Virkelig smuk og dejlig oplevelse 🎄🎅🏼 Vi var 5 voksne og et barn afsted til Magisk Jul i Skulpturparken i Blokhus. Vi havde nogle dejlige timer, og nød belysning og lysshow. Uovertruffen magis... Näytä lisää
-Er kommet flere gange årligt siden starten. Har altid spist rimeligt godt, MEN -ved besøget i dag -den20-7-2024- hvor vi spiste ribbenssandwich i cafeen har vi aldrig oplevet noget værre. Pomfrittern... Näytä lisää
Lysene i parken var ok, men det tog ikke lang tid at se det. Men det var flot, og ikke mere. Men bliver nødt til at fortælle om en helt igennem dårlig oplevelse i Hawtorn, bad om alkoholfri øl, det... Näytä lisää
Meget skuffet over "Magisk Jul". Åbningstiden siger kl 11 - 21, kommer omk. Kl 11.30 lørdag på åbningsdagen for julen, og så er boder/butikker lukket. Damen i billetlugen fortæller de først åbner kl... Näytä lisää
Vesterhavsvej 6, 9492, Blokhus, Tanska
- mail@skulpturparken.dk
- skulpturparken.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Bryllupsfest i Skulpturparken Blokhus
Vi kan kun give de største anbefalinger til Skulpturparken Blokhus. Vi afholdte reception og bryllupsfest for 100+ personer og efterfølgende brunch for ca 30 og alt spillede til perfektion.
Festen fik et helt unikt præg af vores gæster havde fri adgang til de mange flotte skulpturer i parken.
Før festen var der yderst professionelt personale til sparring omkring alle aspekter af festen og under selve brylluppet forløb alt planmæssigt. Hele staben var ekstremt opmærksomme på at maden blev serveret for alle og der ikke var nogle der manglede drikkevare (imponerende da der var tale om tallerkenservering). Desuden var der flere special serveringer til både allergikere og veganere som også bare fungerede perfekt.
Maden var også i absolut top og fik flere roser fra både os som brudepar og vores gæster. Og måske vigtigst for os Nordjyder, var prisen også fair sammenlignet med andre bryllupslokationer.
Efter festen var personalet også behjælpelige med at få pakket og sendt diverse dekorationer til dem vi havde lejet det af uden mer beregning.
Alt i alt en perfekt oplevelse for os og suverænt den bedste fest vi nogensinde har fået lov til at afholde.
I kan roligt bruge Skulpturparken Blokhus til jeres næste arrangement.
Mvh Brudeparret
Manglede smil/høflighed fra personale
Skuffende oplevelse i caféen
Manglede smil/høflighed fra personale
Fiskefilet var over friturestegt
Pommes friter var kolde og bløde
Manglede dyppelse
Skuffende mad i caféen
Skuffende mad i caféen. Tørt overtilberedt kød og ditto pommes frites.
Bliv væk - de snyder
Vi var afsted 4 voksne og 4 børn. Der er nogle 4 skulpturer, men da vi sluttede dagen af med en is blev vi snydt på det groveste. Deres softice havde kun is på til vaflen og var stort set tom i vaflen. Det blev påpeget, men ingen sympati eller forståelse.
Maden var forfærdelig
Parken var smut og spændende, men maden var under al kritik, den var kold og da det blev påpeget fik det en tur i Micro ovnen så brødet var uspiselig. Vi var 4 afsted og 2 af os havde efterfølgende dårlig mave, så det er ikke et sted vi ønsker at besøge igen.
Fantastisk sted
Fantastisk og specielt sted, utrolig flot park og med dejlig mad.
Dårlig service i café maden alt maden…
Dårlig service i café maden alt maden var kold ved servering selv maden til børn var kold
En skønt sted sommer og vinter
Dejligt sted til en hyggelig dag med familien, både sommer og vinter. Har nydt at følge parkens udvikling igennem årene. Fra stor græsplæne til eventyrpark.
Hvert år nye sandskulpturer og ikke mindst at glæden ved magisk jul.

Vastaus yritykseltä Skulpturparken Blokhus