykket og skubbet til nogle muskler i lænden. Okay, jeg hyyyyylede som en stukket gris, men det er bestemt ikke Randis skyld! Det var jo netop for at komme af med smerterne at jeg var der! Og lige pludselig følte jeg et plop i ryggen, som om noget smuttede på plads, og der spredte sig en følelse af fred og velvære i hele kroppen, og da jeg gik derfra, kunne jeg gå hurtigere end i en hel måned ... og det gjorde ikke engang ondt! Jeg kunne klare at købe lidt ind på hjemvejen, og jeg havde ikke brug for at sidde ned fire gange for at få smerterne på afstand.

Professionalisme, høflighed, god forklaring og imødekommenhed! Jeg kan absolut kun anbefale folk at gå til denne kiropraktor!

20. kesäkuuta 2025

Jeg havde i flere måneder været…

Jeg havde i flere måneder været gangbesværet pga smerter forårsaget af slidgigt i knæet. Jeg kunne ikke gå ret langt, da jeg hele tiden havde brug for at sidde ned.

Efter 3 behandlinger af kiropraktor Nis Alnor, forsvandt smerterne og bevægeligheden er tilbage.

Slidgigten er naturligvis ikke væk, men jeg mærker ikke ret meget til den mere.

Nu er der gået 3 måneder og
mit knæ har det stadig fantastisk godt.
I min ferie har jeg gået ialt 120 km, også ad stejle gader og trapper ( både op og ned) over et 400 m højt bjerg, uden problemer.
Det er ret vildt .. men jeg er dybt taknemmelig for din behandling Nis. Tak.

2. syyskuuta 2024

Fremragende behandling

Fremragende behandling, min første gang hos Randi, man følte sig meget velkommen og der blev lyttede til en , jeg har en iskias nerven i klemme (der driller) da jeg gik igen kunne jeg gå meget bedre , der blev lavet gennemgående øvelser inden diagnosen blev givet 👏👏👏 flere behandlinger behøves,men følte ik det var ens penge de var ude efter men at de virkelig var der for en.....jeg var i meget trykke hænder....vil anbefale alle Slagelse kiropraktor til alle der har behov for det.

11. kesäkuuta 2024

Tryghed og høj grad af imødekommenhed

Man oplever sig tryg og i ubetinget professionelle hænder.

Endvidere må sekretærerne ubetinget antages at være landets mest venlige og imødekommende, hvad enten man møder dem i telefonen eller i klinikken.

Bent Bang, Slagelse

8. tammikuuta 2021

Har været patient i mange år hos…

Har været patient i mange år hos Slagelsekiropraktoren, med en dårlig ryg.
Er altid blevet mødt med et smil, fra det øjeblik jeg træder ind af døren.
De har altid god tid, og bruger den tid der skal til, for at du som patient føler dig godt behandlet.
Så man kan helt trygt, kontakte dem hvis ryggen gør "av"

7. kesäkuuta 2020