Ik krijg het verkeerde aangeleverd. Heb gemaild, gebelt, gesmst met het verzoek om een retourlabel. Geen enkele reactie. Jullie zijn niet betrouwbaar
Produkt is goed beschreven en gefotografeerd. Alvorens het te ontvangen wordt duidelijk uitgelegd hoe te gebruiken en waar je op moet letten. Produkt netjes verpakt, verzonden en optijd zoals beschr... Näytä lisää
Ondanks de kerstdrukte kreeg ik mijn verzwaringsdeken heel snel thuis gestuurd. Ik wilde de ervaringen van anderen niet geloven, maar dacht: ach als het niet bevalt kan ik het zo terug sturen. Maar... Näytä lisää
Fijne website en spoedige levering ( wel een hele zware doos 😁). De eenpersoonsdeken is na een paar nachten een groot succes voor onze dochter ( 6kg/ 12 jarige). Wij kozen voor een tweepersoonsdeke... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De deken voor een betere nachtrust en minder stress. Val sneller in slaap, slaap de hele nacht door en word 's ochtends met een uitgerust gevoel wakker.
Atoomweg 50, 3542 AB, Utrecht, Hollanti
- 085-4019247
- info@slaapkalm.nl
- slaapkalm.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Mijn dochter is er heel blij mee, ze slaapt vaster en is s morgens meer uitgeruster dan anders.
Mijn dochter is er heel blij mee, z
Super snelle levering
Super snelle levering. Mijn dochter vindt het heerlijk slapen. Hoefde er niet aan te wennen en vond het gelijk prettig aanvoelen. Wij zijn er super blij mee!
De verzwaringsdeken is snel geleverd
De verzwaringsdeken is snel geleverd. Top. Heb hem gekocht voor mijn spierpijn (fibromyalgie) en heb het idee dat het effect heeft. Slaap ook dieper.
Kalm
Uitstekend product en snelle levering ondanks dat het eerst niet op voorraad was. Super tevreden
Goede klantenservice
Eerst niets ontvangen, bleek een fout in de distributie, daarna alles goed geregeld.
Fijne deken!
Heel snel geleverd! Gebruik de deken sinds kort vanwege slaapproblemen en ben er erg enthousiast over :) Ook de winterhoes is erg fijn. Zeker aan te bevelen!
Snelle levering, duidelijke beschrijving hoe de deken met de lussen vastgemaakt moet worden. De deken lijkt verlichting van stress te brengen. Een ontspannende werking te hebben.
Het slaapt heerlijk.
Het slaapt heerlijk.
Lekker warm wel even wennen omdat ie zo zwaar is maar valt heerlijk om je heen.
Geen spijt van de aankoop.
Super service
Is na opmerking over de levering hebben…
Is na opmerking over de levering hebben wij per omgaande een nieuwe set ontvangen
Snel!
Een dag na de bestelling was de deken al binnen, keurig verpakt in mooie hoes.
Snel en goed geleverd
Snel en goed geleverd! Toh is het product niet tegen gevallen, slaapt heerlijk. Lig er inmiddels alweer twee weken onder.
Wat een verschil
Al jaren slaap ik erg moeilijk in maar ook midden in de nacht schrik ik soms wakker.
Voorheen lag ik dan uren wakker.
Nu met de deken, slaap ik heerlijk!
En aan t begin.
En zeker ook midden in de nacht.
Ik word wakker maar kan direct weer doorslapen. Wat een verandering!
Persoonlijk
We zijn nu ruim een week bezig om ons zoontje beter te laten slapen. En de kalm heeft een erg groot verschil gemaakt. Tot nu toe erg tevreden! We overwegen een deken voor iedereen in het gezin!
Ook de benadering van het bedrijf voelt persoonlijk en aandachtig. Benaderbaar. Erg prettig.
Verzwaring deken
Wij zijn erg tevreden over onze bestelling!
En waren ook erg blij met de snelle bezorging!
Na een paar weken kunnen we
Na een paar weken kunnen we, denk ik, een eerlijk review geven.mijn vrouw heeft een deken van 6kg en was eigenlijk gelijk blij met haar deken en is dik tevreden, zelf heb ik een deken van 10kg daar had ik de eerste dagen veel moeite mee, maar na een paar dagen merk je het gewicht niet meer, het is echt even wennen, uiteindelijk zijn we erg tevreden over onze dekens, voor ons een prima aanrader.
J. Ooms Hellevoetsluis