Slaapwel Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over mijn aankoop! De levering verliep vlot en alles werd correct en netjes geleverd. De kwaliteit is uitstekend en alles was in orde. Zeker een aanrader.

Saanut 5/5 tähteä

Op 27 juni brachten wij een bezoek aan de winkel in Aalst om op zoek te gaan naar een nieuwe matras. We hebben eerst ongeveer tien minuten rustig kunnen rondkijken voordat een verkoopster ons vrien... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op 04/07/2024 online boxspring gekocht/betaald.Op 05/07/2024 opgebeld door Slaapwel om datum af te spreken voor levering+plaatsen (dit op 18/07/2024) Levering en geplaats door 2 vriendelijke gasten,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag werden onze bedden geleverd! Ondanks alle voorzichtigheid was er toch een defect (niet zichtbaar) aan het bed! Even contact opgenomen en toch een zeer mooie tegemoetkoming gekregen! We hadden... Näytä lisää

1. Sängyt
  2. Makuuhuoneen sisustus
  3. Kaapistot
  4. Patjamyymälä

Yrityksen kirjoittama

Slaapwel Aalst biedt een uitgebreid assortiment aan slaapproducten, waaronder matrassen, boxsprings, bedden, bedbodems, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel. Met merken zoals Beka, Lattoflex, Swissflex, Tempur, Revor, Simmons, Beautyrest, Pullman, Aya of Sweden, Tréca Paris, Sleepeezee,... bieden we het beste dat er verkrijgbaar is aan op onze website en in onze showroom. Bij slaapwel kan u terecht voor slaapadvies op maat.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vriendelijke bediening

Vriendelijke bediening, goed advies bij de keuze van een matras.
Stipte levering volgens afspraak.

16. maaliskuuta 2024

Beste,
Bedankt voor deze mooie reactie.

Zeer goede service.

Goede levering

8. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Slaapwel

Dag Jeva, fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Uitstekende winkel.

Als regelmatige klant kan ik deze winkel ten zeerste aanbevelen: uitstekende service, gebruiksvriendelijke webshop, en vooral hoge kwaliteitsproducten voor ieders budget.

5. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Slaapwel

Dag Stephan, heel fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Correct service

Correct service! Zeer tevreden van. Dit is al het tweede bed dat we hier kochten.

5. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Slaapwel

Dag Rik, fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Saanut 5/5 tähteä

Levering en retour oude matras netjes…

Levering en retour oude matras netjes en zonder problemen verlopen 👍.Nu nog wennen aan onze nieuwe matras das voor binnen een maand.

29. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Slaapwel

Dag Marien, fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Saanut 5/5 tähteä

Mijn keuze voor een matras!

Goed advies in de winkel. 2se matras die we daar kochten. Telkens vlotte levering. Correct en vriendelijke service.

3. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Slaapwel

Dag Anja, fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb een elektrisch bed + matrassen…

Ik heb een elektrisch bed + matrassen besteld van 1m80 . Matrassen 2x 90 cm waren correct maar verkeerd bed ontvangen van 1m60 .
Ik heb vrij snel een ander ontvangen( na 1 maand ) + compensatie voucher 75 €
Top service en snel en correcte plaatsing .
De plaatsers waren zeer goed op elkaar afgestemd ,werken snel en alle afval mee zoals afgesproken. Via mail telkens vrij snel antwoord op mijn vragen opmerkingen en kwamen tegemoet waar mogelijk
Firma is echt aan te bevelen . Toppie 👍👍👍

8. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Slaapwel

Beste Zolika, fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Positieve ervaring

Zeer vriendelijke en duidelijke uitleg in de winkel. Steeds even vriendelijk niettegenstaande we meer dan eens gaan zien zijn en de matrassen getest hebben.
Ook de mensen van de levering waren heel correct, snel en behulpzaam. Zeer tevreden.

21. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Slaapwel

Dag Luc, Fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Behulpzaam

Zeer behulpzaam in de winkel
De levering was goed en snel, onze vorige matras meegenomen.

Het heeft wel een dikke 3 maand geduurd vooraleer onze M-line is toegekomen in de winkel. (Kan ook aan de fabriek liggen)

Maar al bij al tevreden.

20. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de service van…

Zeer tevreden over de service van matrassen gigant. Van aankoop tot levering. Alles op 3 weken tijd.
Vriendelijke chauffeur en gast, alles naar boven gedragen en geïnstalleerd. Alle afval meegenomen. Een zeer tevreden klant.
En o ja, zoon slaapt gelijk een roos in zijn boxspring van 120x200.

11. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Slaapwel

Fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Zeker aan te raden!

Enorm vriendelijke en beleefde bezorgers, stipt op het afgesproken tijdstip aangekomen, matras netjes op de gevraagde plaats gelegd, zeer snel werk geleverd.
Matras zelf is zeer kwalitatief en ligt, na een korte test, gewoonweg zalig! Dikke 10/10 voor dit bedrijf en zijn medewerkers!

11. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Slaapwel

Fijn om te horen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

uiterst tevreden

De uitleg en hulp in de winkel was zeer goed. De levering was tip top in orde, mooi op tijd, oud bed en matras keurig verwijderd, nieuw bed snel geïnstalleerd. De bezorgers waren zeer vriendelijk, behulpzaam en correct.
Zeker een aanrader!

28. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Slaapwel

Beste, het doet ons plezier dit te lezen. We delen uw tevredenheid met onze installateurs. Dank u,

Zeer tevreden klanten!

Zeer tevreden zowel van de uitleg in de winkel bij aankoop, als van de levering (de mensen waren zeer vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten). Wegens omstandigheden hebben wij de datum van levering een weekje moeten uitstellen, bleek allemaal geen probleem. Van bed en matras zijn wij ook super tevreden. We gaan zeker terug als we iets nodig hebben!

13. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Slaapwel

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Dankjewel voor uw ervaring met ons te delen.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin